Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Uyumalara doyamadım akşam erkenden uyudum sabahta zor uyandım. Arada kasıklarıma ağrı girmeye devam ediyor sen nasılsın canım
Güzelce yerleşiyodur bebişler inşallah canım
Benim uyku düzeni bozuldu biraz erkenden yatıp çok erken karanlıkta kalkıyorum. Wc için kalkıp geri uyuyamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için

Benim uyku düzeni bozuldu biraz erkenden yatıp çok erken karanlıkta kalkıyorum. Wc için kalkıp geri uyuyamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için
Ne heyecanlısındır sen şimdi kuzum Vücut kendini uykusuz gecelere hazırlıyor ben de gece en az 4 kere uyanıyorum

Ne heyecanlısındır sen şimdi kuzum Vücut kendini uykusuz gecelere hazırlıyor ben de gece en az 4 kere uyanıyorum
Heyecan çok kuzum ya inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla devam eder
Sen sona yaklaşıyosun bebişler daha bi zorluyodur seni

Az kalmış kalp atışına da günler geçmez başka belirti var mı canım sende

evet esra hemşireyi biliyorum çok da seviyorum kendisini çok ilgili sağolsun, belki taze olduğu için olabilir canım
transferden sonra elimi tuttu. agladım. hersey güzel olacak pozitif tut kendini güzel haberler duyduk hep senden dedi transfer masasında.
cok tesekkğr ederim olsa da olmazsa da dedim:):)
cok güzel bir his transfer anı insanın sanki kalbi acılıp genişliyo

Ay zaten heyecanliyim şu mesajdan sonra daha bi heyecan yaptım ya

Kızlar yumurtalarımın dondurulma ihtimali var bu süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan paylaşabilir mı
Canım benimde donduruldu zaten dondurmasi avantaj. Negatif olma durumunda ya da 2. Çocuk için tedaviye en baştan başlamıyorsun.
Kafama takılan kısım neresi senin bilgi verebilirm bilgim varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…