Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kizlar ngs işlemi yaptıran oldumu embriyoya sebep neydi ngs olan transferde başarı dahami yüksek acilll

Günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Benim tedavimin 8.günü bugün cumartesi kontrole gittiğimizde cetradite ve merional başladı doktor aşırı uyarılma var dedi birden büyüyüp çoğalma durumu varmış ve bu yüzden transferi 1 ay sonraya erteleyebiliriz dedi aynı durumu yaşayan var mı
Canım yumurtan fazla demek ki. Ohss olma ihtimalin varsa diye erteliyebiliriz demistr. Ben ohss olmadım ama rahatsızlıklarım oldu. O yüzden opu sonrası adetle Dondurlmus embriyo transferi oldum

Kriel Kriel bugn gidecektn demi dr?
Güzel haberlerle cnm 🤲
Günaydın kizlar 💜🙏🏻
Heyecandan uyuyamıyorum. Sanki 5 dakika sonra transfere girecek gibiyim 💜😍 odun kocam diyor ki neden heycanlaniyorsun ilk defa mı oluyon 😂

Kriel Kriel bebisini gör gel hadi haberini bekliyoruz 🙏🏻🧿
Günaydın kızlar❤️
Kriel Kriel güzel haberlerle gel canım 💗
Fly3646 Fly3646 ay ben bile heyecanlıyım kuzum 🙏🏻❤️
Kızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.

Kızlar çok şükür sorun yokmuş, haftaya pazartesi tekrar cagırdı kalp atışını o zaman görürüz dedi. progesteron yetmiyor olabilirmiş lekeler kanamalar ondandır dedi. Proluton depot u düzenli vurulcam artık.
Çok şükür kuzum 🙏🏻

Günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Benim tedavimin 8.günü bugün cumartesi kontrole gittiğimizde cetradite ve merional başladı doktor aşırı uyarılma var dedi birden büyüyüp çoğalma durumu varmış ve bu yüzden transferi 1 ay sonraya erteleyebiliriz dedi aynı durumu yaşayan var mı
Ben de aynısını yaşadım canım. Bir sonraki adet ile başladık transfer hazırlıgına. Dondurulmuş transfer edildi yani.

X