Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çok üzüldüm canım. 3 ay önceden vitaminler takviyeler kullanıp sonra tedaviye başlayan arkadaşlar var, sen kullanmış mıydın bilmiyorum. Doktorun ne dedi?
Hayır hiç bişey kullanmamıştım drumla görüşmedim henüz. Benim zaten kromozom translokasyonum var sebep o yani. Takviye almam ne kadar işe yarar bilmiyorum 😞

Kızlar benim iki yumurtam da sağlıksız geldi. Olmadı artık nasip rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm 😕😕 bu rahatsızlığını nasıl öğrendin daha önce bir kaybın mı Olmuştu... rabbim inşallah şifasını versin 🙏🏻🙏🏻 Bir dahaki denemende yüzünüzü güldürsün. Hangi aşama olursa olsun bütün olumsuzluklar o kadar yıpratıyor ki insanı..

Bacaklarımın tam buralarında agrı var kızlar perişan ettı beni geciyo geri geliyor sizde varmı boyle sıkıntılar

Bıde mide bulantısı çok fenayım🙈
Bana da oluyor canım çok hareketli değişim işte hep bilgisayar başında oturuyorum evde de yatıyorum aynı yerler ağrıyor benim de

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm 😕😕 bu rahatsızlığını nasıl öğrendin daha önce bir kaybın mı Olmuştu... rabbim inşallah şifasını versin 🙏🏻🙏🏻 Bir dahaki denemende yüzünüzü güldürsün. Hangi aşama olursa olsun bütün olumsuzluklar o kadar yıpratıyor ki insanı..
Bir düşüpüm olmuştu evet. Normalde fazla kayıpları olanlara bakılıyor ama sağolsun benim drum uzun süre hamilelik olmadığı ve bir düşüğüm olduğu için bakmıştı. Böylece erken öğrenmiş olduk

X