- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yumurtan fazla demek ki. Ohss olma ihtimalin varsa diye erteliyebiliriz demistr. Ben ohss olmadım ama rahatsızlıklarım oldu. O yüzden opu sonrası adetle Dondurlmus embriyo transferi oldumGünaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Benim tedavimin 8.günü bugün cumartesi kontrole gittiğimizde cetradite ve merional başladı doktor aşırı uyarılma var dedi birden büyüyüp çoğalma durumu varmış ve bu yüzden transferi 1 ay sonraya erteleyebiliriz dedi aynı durumu yaşayan var mı
Ah bu erkeklerGünaydın kizlar
Heyecandan uyuyamıyorum. Sanki 5 dakika sonra transfere girecek gibiyim odun kocam diyor ki neden heycanlaniyorsun ilk defa mı oluyon
Kriel bebisini gör gel hadi haberini bekliyoruz
Nerden istanbula gideceksin canım.
Müdür biliyor mu durum
Ohss ne oluyor kiCanım yumurtan fazla demek ki. Ohss olma ihtimalin varsa diye erteliyebiliriz demistr. Ben ohss olmadım ama rahatsızlıklarım oldu. O yüzden opu sonrası adetle Dondurlmus embriyo transferi oldum
Yumurtalrin fazla uyarılması. Opu sonrası kabızlık karın şişliği gibi sıkıntı olabiliyor doktor bu durumda rahmin dinlenmesini tercih ediyorOhss ne oluyor ki
Yok canım üzgünümHayırlı sabahlar ngs hakkında bilgisi olan yokmu çok acil bilgiye ihtiyacım var
Kız-erkek canımBebişlerin Cinsiyeti belli mi peki
Günaydın kizlar
Heyecandan uyuyamıyorum. Sanki 5 dakika sonra transfere girecek gibiyim odun kocam diyor ki neden heycanlaniyorsun ilk defa mı oluyon
Kriel bebisini gör gel hadi haberini bekliyoruz
Kızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Cok şükürrrrKızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Çok şükür canımKızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Gözünaydin canımKızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Çok şükür kuzumKızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Ben de aynısını yaşadım canım. Bir sonraki adet ile başladık transfer hazırlıgına. Dondurulmuş transfer edildi yani.Günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Benim tedavimin 8.günü bugün cumartesi kontrole gittiğimizde cetradite ve merional başladı doktor aşırı uyarılma var dedi birden büyüyüp çoğalma durumu varmış ve bu yüzden transferi 1 ay sonraya erteleyebiliriz dedi aynı durumu yaşayan var mı
Maşallah çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKız-erkek canım
Valla heyecan baya var. 1 gün kaldı artık bakalım sağ salim atlatmayı nasip etsin Rabbim