Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben yapın opu olucam transfer olmayacak 1 ay sonraya ertelenecek gibi
Canım benimde senin gibi oldu. Bzi doktorlar bir adet dönemi bekliyor bazıları 2.adet ile transfer yapıyor . Ben opudan 11 gün sonra adet oldum ve adetin 3.gunu doktora gidp transfer hazırlığına başladim. Rahim kalinlasmasi icjn ilaç kulladim rahim kalınlığın göre transfer günü belirleniyor.

Bende aynen bu aşamadayım rahim kalınlaşması için ilaca başladık 3 gün oldu nasipse yarın kontrolüm var.

Hadi hayırlısıyla belli olur inşallah canım beklemek çok zor ihtimali bile yordu beni dünden beri

Hadi hayırlısıyla belli olur inşallah canım beklemek çok zor ihtimali bile yordu beni dünden beri
4 buçuk yıllık evliyim ben 4 yıldır istiyoruz bebis ama nasip olmadi sabirsizlaniyirum ben bi an once olsun istiyitum
Amin canim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah benimde 6 yıllık evliliğim nasip olmadi nasip bu zamana demekki rabbim.kolayliklar versin evet zor bi süreç beklemek yoruyor sabırsızlanıyoruz ama sonu güzel olsun herşeyin rabbim herkesin gonlüne göre versin

Amin insallah

Bacaklarımın tam buralarında agrı var kızlar perişan ettı beni geciyo geri geliyor sizde varmı boyle sıkıntılar

Bıde mide bulantısı çok fenayım
Canım bulantı hissi arada olup geçiyo bana da. Bacaklarımın orasında bişe yok, kişiye göre değişiyo belirtiler işte. Çok mu ayakta kalıyosun ondan mı agrıyo acaba

Canım bulantı hissi arada olup geçiyo bana da. Bacaklarımın orasında bişe yok, kişiye göre değişiyo belirtiler işte. Çok mu ayakta kalıyosun ondan mı agrıyo acaba
Hayır kuzum aksine hep yatıom.. Ben cok hareketlıydım,güncel hayatta ama transferden beri hep yatıom... Gecen de kanamam oldu doktorum cok dikkatli davranmamı soledı

Hayır kuzum aksine hep yatıom.. Ben cok hareketlıydım,güncel hayatta ama transferden beri hep yatıom... Gecen de kanamam oldu doktorum cok dikkatli davranmamı soledı
Ben de hiç bişe yoksa köpeğimle günde 2 kere çıkar dolaşırdım, hareketliydim, şimdi hep yatıyorum. Lekelerden, kanamalardan korkumuzdan yerimizden kalkamaz olduk. Biraz sabretcez artık, bebişler sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…