Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bugün sabah aile hekimime gittim ben bi de. Tsh ne durumda bakalım 50 lik ilaç yeterli mi merak ediyorum. Bi de benim demirim düşük oluyo hep ona bakın dedim olmazsa onun için de takviye alırım. Ayrıca idrar da bakalım dedi onu neden bakıyo enfeksiyon ihtimaline karşı mı?

Kız ben bile burda heyecanlanıyorum seni düşününce😍😍
Güzel haberi verceksin inanıyorum♥️ Herşey yolunda gitsin inşallah🙏🏻 Yarın kaçta gideceksin?
Amin canım insallahh 🙏🏻 saat 13.30 da burda ol hafif sıkışmaya başlamış ol dedi karnını doyur gel dedi ama geçen sefer öğlen yemek yedim ve üzerine su içmeye çalıştım çok zorlandım. Biraz geç kahvaltı edip öyle gitmeyi düşünüyorum yanımda çubuk kraker alırım çıkınca atistirirm zaten sıkısmam büyük sorun 😁

Amin canım insallahh 🙏🏻 saat 13.30 da burda ol hafif sıkışmaya başlamış ol dedi karnını doyur gel dedi ama geçen sefer öğlen yemek yedim ve üzerine su içmeye çalıştım çok zorlandım. Biraz geç kahvaltı edip öyle gitmeyi düşünüyorum yanımda çubuk kraker alırım çıkınca atistirirm zaten sıkısmam büyük sorun 😁
Aynen çok tok zor olur, ne aç ne tok olacak şekilde ayarla. Ben arabada giderken 1 küçük su içmiştim. Hastanede de 40 dk kadar beklemiştim orda da 1bucuk küçük şişe daha içmiştim. Zorlanmadan ayarında sıkışmıştım.

Aynen çok tok zor olur, ne aç ne tok olacak şekilde ayarla. Ben arabada giderken 1 küçük su içmiştim. Hastanede de 40 dk kadar beklemiştim orda da 1bucuk küçük şişe daha içmiştim. Zorlanmadan ayarında sıkışmıştım.
Evet canım bende 1 litre içmeyi düşünüyorum. Yol 1 saat sürüyor evde wc ye girip arabada su içerim inşallah bu sefer çok zorlnmam. Birde bana 2 saat yat kalkma diyor sürgü veriyor o da sıkıntı oluyor

uff sıkışmanın zorlanmaması da ne biliyim :)
ben sıkışmaktan da o borudan da korkuyorum .
ilk muyanemde doktor spektrumu takarken kasma . transferde böyle olacak demişti. acaba içeri boru falan soktu mu o an :)

Evet canım bende 1 litre içmeyi düşünüyorum. Yol 1 saat sürüyor evde wc ye girip arabada su içerim inşallah bu sefer çok zorlnmam. Birde bana 2 saat yat kalkma diyor sürgü veriyor o da sıkıntı oluyor
2 saat yatmak zor olabilirr gerçekten ben 20 dk sonra wc girmiştm.

otel tamam :) bir de feribota bakayım. aynı şehirde olsam daha mı az heycanlanırdım acaba bilemiyorum .
bugün aradık 4 . gün bugun embryoların . 2 inci gün arayıp hepsinin a kalite oldugunu söylediler.
5 ,nci gün diye belirtiler transferi aksi bişey olsa söyleriz. sürekli embryoları acmıyoruz zarar görüp hava ile temas etmesinle diye dediler.

uff sıkışmanın zorlanmaması da ne biliyim :)
ben sıkışmaktan da o borudan da korkuyorum .
ilk muyanemde doktor spektrumu takarken kasma . transferde böyle olacak demişti. acaba içeri boru falan soktu mu o an :)
Canım spektrum da düşününce içine sokulması fln hoş değil ama hiç bişe hissetmiyosun ki. Boru da soktu embriyoları içeri koyarken ama bilmesem soktugunu hayatta anlamam. Ben hiç agrı sızı hissetmedim çok şükür. İnşallah sizlerinki daha daha rahat geçer🤲🏻😍

Son düzenleme:
Canım spektrum da düşünün içine sokulması fln hoş değil ama hiç bişe hissetmiyosun ki. Boru da soktu embriyoları içeri koyarken ama bilmesem soktugunu hayatta anlamam. Ben hiç agrı sızı hissetmedim çok şükür. İnşallah sizlerinki daha daha rahat geçer🤲🏻😍
ötleğim ben ötlek :) eşime diyorum inş bebiş olur . ama hadi oldu diyelim bakalım nasıl doguracam .
canım bu kadar tatlı degildi ama nasıl böyle oldum anlamadm

neden ama ? neyi rahatsız ediyor yani.bilmediğim için soruyorum ? :KK66:
Hiç bir rahatsızlığı yok yatar pozisyonda olmadı sanırım yani kalktık wc ye gidince yaptım rahatladım 😁 ama sen bana bakma. Bazi yerlerde wc ye gitmeye izin veriyorlr. Transfer kolay ağrısız bir işlem korkma

Hiç bir rahatsızlığı yok yatar pozisyonda olmadı sanırım yani kalktık wc ye gidince yaptım rahatladım 😁 ama sen bana bakma. Bazi yerlerde wc ye gitmeye izin veriyorlr. Transfer kolay ağrısız bir işlem korkma
yarın bu saate bi aksilik çıkmazsa. benim transfer bitmiş olur :)
artık agrılı bişi olursa beni neden kandırdın fly derim :KK70:
Şaka şaka . allah güç verir.
beni odaya birden fazla kişinin

ötleğim ben ötlek :) eşime diyorum inş bebiş olur . ama hadi oldu diyelim bakalım nasıl doguracam .
canım bu kadar tatlı degildi ama nasıl böyle oldum anlamadm
Ben de ödleğim kuzu farklı değiliz😊 doğumu falan hiç düşünemiyorum ben de valla. Allah yardım eder inşallah o günleri görelim de sağlıkla🤲🏻
sen bence şimdi bırak boruydu spektrumdu, seni bekleyen bebişine kavuşacaksın öyle düşün. Seninle olacak♥️

Ben de ödleğim kuzu farklı değiliz😊 doğumu falan hiç düşünemiyorum ben de valla. Allah yardım eder inşallah o günleri görelim de sağlıkla🤲🏻
sen bence şimdi bırak boruydu spektrumdu, seni bekleyen bebişine kavuşacaksın öyle düşün. Seninle olacak♥️
İnşaallah .hepimizin olacak inş. <3

X