Bugün nasılsın canımGünaydınnnnn
Uyumalara doyamadımBugün nasılsın canım
Güzelce yerleşiyodur bebişler inşallah canımUyumalara doyamadımakşam erkenden uyudum sabahta zor uyandım. Arada kasıklarıma ağrı girmeye devam ediyor sen nasılsın canım
Ne heyecanlısındır sen şimdi kuzumGüzelce yerleşiyodur bebişler inşallah canım
Benim uyku düzeni bozuldu biraz erkenden yatıp çok erken karanlıkta kalkıyorum. Wc için kalkıp geri uyuyamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için
Heyecan çok kuzum yaNe heyecanlısındır sen şimdi kuzumVücut kendini uykusuz gecelere hazırlıyor ben de gece en az 4 kere uyanıyorum
Az kalmış kalp atışına da günler geçmezGüzelce yerleşiyodur bebişler inşallah canım
Benim uyku düzeni bozuldu biraz erkenden yatıp çok erken karanlıkta kalkıyorum. Wc için kalkıp geri uyuyamıyorum. Pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için
Zor geçiyo zamanAz kalmış kalp atışına da günler geçmezbaşka belirti var mı canım sende
BEN TRANSFER ÖNCESİ ADETİMİN 5.GÜNÜ BAŞLADIM CANIMkızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
benim taze diye mi farklı acaba canım :):)BEN TRANSFER ÖNCESİ ADETİMİN 5.GÜNÜ BAŞLADIM CANIM
evet esra hemşireyi biliyorum çok da seviyorum kendisini çok ilgili sağolsun, belki taze olduğu için olabilir canımbenim taze diye mi farklı acaba canım :):)
esra hemşire söyledi özellikle biliyorsun dimi onu
transferden sonra elimi tuttu. agladım. hersey güzel olacak pozitif tut kendini güzel haberler duyduk hep senden dedi transfer masasında.evet esra hemşireyi biliyorum çok da seviyorum kendisini çok ilgili sağolsun, belki taze olduğu için olabilir canım
Ay zaten heyecanliyim şu mesajdan sonra daha bi heyecan yaptım yatransferden sonra elimi tuttu. agladım. hersey güzel olacak pozitif tut kendini güzel haberler duyduk hep senden dedi transfer masasında.
cok tesekkğr ederim olsa da olmazsa da dedim:):)
cok güzel bir his transfer anı insanın sanki kalbi acılıp genişliyo
Canım benimde donduruldu zaten dondurmasi avantaj. Negatif olma durumunda ya da 2. Çocuk için tedaviye en baştan başlamıyorsun.Kızlar yumurtalarımın dondurulma ihtimali var bu süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan paylaşabilir mı
Ben yapın opu olucam transfer olmayacak 1 ay sonraya ertelenecek gibiCanım benimde donduruldu zaten dondurmasi avantaj. Negatif olma durumunda ya da 2. Çocuk için tedaviye en baştan başlamıyorsun.
Kafama takılan kısım neresi senin bilgi verebilirm bilgim varsa
Transfer olmazsa 1 ay sonra dediğimiz ne zaman olacak neyi gelicez yaniCanım benimde donduruldu zaten dondurmasi avantaj. Negatif olma durumunda ya da 2. Çocuk için tedaviye en baştan başlamıyorsun.
Kafama takılan kısım neresi senin bilgi verebilirm bilgim varsa