Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş transfer oldum ben canım.Canım senin taze transfer mı olacak
Dondurulmuş olucak canımTaze transfer mı dondurulmuş, mu
İyiyim canım saol. Transfer heycanı var bende salı ya az kaldı sen nasılsınKızlar nasılsınız herkes iyimi herşey yolunda sanırım çok şükür
Salı günüde benim kontrolüm var şimdilik herşey güzel gidiyor bakalım bende çok heyecanliyim tarif edilemez duygular hsyirlisi olsun inşallah bende hep transferi düşünüyorum nasıl olucak idrara sıkışma olayı var dayanabilcekmiyim diyorum kendi kendimeİyiyim canım saol. Transfer heycanı var bende salı ya az kaldı sen nasılsın
Canım böyle bir durumda en iyi tavsiye birbirine destek olmanız ve stresi azaltmanız. Eşler bu durumda kendini daha da suçlu hissediyor. O yüzden eşine moral vermelisin. Yolunuz biraz zorlu ama aklına bizim işimiz zor çocuğumuz olmaz kısmı hiç bir zman gelmesin. Mücadeleye devam. Nasibinde yoksa ugrassan da ugrasmasanda olmuyor. Rabbim çabalarınızi boşa çıkartmasin inşallah kısa zamanda güzel haber almanız dileğiyleMerhaba hanımlar. Bizde azospermi hastasiyiz. 1 yillik evliyiz yeni tese olduk ama hic bisey cikmadi. Cok dusunuyorum. Celalettin hocaya basliyoruz . Tavsiyeleriniz neler. Baslamadan kafam yorgun. Esimleyim ama kafamin icinde surekli tek dusunuyorum.
Bebişlerin Cinsiyeti belli mi pekiYine de benim korktuğum kadar olmadı öyle bir dediler ki ikizler 7 aylıkken tek gebeliğin 9 ayı gibi oluyorsun diye İç karnım genişmiş. Doktor da kiloma çok iyi dedi 13 kilo aldım heralde doğuma max 20 almış olurum
Cok zor sadece basindayiz. Ama ben dusunmekten yiprandim. Esim cok güçlü. Ya da oyle gozukmek istiyor.Canım böyle bir durumda en iyi tavsiye birbirine destek olmanız ve stresi azaltmanız. Eşler bu durumda kendini daha da suçlu hissediyor. O yüzden eşine moral vermelisin. Yolunuz biraz zorlu ama aklına bizim işimiz zor çocuğumuz olmaz kısmı hiç bir zman gelmesin. Mücadeleye devam. Nasibinde yoksa ugrassan da ugrasmasanda olmuyor. Rabbim çabalarınızi boşa çıkartmasin inşallah kısa zamanda güzel haber almanız dileğiyle
günaYDIN canikoomGünaydın
Miniğim nasılsıngünaYDIN canikoom
iyiyim canım işteyim açma ve çayla kahvaltı yapıyorum :)Miniğim nasılsın
Ohh valla afiyet şeker olsuniyiyim canım işteyim açma ve çayla kahvaltı yapıyorum :)
havada fena yağmurlu :)
sen napıyosun canımmmm
Nerden istanbula gideceksin canım.günaydınnn .
bende iiş yerindeyim bugün akşam ist yola cıkıcaz bende cok heycanlıyım :)
birazdan bilmiş müdürüme cıkıcam 4 gün rapor alacagımı söyleyecegim