Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyiyim canım saol. Transfer heycanı var bende salı ya az kaldı 😁 sen nasılsın
Salı günüde benim kontrolüm var şimdilik herşey güzel gidiyor bakalım bende çok heyecanliyim tarif edilemez duygular hsyirlisi olsun inşallah bende hep transferi düşünüyorum nasıl olucak idrara sıkışma olayı var dayanabilcekmiyim diyorum kendi kendime 🙈🙈

Merhaba hanımlar. Bizde azospermi hastasiyiz. 1 yillik evliyiz yeni tese olduk ama hic bisey cikmadi. Cok dusunuyorum. Celalettin hocaya basliyoruz . Tavsiyeleriniz neler. Baslamadan kafam yorgun. Esimleyim ama kafamin icinde surekli tek dusunuyorum.

Merhaba hanımlar. Bizde azospermi hastasiyiz. 1 yillik evliyiz yeni tese olduk ama hic bisey cikmadi. Cok dusunuyorum. Celalettin hocaya basliyoruz . Tavsiyeleriniz neler. Baslamadan kafam yorgun. Esimleyim ama kafamin icinde surekli tek dusunuyorum.
Canım böyle bir durumda en iyi tavsiye birbirine destek olmanız ve stresi azaltmanız. Eşler bu durumda kendini daha da suçlu hissediyor. O yüzden eşine moral vermelisin. Yolunuz biraz zorlu ama aklına bizim işimiz zor çocuğumuz olmaz kısmı hiç bir zman gelmesin. Mücadeleye devam. Nasibinde yoksa ugrassan da ugrasmasanda olmuyor. Rabbim çabalarınızi boşa çıkartmasin inşallah kısa zamanda güzel haber almanız dileğiyle 🙏🏻💜

Canım böyle bir durumda en iyi tavsiye birbirine destek olmanız ve stresi azaltmanız. Eşler bu durumda kendini daha da suçlu hissediyor. O yüzden eşine moral vermelisin. Yolunuz biraz zorlu ama aklına bizim işimiz zor çocuğumuz olmaz kısmı hiç bir zman gelmesin. Mücadeleye devam. Nasibinde yoksa ugrassan da ugrasmasanda olmuyor. Rabbim çabalarınızi boşa çıkartmasin inşallah kısa zamanda güzel haber almanız dileğiyle 🙏🏻💜
Cok zor sadece basindayiz. Ama ben dusunmekten yiprandim. Esim cok güçlü. Ya da oyle gozukmek istiyor.

Günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Benim tedavimin 8.günü bugün cumartesi kontrole gittiğimizde cetradite ve merional başladı doktor aşırı uyarılma var dedi birden büyüyüp çoğalma durumu varmış ve bu yüzden transferi 1 ay sonraya erteleyebiliriz dedi aynı durumu yaşayan var mı

X