Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım Gözünaydin pozitif haber almak nasip olsun nasildi sıkışıklık
Çok sıkışmadım biliyor musun?Beni odaya geç aldılar geç su iç dediler ben de içtim ama tam gelmeden hadi iniyoruz dediler.Hemşire baktı tam istediğimiz gibi değil ama şimdi rahime yerleştirilen şeylerle şişer dedi.Sonra baya bastırdı .Yukarı çıkınca da son 5 dk gerçekten acayipti.Hani eve gelirsin çok sıkışmış olursun tam kapıyı açacaksındır çantada anahtarı bulamazsın ya ,o an idrar torban ağlar hehe işte öyleydi

Ayyy en büyük kabusum her seferinde ayrı macera yasiyorum ben ya neyse atlatmisij ne güzel test tarihin ne zman

huzun kovan kusu canim nasıl geçiyor transfer sonrası
Şu an için çok bir şey yok aslında yemek yemeye ya da tuvalete kalkıyorum bazen sıkıldığımda oda değişikliği yapıyorum.Evde eskisinden daha yavaş şekildeyim .Annem bende yemeği vs o yapıyor kahvaltı toplaması diğer şeyler eşimden.Baya rahatmış böyle Sabah da gün kurusu ılık su yaptım kabızlık da olmadı.Ben rahatım inşallah cücüğüm de rahattır

Ohhh keyfini çıkar bende ilk gece annemde kalicam sonra evime geçerim. Bu sefer pek yatmayı düşünmüyorum. Çıkıp disarda yurucem hergün yarım saat kadar kendimi yormadan. Geçen sefer yattım. Bu sefer bunu deniyeym

Evet eveeet.İlk 2 gün ev içi hareketlerin olsun sonra çık hava al dedi hemşire.Ben de kısa yürüyüşler yapacağım mutlaka.Günlük işlere odaklanmak kendimizi yormadan hayatı devam ettirmek daha mantıklı

Aynen kuzum. Rahime kan akışı için hareket lazim. Evi güzelce temizleyip gıdıcem iş yapmamak için banyoda yapmayı düşünmüyorum hava da soğuk üşütme ihtimalimiz var sana banyo konusunda bir şey dediler mi onun dışında yürümek hava almak iyi gelicktir.

Yine lekelenme arttı kuzum yine proluton oldum geldim yatmaya devam. Yarın kontrol var, bu iğneyi haftada 2 vurulmam lazım heralde yetmiyo progesteron.
Canım yarından sonra daha netleşir. O igneyi 3 günde bir vuruyorlar belki ona dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…