Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ay kuzum hastaneye de ulaşamadık, yılan hikayesine döndü bizim bu alerji işi 🤦🏻‍♀️ Hiç geçmedi o yüzden diyorum ya bence başka bir şeye var süt değil yani :KK43:
Hay Allah ya neden ulaşamadınız? Pazartesi ya yoğunlardır. E nabızda ya da özel hastaneyse sitesinde sonuçları yok mu ki? Ne zaman kontrole gideceksiniz? Neye olabilir acaba bazı bebeklerin deterjana oluyomuş o olabilir mi ki neresinde egzama?

Ben kola ve cipse yonelecegim 😂

Canım benim kızım sadece mama aldığı icin 10 gün sonra falan basliyacagim tattirmaya 😁
Aa bıraktı mı sütü canım 😬 o zamn güzelce cips falan yiyebilirsin çok severimm 😂
Sağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio :KK70:
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi :KK70:

4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir :KK70:
😂😂 işte o kadar güzel yapmasalardı napayım 😂 yulaf ezmesi bir bardak süt iki kuru kayısı bir kaşık dut kurusu çok az bal ve cevizle efsane oluyor ve çok tok tutuyor bak öyle dene bi 😉
Hay Allah ya neden ulaşamadınız? Pazartesi ya yoğunlardır. E nabızda ya da özel hastaneyse sitesinde sonuçları yok mu ki? Ne zaman kontrole gideceksiniz? Neye olabilir acaba bazı bebeklerin deterjana oluyomuş o olabilir mi ki neresinde egzama?
Devlet hastanesi canım hatta çocuk hastanesi o yüzden ulaşamıyoruz bence yani yönlendirme yapıyolar açan yok🤦🏻‍♀️ Kolları yüzü bacakları 😞 eşim olmazsa gidecek direk hastaneye. 3 saatlik yolda bide hastane 🙄

Ay dilim varmıo :KK43:
Bide izledim salak gibi ya :KK43:
Off allah beni ne etmesin :KK43:
3 aylık bebeği öldüresiye tokatla dövmüş babası :KK43:

Ahhh baloncuk Bal0ncuk Bal0ncuk cok uzgubjm bende izledim kahrımdan öldüm sabah beri gozumün önünden gitmiyor..gizli gizli dövmesi ne garip dimi.. Bir yandan pış pış yapıo kapıya bakıp bır yandan vuruyor.. Aklım almıo 3 aylık bebek ne yapmıs olabılır.. Meydanda cayır cayır yakacaksın böylelerini
Bilerek izlemedim ama duyduğumdan beri (yarım saat önce öğrendim) aklım başımda değil. İsyana sürüklüyor insanı bu olaylar... Önce müslüme sonra bu..

Aa bıraktı mı sütü canım 😬 o zamn güzelce cips falan yiyebilirsin çok severimm 😂

😂😂 işte o kadar güzel yapmasalardı napayım 😂 yulaf ezmesi bir bardak süt iki kuru kayısı bir kaşık dut kurusu çok az bal ve cevizle efsane oluyor ve çok tok tutuyor bak öyle dene bi 😉

Devlet hastanesi canım hatta çocuk hastanesi o yüzden ulaşamıyoruz bence yani yönlendirme yapıyolar açan yok🤦🏻‍♀️ Kolları yüzü bacakları 😞 eşim olmazsa gidecek direk hastaneye. 3 saatlik yolda bide hastane 🙄

Bal0ncuk Bal0ncuk benim de bahsettiğim bu şekilde canım 🤭😅

Sütüm bitti malesef keşke olsa herleye rağmen sağardım :KK43: Of of :KK43: yine dıygusala bağlayp delirecem :KK43:

Ayyy ben anne sütü bile almamşm hayatmda hiç süt içmemişim halada sevmedm
Yoğuttla yulaf ye dediler o yüzden 🤣

Sütüm bitti malesef keşke olsa herleye rağmen sağardım :KK43: Of of :KK43: yine dıygusala bağlayp delirecem :KK43:

Ayyy ben anne sütü bile almamşm hayatmda hiç süt içmemişim halada sevmedm
Yoğuttla yulaf ye dediler o yüzden 🤣
Nasıl sütun bitti canım çok erken değil mi daha ya 🥺
Yoğurtla kuru meyvelerle filan güzel oluyor o şekilde canım

Bende süt bitti canim. Bu zamana kadarda iyi geldik bence. Çünkü en başta hiç yoktu. Hep emzirdim Nisa uyurkende sagdim. Az da olsa artirabildim. Mama ile yolumuza devam ediyoruz 🥺

İyi geceler güzel anneler 🌼
Birşeyi merak ediyorum ben daha doğrusu endişeliyim bu konuda makine ile 5 dk sağılan süt miktarı ile bebeğin 5 dk emmesi aynı mıdır sizce
Değildir canım. Bebek her zaman makina dan daha iyi çeker 😁

Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk sız yıne ıyı geldiniz bu zamanlara bende hıc olmadı anca 1 ay mı 1.5 aymı ne gercekten baloncuk emmeden bu zamana getirmek super otesı..
Önemli olan anne sütü almış olması canım. Hiç almasa bile emziren anneden bir eksiğimiz yok ya da bebeğimizin bir eksiği yok bana göre
Gönül isterdi en az 6 ay dolu dolu emzirmek ama nasip değilmiş. Sağlıkları yerinde olsun yavruların o bize yeter 😍🤲

Aip söliemem :KK70:

Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk sız yıne ıyı geldiniz bu zamanlara bende hıc olmadı anca 1 ay mı 1.5 aymı ne gercekten baloncuk emmeden bu zamana getirmek super otesı..
Biz elimizden geleni yaptk cnm ister 1 ister 4 ay
İçin rahat olsun

İyi geceler güzel anneler 🌼
Birşeyi merak ediyorum ben daha doğrusu endişeliyim bu konuda makine ile 5 dk sağılan süt miktarı ile bebeğin 5 dk emmesi aynı mıdır sizce
Bebeğin gücü daha fazla cnm
Bebeğin salyası kokusu bile hormonları aktifleştiriyor :)

X