- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Yönte buldukSen de baloncuk gibi tüketici haklarına mı başvursan canım pdf için çok fazla ücret değil mi?
Ayy litfen geçsin masalım geceleri saat başı kalkmaktan helak olduk bi pırt uğruna
Alo thd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yönte buldukSen de baloncuk gibi tüketici haklarına mı başvursan canım pdf için çok fazla ücret değil mi?
Ayy litfen geçsin masalım geceleri saat başı kalkmaktan helak olduk bi pırt uğruna
Sağol canım. Doktorumla görüştüm zaten de bu özel durumu anlatmadım. şimdi 10 Aralıkla bekliyor beni o zaman konuşağım.Yaş 39. 1 ay bile beklemeyin bence en azından başlayın allah annenize şifa versin ölüm bu zamanı yok malesef beklemek çözüm değil en azından bir dr görüşün rotanız belli olsun
Vatana millete hayırlı uğurlu olsunMama geldi
Canım sen metsil zinco ve biogaia kullanıyorsun değil mi? Hepsi bağırsak için bana kalırsa fazla kullanıyorsun. Belki o yuzden daha çok kıvranıyordur. Zinco denedin ise yaramadysa bırakıp metsil öyle geç. Gaz için sab simlex ve biogaia nin birlikte kullanımi faydalı diye biliyorum. Ayrıca bebeğin kolik ise ne kullanırsan kullan fayda etmez.Kızlar bugün bı arkadaşım geldi metsil in kemdi bebeğinde kaka yaomakta sıkıntı yaptığını söyledi eltimde tam tersi çok fazla yaptırdığını söyledi aranızda metsil damlayı kullanan ve başına böyle birşey gelen var mı
Evet 3 unu de kullanıyorum bakalım metsil i birakicam öyle de deneyelim birCanım sen metsil zinco ve biogaia kullanıyorsun değil mi? Hepsi bağırsak için bana kalırsa fazla kullanıyorsun. Belki o yuzden daha çok kıvranıyordur. Zinco denedin ise yaramadysa bırakıp metsil öyle geç. Gaz için sab simlex ve biogaia nin birlikte kullanımi faydalı diye biliyorum. Ayrıca bebeğin kolik ise ne kullanırsan kullan fayda etmez.
3u bir cok fazla doktorlar genelde tek gaz damlasi oneriyor canim senin doktor mu dedi oyle kullanmaniEvet 3 unu de kullanıyorum bakalım metsil i birakicam öyle de deneyelim bir
Evet canım Dr söylemişti3u bir cok fazla doktorlar genelde tek gaz damlasi oneriyor canim senin doktor mu dedi oyle kullanmani
Tenk yuVatana millete hayırlı uğurlu olsun
Bende cıktı canmKizlar gebelik şekerim çıktı malesef,bir haftador diyetteyim ona rağmen 1,saat tokluk 160 ,170 çıkıyor aranızda şeker çıkan ne gibi sorunlarla karşılaştı nasıl önlem aldı?
eğer karnı doymuyorsa öyle olur cnm.. az az diosun ya.. doymamıştır belkiGünaydın kızlar
Zeynep067 aksine bizde uyuduk ama uyumak istemedik inledi durdu kızım gazı da yoktu öyle aman aman emmekte istemedi gece boyu az az emdi emdi uyudu birşeyi mi var acaba niye böyle yaptı ki
Ama sütüm var kendi emmek istemiyor uyuya kalıyor göğsümdeeğer karnı doymuyorsa öyle olur cnm.. az az diosun ya.. doymamıştır belki
Emoji tam olarak tarifi yapmış sanırımGünaydın kızlar biz de tüm gece bi o yana bi bu yana döndük