- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Üretici firmadan büyükler içinde yapmalarını rica edelimAmin
mesela ayakta sallama da yapamadim ben ya da kucakta iki tane olunca ortak bir sitil olarak ana kucagina alistilar ikisini bir salladigim icinama yataklarina alamiyorum gunduz onda uyuyolar yoksa uyaniyolar ayaklar disarda tabi sigmiyolar artik hepten sigmayinca nasil uyuycaz bakalim
Su an 2. El eşya satmaya çalışıyorumsen nerdesin cancağzım
KesinlikleÜretici firmadan büyükler içinde yapmalarını rica edelim
eneeeeeeeeeeeSu an 2. El eşya satmaya çalışıyorumtaşınma durumumuz var canım. O yüzden bir süredir ev bakıyorduk. beğenyorum okuyorum yazamadım çok bu ara.
Geçeceğim evde oturma odasını tek odaya dusurup salonu iptal edeceğim. O yüzden yemek masası falan satayım dedim Sadaka gibi para veriyor saolsun
Ben gün içerisinde koltukta yatırıyorum canım yanımda olsun diye emdikten sonra gazını çıkartmak için kucakta tutuyoruz gazını çıkartıyor bı sure daha tutuyoruz uyuyor koyuyorum benKesinlikle
Kizlar bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var uyuma seklinde degisiklige gideniniz oldu mu uyku egitimi oluyor bir acidan aslinda ama nasil yol izlemeliyim sizce yavas yavas alismalari gerek yatakta uykuya gecise
Sağlık ocağı 15 gunluk olunca d vitamini vermedi mi canım. 15 gunlukken başlanıyor .Kızımı Dr a gösterdim kızlar herşeyin normal olduğunu söyledi kilo alımına da iyi dedi bize kimse d vitamini kullan dememisti d vitamini başladı emmesinin azalması da normal dedi artık sık olmaz dedi
Yok canım burda Allah a emanet sağlık ocağı birşey demedilerSağlık ocağı 15 gunluk olunca d vitamini vermedi mi canım. 15 gunlukken başlanıyor .
Kilo alımı iyi ise doyuyor demektir.
Masallahhaşısini oldu mu
Yaaaaa kıyamam
Nasıl demediler yaKızımı Dr a gösterdim kızlar herşeyin normal olduğunu söyledi kilo alımına da iyi dedi bize kimse d vitamini kullan dememisti d vitamini başladı emmesinin azalması da normal dedi artık sık olmaz dedi
Valla söylemedi bugün Dr yazdı bize baslicaz artık zorla yapıyorlar burda zaten işi canım o yüzden sasirmiyirun ben gebelikte bile kan için çağırıp sonuç için aramazlardi iyi veya kötü diye kendim sorardım hepYaaaaa kıyamam
Sevdimiii
Nasıl demediler ya
Aşırı sinitlendim
Sağlık ocağı mutlaka söylemeli hattta kendi ücretsiz vermeli monovit diye..
1 yaşına kdar hergn 3 damla
Doktor ınsulın kullanmam gerektıgını soyledıgın de cok korkmuştum.. Baska yolu yokmu dıe sordum dıyet ama harfıyen uyman gerek dedı.. Ve diyetle bu sureci gecırdım.. Arada kacırıp yuksek cıktıgı oluyordu.. Ama genel anlamda ıyı gidiyordu.. Bunların kıtapcıgı var can mutlaka o dıyet lıstelerıne goz atman gerek mesela 1 avuc Kuru fasulye yiyorsan ekmek yiyemezsin aynı yere geciyor. Ve emın ol bebek daha guzel kılo alıo.. Diyetteyken, ben kılo almadım bebek aldı ama hep besleyici seyler yedım..Açlık tokluk nasıldi degeerin,insülin kullandinmi canım.diyete girince sanki bebislerim kilo alamayacak gibi geliyor pskolojikmen.diyetten sonra nasıl oldu kilo alımı bebeğinin.diyetten sonra kendi kilo alimin durdumu?
Sıkayet et canm cok buyuk sorumsuzluk yaptıklarıValla söylemedi bugün Dr yazdı bize baslicaz artık zorla yapıyorlar burda zaten işi canım o yüzden sasirmiyirun ben gebelikte bile kan için çağırıp sonuç için aramazlardi iyi veya kötü diye kendim sorardım hep
Bulunduğumuz bölge torpil in cirit attığı yer canım şikayet de etsem donut alamam biliyorum uğraşmaya değmez o yüzdenSıkayet et canm cok buyuk sorumsuzluk yaptıkları
Ayyy sevdi kaşığı tutmaya çalışıyorYaaaaa kıyamam
Sevdimiii
Nasıl demediler ya
Aşırı sinitlendim
Sağlık ocağı mutlaka söylemeli hattta kendi ücretsiz vermeli monovit diye..
1 yaşına kdar hergn 3 damla
Maşallah ya...Ayyy sevdi kaşığı tutmaya çalışıyor
Biraz geçsin denersin yine canım. Damak tatları anca yerine gelecek.Maşallah ya...
Lena havucu sevmedi
Bugn havuc verdm ama ı ıh
Zorlamıorm
Zorlayınca tiksinirlermiş
Ama bir bebe brokoliyi sevip havucu nasıl sevmez
Brokoliyede son gğn tepki verdi mesela
Ben blw yapacam zaten hazırlıklarm o yönde ama tadım yapmadan blw olmaz cnm