- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Kaç yumurta toplandı canım? Ağrıların normal ama dayanılmaz olursa mutlaka doktora ulaş.Ben dün opu oldum ağrılarım çok oluyor bu normal mi
Işe yarayan yaramayan hepsini toplamış doktor 44 tane canımKaç yumurta toplandı canım? Ağrıların normal ama dayanılmaz olursa mutlaka doktora ulaş.
Masallahh benimde 41 toplanmıştı. Ama önceki muayenede ultrasonda görülen 11 di. Zaten 11 tanesi döllendi.Işe yarayan yaramayan hepsini toplamış doktor 44 tane canım
Işe yarayan yaramayan hepsini toplamış doktor 44 tane canım
Kabızlığım zaten vardı öncesinde de şu anda varMasallahh benimde 41 toplanmıştı. Ama önceki muayenede ultrasonda görülen 11 di. Zaten 11 tanesi döllendi.
Bu kadar Yumurtaya rahatsızlık yaşaman normal canım. Kabızlık sorunun olabilir lifli gıdalar tüket kabiz olursan surup kullan bir sıkıntı olmuyor
Duphalac iç canım.Kabızlığım zaten vardı öncesinde de şu anda var
Şu an evde değilim ama evde var kuru kayısı filan yemeye çalışıyorumDuphalac iç canım.
kahvaltıdan önce bir tane kuru kayısı bir bardak ılık su iç üstüne canımKabızlığım zaten vardı öncesinde de şu anda var
Bana kayısı falan fayda etmemişti canım o yüzden dedim.Şu an evde değilim ama evde var kuru kayısı filan yemeye çalışıyorum
Hadi bakalım kuzum ne zaman test yapacaksınCanım ilaclarin yan etkisini yaşıyorumsonu hayrola artık Bi şey olsada ilactandr diyorum
Bugün ilk günü bakalım kaç tanesi kalacak son güne inşallah güzel bi sayı kalır yaBana kayısı falan fayda etmemişti canım o yüzden dedim.
25 baya iyi bir sayı
Eve gidecem yarına gorumcemgildeyiz ancak o zaman kullanabilirim surup şimdilik böyle idare ediyorumBana kayısı falan fayda etmemişti canım o yüzden dedim.
25 baya iyi bir sayı
bende yüregim agzımda beklemiştim . en zor bekleyiş arayıp da onların kac tanesi kaldıgını ögrenmekBugün ilk günü bakalım kaç tanesi kalacak son güne inşallah güzel bi sayı kalır ya
Çarşamba kan ver dedi doktor belki salı günü test yaparım evde ama kesin değilHadi bakalım kuzum ne zaman test yapacaksın
Ayyy yaaa çok heyecanlıÇarşamba kan ver dedi doktor belki salı günü test yaparım evde ama kesin değil