Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydn kızlar...ay boğazm yutkunamıorm grip oldum
Lenayı anneme brakacam
Bir süre ayrı kalacaz
Geçmiş olsun canım ya biraz dinlen boğazın az geçsin alırsın geri. İnsan boş hissediyo öyle verince anlıyorum. Ama tontişe enerji toplamış olursun.

Kızlar bebişlerinizde reflü olan var mı? Ya bizim geçti gibiydi. Meğer 4. Ayda zirve yapıyomuş. Hep ağzına geldi yavrumun dün yediği. Artık kakaya ıkınmaktan mı oldu bilemiyorum. Dik beslemeye çalıştım, sonrasında da dik tuttum ama oldu yine de.

Geçmiş olsun canım. Emdiği için dik beslemekte biraz zor olur. Benim kızım emdiginde bazen direk sütü çıkarıyordu. Doktor bana sütun tazyikli mi demişti bir göğsümden tazyikli geliyordu. Seninde tazyikli mi geliyor acaba ondan olabilir mi

Teşekkür ederim canım, ay valla taklalar atıyorum emsin diye bi görsen halimi meme reddi de oluyo çünkü, hafif oturtarak emzirmeye çalışıyorum. Yediğini de kusunca üzülüyorum tabi. Aslında tazyik falan kalmadı ama defne bi iştahla emmeye çalışıyo boğazına kaçırıyo. Ama hep öyleydi böyle kusmuyodu. Acaba aynı anda kaka yapmaya çalıştığı için mi oluyo diyorum.

Dün eşimin kuzenleri geldi. Onların da defneden 2 ay büyük oğlu var. Maşallah çok dobişli. Defneyi kucaklarına alıp alıp aman da pek hafif deyip durdular. Hatta dönmeye başlamasını da zayıf ya ondana bağladılar. Zaten gündüzünde olan sütü kusmasına üzülmüştüm bir de öyle diyince iyice canım sıkıldı. Haftaya doktora gideceğiz mama ver derse vercem artık çok yoruldum gece gündüz. Tek kaygım anne sütünde bu kadar gaz sıkıntısı çekerken mamayla nasıl olacak.

Eğer ki bebeğin kilo alımı ayına göre iyise mama verme canım. Sütun yetiyor demektir. Sen o diyenlere bakma mama alan cocuklar daha fazla kilo alıyor ama anne sütü gibide yok. Sadece seni emiyor insan başka ne ister ki. Sağlığı yerindeyse takma hiç. Haa doktor mama ver derse onu da takma benim baştan beri mama yiyor sütte bitti artık tamamen mama. Sağlığı yerinde ya o bana yetiyor. Birde her cocugun bunyesi bir değil canım. Yani onlarla senin çocuğun kilosu aynı olmak zorunda degil

Benim kizda var canim halen devam ediyor ama seyreklesti burnundan geliyor benim kizin morarma olmadigi surece normal dedi doktor endise etme normal sizin de

Ah kuzum şu persentil yok mu o bizi böyle yapıyor. %50yi tutturucam diye uğraşıyorum. Olmuyo tabi. Bizim doktora göre kilo bir de şu açıdan önemli bi ishal olsa Allah korusun en az 300 gr. gider diyor. İşte bu ay bakacak kilo alımına ona göre mama ver ya da verme diyecek. Ben de ilk bi ay verdim mama. Sonrasında kilo alımı yeterli diye bıraktırdı bu sefer de sınırda kilo aldı. Böyle sanki çocuğumu aç bırakıyorum hissi var. Gece gündüz hep tetikteyim emzirme konusunda. Siz konuşuyosunuz ya sütüm bitti üzülüyorum diye. İşte o vicdanın bi değişiği de bende var. Sütüm doyuramıyo mu az mı geliyo diye. Sağlıkları gerçekten önemli. Doktora gittiğinde gelişimi, kilosu, boyu yerindeyse gerisinin önemi yok.

Benim kizda var canim halen devam ediyor ama seyreklesti burnundan geliyor benim kizin morarma olmadigi surece normal dedi doktor endise etme normal sizin de
Hadi ya, 1 yaşa kadar azalarak biter diye okudum ben de canım. Bizim doktor da bir yemek kaşığından fazla fışkırarak çıkarıyorsa sıkıntı dedi. Ama anlamıyorum kaç yemek kaşığı

Ben o tabloya hiç bakmıyorum Anlamıyorumda her ay gidince boy kilo iyi diyorsa doktor yetiyor bana. Sütüm yetiyor mi diye dusunme. Çünkü ay sonu kilo alımı dan belli olacak. Eğer çok huzursuz oluyorsan 15 günde bir saglik ocağına gidip kilosuna baktirabilirsin ben emzirirken öyle yapıyordum

Maşallah size canımBize doktor gösteriyor doğduğunda nerdeydi şimdi nerde diyor Kendi evimizdeyken her hafta gittim canım ben de. Şimdi kayınvalidemdeyiz burada baktırmadım. yarın dönücez bakalım. Teşekkür ederim moral verdiğin için

Hadi ya, 1 yaşa kadar azalarak biter diye okudum ben de canım. Bizim doktor da bir yemek kaşığından fazla fışkırarak çıkarıyorsa sıkıntı dedi. Ama anlamıyorum kaç yemek kaşığı
Azaldi canim dedigim gibi epey seyreklesti ama halen devam burnundan geliyor ona bile normal dedi endise etme
Buarada senin bebis kac kilo kuzu kac dogdu simdi kac

Yok kuzum başlamadım heyecanla bekliorum başlamayı.. biraz öncr beslenme setlerine, önlüklerne falan göz atıyordum.. ben denicem blw ama katı olmicam bazen kendi yesin bazen ben yardımcı olurum

Yok kuzum başlamadım heyecanla bekliorum başlamayı.. biraz öncr beslenme setlerine, önlüklerne falan göz atıyordum.. ben denicem blw ama katı olmicam bazen kendi yesin bazen ben yardımcı olurum
Kollu onluk al mutlaka canim tukuruyolar, ellerini agizlarina atiyolar dokuluyor kiyafet batma sorunu cok oluyor o zaman kollu onlukler kurtarici

Aa taşınma sırası şimdi sen de Kolaylıkla halledrrsiniz innşallah yeni evin mutlululuklar getirsin size
Ayıp ediyolar okdar az para veririlir mi ya

Azaldi canim dedigim gibi epey seyreklesti ama halen devam burnundan geliyor ona bile normal dedi endise etme
Buarada senin bebis kac kilo kuzu kac dogdu simdi kac
Tamam canım olacak demek ki arada zaten 19. Hafta atağı var şu an ne uyumak istiyo ne emmek.
3700 doğdu canım şuan tam bilmiyorum ama 6100 filandır herhalde yani inşallah doğum kilosundan dolayı zaten doktor da diyor ki persentili düşüyor. Daha da düşmesin dikkat et diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…