- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Çok sıkışmadım biliyor musun?Beni odaya geç aldılar geç su iç dediler ben de içtim ama tam gelmeden hadi iniyoruz dediler.Hemşire baktı tam istediğimiz gibi değil ama şimdi rahime yerleştirilen şeylerle şişer dedi.Sonra baya bastırdı .Yukarı çıkınca da son 5 dk gerçekten acayipti.Hani eve gelirsin çok sıkışmış olursun tam kapıyı açacaksındır çantada anahtarı bulamazsın ya ,o an idrar torban ağlar hehe işte öyleydiCanım Gözünaydin pozitif haber almak nasip olsunnasildi sıkışıklık
Ayyy en büyük kabusumÇok sıkışmadım biliyor musun?Beni odaya geç aldılar geç su iç dediler ben de içtim ama tam gelmeden hadi iniyoruz dediler.Hemşire baktı tam istediğimiz gibi değil ama şimdi rahime yerleştirilen şeylerle şişer dedi.Sonra baya bastırdı .Yukarı çıkınca da son 5 dk gerçekten acayipti.Hani eve gelirsin çok sıkışmış olursun tam kapıyı açacaksındır çantada anahtarı bulamazsın ya ,o an idrar torban ağlar hehe işte öyleydi
8’i resmi tarihAyyy en büyük kabusumher seferinde ayrı macera yasiyorum ben ya neyse atlatmisij ne güzel test tarihin ne zman
Ayyy canım evet yaa 2 günüm var
Yaaa ne güzelBenim yarın kese muayenem var. Çok heyecanlıyım inşallah aksilik yoktur. Geçen pazartesi günü değerim 420 çıkmıştı
Şu an için çok bir şey yok aslında
Ay inşallah çok heyecanlıBenim yarın kese muayenem var. Çok heyecanlıyım inşallah aksilik yoktur. Geçen pazartesi günü değerim 420 çıkmıştı
Ohhh keyfini çıkarŞu an için çok bir şey yok aslındayemek yemeye ya da tuvalete kalkıyorum bazen sıkıldığımda oda değişikliği yapıyorum.Evde eskisinden daha yavaş şekildeyim .Annem bende yemeği vs o yapıyor kahvaltı toplaması diğer şeyler eşimden.Baya rahatmış böyle Sabah da gün kurusu ılık su yaptım kabızlık da olmadı.Ben rahatım inşallah cücüğüm de rahattır
Evet eveeet.İlk 2 gün ev içi hareketlerin olsun sonra çık hava al dedi hemşire.Ben de kısa yürüyüşler yapacağım mutlaka.Günlük işlere odaklanmak kendimizi yormadan hayatı devam ettirmek daha mantıklıOhhh keyfini çıkarbende ilk gece annemde kalicam sonra evime geçerim. Bu sefer pek yatmayı düşünmüyorum. Çıkıp disarda yurucem hergün yarım saat kadar kendimi yormadan. Geçen sefer yattım. Bu sefer bunu deniyeym
Yine lekelenme arttı kuzum yine proluton oldum geldim yatmaya devam. Yarın kontrol var, bu iğneyi haftada 2 vurulmam lazım heralde yetmiyo progesteron.
Aynen kuzum. Rahime kan akışı için hareket lazim. Evi güzelce temizleyip gıdıcem iş yapmamak için banyoda yapmayı düşünmüyorum hava da soğuk üşütme ihtimalimiz var sana banyo konusunda bir şey dediler miEvet eveeet.İlk 2 gün ev içi hareketlerin olsun sonra çık hava al dedi hemşire.Ben de kısa yürüyüşler yapacağım mutlaka.Günlük işlere odaklanmak kendimizi yormadan hayatı devam ettirmek daha mantıklı
Canım yarından sonra daha netleşir. O igneyi 3 günde bir vuruyorlar belki ona dönersin.Yine lekelenme arttı kuzum yine proluton oldum geldim yatmaya devam. Yarın kontrol var, bu iğneyi haftada 2 vurulmam lazım heralde yetmiyo progesteron.