Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

1 1mucize1umut cok sinirlendim kız sizin sağlık ocağına..
Söz konusu bebek..
D vitaminide bıngıldak için önemli..
Aslında sen hemşiresin bilmen lazmdı
Yani bilmiyorum ki aklıma gelmedi o kadar şeyle uğraştık ki bı de tek basimayim eşimle aklıma bile gelmedi inan çok daha fazla geciktirmeden baslicaz insallah

Canım yavaştan tattırmaya başladım bakalim. Biraz daha büyüsün eline vermeyi istiyorum bende. Tam bir blw olur mu bilmem ama sen ne zaman basliyacaksin 6. Ayı mı bekliyorsun

Yani bilmiyorum ki aklıma gelmedi o kadar şeyle uğraştık ki bı de tek basimayim eşimle aklıma bile gelmedi inan çok daha fazla geciktirmeden baslicaz insallah
3gunlukken doktora gittiğimizde doktor o zaman söylemişti bize. Sonrada 5.gun topuk kanı alınırken ebe d vitamini verdi 15.gun başla diye.

Sen de hem ebe hem doktor tarafından şansızlık olmus canım. Bal0ncuk un dedigi gibi aslında hemsiresin arkadaşların falan da soyleyebilrdi. Ama olsun geç kalmış sayılmazsın. Düzenli kullanmaya çalış.

Canım yavaştan tattırmaya başladım bakalim. Biraz daha büyüsün eline vermeyi istiyorum bende. Tam bir blw olur mu bilmem ama sen ne zaman basliyacaksin 6. Ayı mı bekliyorsun
Bende sız gıbı ılk tadım la baslıycam 5 aya tam girsin 1 hafta gecsın tam dık oturabılmelıymıs bakalım cok heyecanlıyım

Aynen öyle oldu biraz canım hep bir kargaşa oldu neyse ki şimdi başladık sıkıntı olmaz insalah

Optimussprime canim nerelerdesin. Nasıl oldu oğlusun kaka düzeldi mi?
İki gündür perişanızzz perişan
Meşhur gaz ıkınmalarıyla biz de tanıştık sonunda. Acaba bize uğramayacak mı diyordum geldi elimizi öptü sağolsun
Hiç uyuyamıyor bebeğim çok üzülüyorum. Emziriyorum gazını çıkarıyorum tam yatağına yatırıyorum 10 dk içinde ıkınarak uyanıyor. Bazen de sadece alttan veya üsten gaz çıkarmak için uyanıyor. Ama nerdeyse hiç uyumuyor. Bugün sabahtan beri bu yana sadece 2 saat uyuyabildi.
Nolacak böyle nasıl geçecek uyuyamadığı için endişeleniyorum şimdi de. Gazını ve dışkısını bir şekilde çıkarabiliyor Allahtan ama az az sık sık olduğu için onu hiç rahat ettirmiyor

Ahhh kuzum geçecek biraz sabır sadece. Bu sürecler biraz zor geçiyor ama geçiyor.

Ahhh kuzum geçecek biraz sabır sadece. Bu sürecler biraz zor geçiyor ama geçiyor.
Gaz damlası filan kullanmıyordum probiyotik vermişti doktor sadece acaba kullansam faydası olur mu çocuğa ya da ilaç olduğu için biraz daha beklesem idare etmeye mi çalışsam ne dersin fuli

Bir de tam olarak ne zaman geçiyor canım? Hep aynı şekilde mi devam ediyor yoksa giderek azalıyor mu artıyor mu noluyor spoiler verim bana
Cocuktan cocuga fark var kuzum ne zaman gececegini kestirmek cok zor gaz ve probiyotik damlalari 15.gunden itibaren verilebilir doktor verdiyse kullan canim ama probiyotik yeterli olmaz gaza

Gaz damlası filan kullanmıyordum probiyotik vermişti doktor sadece acaba kullansam faydası olur mu çocuğa ya da ilaç olduğu için biraz daha beklesem idare etmeye mi çalışsam ne dersin fuli
Canım gaz sıkıntısı varsa gaz damlası kullan. Zinco doğal içerik diye biliyorum. Bir dene bence. Ama onuda her gün aynı saatlerde kullanmaya dikkat et. Her bebek ayni olmaz. Hele de gaz çıkartma sorunu varsa acı çekmesin yavru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…