- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Anladım çok sağolYok canım olumsuz bi durum yok. Kişiye göre değişiyo dondurulmuş ya da taze olacağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çok sağolYok canım olumsuz bi durum yok. Kişiye göre değişiyo dondurulmuş ya da taze olacağı
Canım estrofem ve lutinus vajinal tablet. Şimdi bi de proluton iğne eklendi.Kriel kuzum doktor sana hangi ilaçları verdi
Bana sadece crıone jel bide Folik asit verdi kuzum. Estrofem ve proluton iğne ne için oluyor canımCanım estrofem ve lutinus vajinal tablet. Şimdi bi de proluton iğne eklendi.
Sen hangilerini kullanıyosun
Bunları ne kdar süre kullanacağını söyledi mi peki özelikle lutinusu devlet karşılamıyorCanım estrofem ve lutinus vajinal tablet. Şimdi bi de proluton iğne eklendi.
Sen hangilerini kullanıyosun
Estrofem östrojen hormonu oluyo heralde, lutinus ve iğne progesteron içerikli. Benim lekelenmelerim oluyor iğne onun için.Bana sadece crıone jel bide Folik asit verdi kuzum. Estrofem ve proluton iğne ne için oluyor canım
10. Hafta sonuna kadar dedi şuan için. İnşallah herşey yolunda gider de bırakınca sorunsuz devam ederiz.Bunları ne kdar süre kullanacağını söyledi mi peki özelikle lutinusu devlet karşılamıyor
Kan sulandırıcı varıyorlarmış genelde bende şimdi okudum da pıhtılaşma sorunu olsa da olmasa da tedbir amaçlı galiba. Ondan merak ettim canım bana hiç bişey vermedi onunla alakalıEstrofem östrojen hormonu oluyo heralde, lutinus ve iğne progesteron içerikli. Benim lekelenmelerim oluyor iğne onun için.
bi de vitamin hap vermişti günde 1 tane
Maşallah canım gözün aydınKesemizi gördük çok şükür herşey yolunda pazartesi günü kalp atışı için çağırdı. Kesenin şekli ve yeri çok iyi dedi bu sefer çok güzel gidiyor. Allah nasip ederse
Bana da vermedi onu kuzuKan sulandırıcı varıyorlarmış genelde bende şimdi okudum da pıhtılaşma sorunu olsa da olmasa da tedbir amaçlı galiba. Ondan merak ettim canım bana hiç bişey vermedi onunla alakalı
Bana onunla ilgili testte yapmamışlardı kuzum okuyunca biraz kafam karıştıBana da vermedi onu kuzu
Yok canım lekelenmem ama 3 günde bir kalçadan iğne oluyorm o kesti sanırım10. Hafta sonuna kadar dedi şuan için. İnşallah herşey yolunda gider de bırakınca sorunsuz devam ederiz.
Senin lekelenmeler ne durumda canım geçti mi?
Bana da yapmadılar valla bilmiyorum canımBana onunla ilgili testte yapmamışlardı kuzum okuyunca biraz kafam karıştı
Proluton depot mu senin iğne deYok canım lekelenmem ama 3 günde bir kalçadan iğne oluyorm o kesti sanırım
Allah razı olsunMaşallah canım gözün aydın
Allah’ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza alalım kuzumBana da yapmadılar valla bilmiyorum canım
Merhaba, bende bu sabah anti tpo ve anti tg yüksekliği nedeni ile endokrinoloğa gittim. Oldukça ilgili bir doktordu ve doçentti ısrarla sormama rağmen gebelik kayıplarının sebebi doğrudan bu diyemem bir de romatoloji doktoru görsün dedi. (Benim 3 doğal yolla oluşmuş kaybım var erken haftalarda kaybettim) Sizin bu konudaki tecrübeniz nedir acb bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirimCanım değerlerin çok mu yüksek bende daha önceki yıllarda hasimato idim ama ilaçla düşüyor sen vakit kaybetmeden baktr ilaca başlarsın
Yok progestan canımProluton depot mu senin iğne de