Aynen canmBen de hiç bişe yoksa köpeğimle günde 2 kere çıkar dolaşırdım, hareketliydim, şimdi hep yatıyorum. Lekelerden, kanamalardan korkumuzdan yerimizden kalkamaz olduk. Biraz sabretcez artık, bebişler sağlıklı olsun da
Çok üzüldüm canım. 3 ay önceden vitaminler takviyeler kullanıp sonra tedaviye başlayan arkadaşlar var, sen kullanmış mıydın bilmiyorum. Doktorun ne dedi?Kızlar benim iki yumurtam da sağlıksız geldi. Olmadı artık nasip rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
Hayır hiç bişey kullanmamıştım drumla görüşmedim henüz. Benim zaten kromozom translokasyonum var sebep o yani. Takviye almam ne kadar işe yarar bilmiyorumÇok üzüldüm canım. 3 ay önceden vitaminler takviyeler kullanıp sonra tedaviye başlayan arkadaşlar var, sen kullanmış mıydın bilmiyorum. Doktorun ne dedi?
Doktorunla görüşünce ne dicek bakalım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı embriyoların olur canımHayır hiç bişey kullanmamıştım drumla görüşmedim henüz. Benim zaten kromozom translokasyonum var sebep o yani. Takviye almam ne kadar işe yarar bilmiyorum
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldümKızlar benim iki yumurtam da sağlıksız geldi. Olmadı artık nasip rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
Bana da oluyor canım çok hareketli değişim işte hep bilgisayar başında oturuyorum evde de yatıyorum aynı yerler ağrıyor benim deBacaklarımın tam buralarında agrı var kızlar perişan ettı beni geciyo geri geliyor sizde varmı boyle sıkıntılar
Bıde mide bulantısı çok fenayım
Ya inan yalnız olmadıgı ma o kadar sevindim ki anlatamam cunku o kadar aradım taradım İnterneti kimsede bole bısey olmamıs,Bana da oluyor canım çok hareketli değişim işte hep bilgisayar başında oturuyorum evde de yatıyorum aynı yerler ağrıyor benim de
Bir düşüpüm olmuştu evet. Normalde fazla kayıpları olanlara bakılıyor ama sağolsun benim drum uzun süre hamilelik olmadığı ve bir düşüğüm olduğu için bakmıştı. Böylece erken öğrenmiş oldukCanım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldümbu rahatsızlığını nasıl öğrendin daha önce bir kaybın mı Olmuştu... rabbim inşallah şifasını versin Bir dahaki denemende yüzünüzü güldürsün. Hangi aşama olursa olsun bütün olumsuzluklar o kadar yıpratıyor ki insanı..
Benım 9 kasım dı transfer gunum ben gectıgımız salı gunu duydumGünaydın kızlarben 6 kasımda transfer oldum daha kalp atışını duymadım yarın kontrolüm var inşallah duyarım transfer tarihi bana yakın olup duyan var mı acabaaa
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsunKızlar benim iki yumurtam da sağlıksız geldi. Olmadı artık nasip rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
Ben de 9 kasımda transfer oldum, kontrolum pazartesi, inşallah pazartesi duyarımGünaydın kızlarben 6 kasımda transfer oldum daha kalp atışını duymadım yarın kontrolüm var inşallah duyarım transfer tarihi bana yakın olup duyan var mı acabaaa
Canımmm gümbür gümbür duyarız inşallahBen de 9 kasımda transfer oldum, kontrolum pazartesi, inşallah pazartesi duyarım
Amin canım inşallah♥Canımmm gümbür gümbür duyarız inşallah
Gerçekten gümbür gümbür düCanımmm gümbür gümbür duyarız inşallah