Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yaş 39. 1 ay bile beklemeyin bence en azından başlayın allah annenize şifa versin ölüm bu zamanı yok malesef beklemek çözüm değil en azından bir dr görüşün rotanız belli olsun
Sağol canım. Doktorumla görüştüm zaten de bu özel durumu anlatmadım. şimdi 10 Aralıkla bekliyor beni o zaman konuşağım.

Kizlar gebelik şekerim çıktı malesef,bir haftador diyetteyim ona rağmen 1,saat tokluk 160 ,170 çıkıyor aranızda şeker çıkan ne gibi sorunlarla karşılaştı nasıl önlem aldı?

Kızlar bugün bı arkadaşım geldi metsil in kemdi bebeğinde kaka yaomakta sıkıntı yaptığını söyledi eltimde tam tersi çok fazla yaptırdığını söyledi aranızda metsil damlayı kullanan ve başına böyle birşey gelen var mı
Canım sen metsil zinco ve biogaia kullanıyorsun değil mi? Hepsi bağırsak için bana kalırsa fazla kullanıyorsun. Belki o yuzden daha çok kıvranıyordur. Zinco denedin ise yaramadysa bırakıp metsil öyle geç. Gaz için sab simlex ve biogaia nin birlikte kullanımi faydalı diye biliyorum. Ayrıca bebeğin kolik ise ne kullanırsan kullan fayda etmez.

Canım sen metsil zinco ve biogaia kullanıyorsun değil mi? Hepsi bağırsak için bana kalırsa fazla kullanıyorsun. Belki o yuzden daha çok kıvranıyordur. Zinco denedin ise yaramadysa bırakıp metsil öyle geç. Gaz için sab simlex ve biogaia nin birlikte kullanımi faydalı diye biliyorum. Ayrıca bebeğin kolik ise ne kullanırsan kullan fayda etmez.
Evet 3 unu de kullanıyorum bakalım metsil i birakicam öyle de deneyelim bir

Kizlar gebelik şekerim çıktı malesef,bir haftador diyetteyim ona rağmen 1,saat tokluk 160 ,170 çıkıyor aranızda şeker çıkan ne gibi sorunlarla karşılaştı nasıl önlem aldı?
Bende cıktı canm
Gunde ara ogunlerle birlikte 6 ögun yaptım.. Dıyetısyene gıttım gunde 9 defa ölcum yaptım sıko diyetle gunumu tamam ladım sormak ıstedıgın yardım edebileceğim bısey varsa yardımcı olurum seker cok onemlı

Günaydın kızlar ☀️
Zeynep067 Zeynep067 aksine bizde uyuduk ama uyumak istemedik inledi durdu kızım gazı da yoktu öyle aman aman emmekte istemedi gece boyu az az emdi emdi uyudu 🥺 birşeyi mi var acaba niye böyle yaptı ki
eğer karnı doymuyorsa öyle olur cnm.. az az diosun ya.. doymamıştır belki

X