Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende transfer den test zamanına doğru uyku tutmazdi gittikçe aksiyon oluşuyor
Sakin ol ama gecicek inşallah güzel hsberi alıcaksın Allah'ın izniyle
Ben 2 gündür deli gibi uyuyorum progestandan inşallah canım güzel haber almk nasip olsun inşallah haftaya çarşamba belli olucak

Kızlar selam herkese Normalde doktorum opu sonrası ilk adetimle yapacaktı transferi ama bir yumurtam kalınca moralimi toparlayıp hazır hissedemedim kendimi ocakta olucam transferi.. bugün de hsg çektirdim işte. Rahim de herhangi bir şey yokmuş. bir tüpüm yoktu. Diğerinde de hafif bir genişleme görüldü. Daha önce çekildiğimde böyle bir şey yoktu. Kötü bir şey mi bilgisi olan var mı?

Canım açıkçası tuplerle ilgili bir bilgim yok. Ama transfer için kendini hazır hissetmen önemli. Sen ne zman hazırsan o zman başla. Hakkında hayirlsii olsun

Ben de tup bebege baslayacam bu ay bugun hsg çektik adet olunca gidecm bakalim hersey normal ise baslayacagiz kist vardi onun icin tedavi goruyim ve bir suru vitamin ilaci verdiler bana galiba tup bebege hazirlik icin sizlerede verdiler mi

Ben de tup bebege baslayacam bu ay bugun hsg çektik adet olunca gidecm bakalim hersey normal ise baslayacagiz kist vardi onun icin tedavi goruyim ve bir suru vitamin ilaci verdiler bana galiba tup bebege hazirlik icin sizlerede verdiler mi
Allah muradınızı versin canım inşallah Kaç yaşındasın? Sanırım ilk denemen. Bana vermediler açıkçası hatta ben kendim istedim ama onu da almak nasip olmadı Hangi ilaçları verdiler peki paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…