Ayyy bu aralar herifimle vakit geçiriyorumKızzz bu ne ilaç alır gibi Bi sabah Bi akşam giriyonbu mesaj aşırı özlem içerir
Bu aralar neyi mantıklı yapıyorlar ki zatenAyyy bu aralar herifimle vakit geçiriyorum
Salı günü gidecek 1 hafta yk..
Sınav görevi çıkmış.. Bu pandemide sınav görevi.. Cinnet geçirecem
Bir sonraki hafta salı günü akşam gelecek fulimBu aralar neyi mantıklı yapıyorlar ki zatengelecek mi bari hemen geri
Sanırım canım, zaten benle mi devam etçeksiniz başkasına mı gitçeksiniz onu konuşuruz dediKatılıyorum daha çok görevlerini tamamlamış gibi hissediyorlar bence
Merhaba, hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitif haberi alırsınHerkese merhabalr inş bana da bi dönüş sağlanır kızlar.bendr kendimden bahsedeyim .benim de 2 negatif denemem var tüp bebek olarak.snmdi 3.ye hazırlanıyoruz nasipse inş....benim bu 3. deneme de için Yumoslarim kaliteli olamadığını tespit edildi ilaç kullanıyorum.omepa q10 kullaniyrum bunu kullanan ve faydasını gören oldu mu?bi sorum daha olucak ven ekim 1de adet oldum ama.kasim adetim gelmedi birtürlü sadece 13 de pembe hafif lekelenme oldu daha sökülme olmadı malesef. Doktoruma yazdım test istedi tabi negatif ve endometrium kalınlığı istedi sorun çıkmadı olmaz demedi.ama adet için adetin ortasindasin dedi bu nedemek ?baya geçti cnku...sasrdim kaldım valla
Benimde salı sabah 8 de :)Merkezden aradılar yarın 12:30’da olacakmışım transferiAyh çok heyecanlı
Ayy ikiz olunca tabi, bu bebeler bir bilseler anaları nelere katlanıyorÇıktı canım bayaBu aydan sonra daha çok çıkacakmış da nereye çıkacak bilemiyorum kaburgalarımda hissediyorum artık
Senin ikinci transferi sanırsam. Bende transferden korkuyorum acımıyor diyorlar ama o içeri giren boruyu hissetmekten korkuyorimAyyy canım evet yaa 2 günüm varyarından sonra heycan tavan yapacak. Dün sıkışmayi denedim evde
Hadi sen de kap gel bebeğini birlikte gün sayalım test içinBenimde salı sabah 8 de :)
Evet canım 2.denemem olucak. Daha öncede 2 asilamam var. Yok transfer acılı bir durum değil. Alttan muayene gibi. Speklum takılıyor vajinal ağzını açmak icin sonra embriyoları gönderiyorlarSenin ikinci transferi sanırsam. Bende transferden korkuyorum acımıyor diyorlar ama o içeri giren boruyu hissetmekten korkuyorim
Canım senin taze transfer mı olacakKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Ay çok heycanlı. :):)Hadi sen de kap gel bebeğini birlikte gün sayalım test için
Canım rabbim bu mucadelenin karşılığını vericektr ne güzel pes etmemissin. Hem maddi hem manevi olarak zor bir süreç. İnsallah bu sefer güzel hayırlı bir sonuç alirisnİğne tedavisi oluyorum 7. Tüp denemem, bir kez spontane gebe kaldım kalbi atmadı kürtaj oldum. Tekyumurta gelişiyor şuan AMH 0,1dualarınıza talibim
Benim de salı günü öğleden sonra olucak transferimBenimde salı sabah 8 de :)
Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım rabbim bu mucadelenin karşılığını vericektr ne güzel pes etmemissin. Hem maddi hem manevi olarak zor bir süreç. İnsallah bu sefer güzel hayırlı bir sonuç alirisn
Taze transfer mı dondurulmuş, muBenim de salı günü öğleden sonra olucak transferim
Opu masasına yatınca bir an korku gelmişti sizler aklıma geldiniz. Artık salı günü de fly da yapicak benim gibi diyip dışımı sıkarımBenim de salı günü öğleden sonra olucak transferim
Yine de benim korktuğum kadar olmadı öyle bir dediler ki ikizler 7 aylıkken tek gebeliğin 9 ayı gibi oluyorsun diyeAyy ikiz olunca tabi, bu bebeler bir bilseler anaları nelere katlanıyor