Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Malesef evet. Iptal oldu transferim de 😑
Her işte bir hayır vardır kuzum, sağlığına kavuş önce, inşallah için rahat transferin de olur ❤️
Canım nası gidiyo? İyisin di mi kuzucum, doktor kontrolun ne zamana?
Canım bel ağrısı ve gazdan hala muzdaribim ama idare ediyorum. Hafif hafif bulantılar başladı gibi sana da oluyor mu ?

Doktor kontrolu taa 8 aralık ama başka bir doktora da 5 aralıkta gitsem mi acaba diyorum hem yakında bir doktor, takibe onunla devam edebilirim. 6+1 olmuş olucak o gün. Kalp duyulabilir mi acaba

Her işte bir hayır vardır kuzum, sağlığına kavuş önce, inşallah için rahat transferin de olur ❤️

Canım bel ağrısı ve gazdan hala muzdaribim ama idare ediyorum. Hafif hafif bulantılar başladı gibi sana da oluyor mu ?

Doktor kontrolu taa 8 aralık ama başka bir doktora da 5 aralıkta gitsem mi acaba diyorum hem yakında bir doktor, takibe onunla devam edebilirim. 6+1 olmuş olucak o gün. Kalp duyulabilir mi acaba
Bazen bulantı hissi oluyo canım. 6+1 de duyulabilir belki evet. Yakın olması da sana rahat olur.

Aynen kuzum. Rahime kan akışı için hareket lazim. Evi güzelce temizleyip gıdıcem iş yapmamak için banyoda yapmayı düşünmüyorum hava da soğuk üşütme ihtimalimiz var sana banyo konusunda bir şey dediler mi 😁 onun dışında yürümek hava almak iyi gelicktir.
Bugün yapma yarın yapabilirsin dediler ben açıkçası yarın yapacağım 🤭transferden önce aslında tüp bebek sürecinde günde 2 saat yürüyordum ben sonra 1’e düşürdüm.Vücudum zihnim yürüdükçe daha iyi oldu o sebeple mutlaka hava almak lazım🌈eğilecek işleri yaptım ben de gitmeden mutfak dolapları vs 😁

Bazen bulantı hissi oluyo canım. 6+1 de duyulabilir belki evet. Yakın olması da sana rahat olur.
Aynen duyulmasa da kendime doktor bulmuş olurum çünkü 2 saat başka bir ile gitmek çok zor oluyor 🤷🏻‍♀️ Bir de tüp bebek doktorları sanırım gebelik takibinde çok başarılı olmuyorlar.

Şuan iyiyim uzanıp dinleniyorum canım, yarınki kontrolumu bekliyorum heyecanla🤲🏻
Sende de lekelenme olmuştu di mi geçti mi şimdi, progesteron igne kullanıyo musun?
Sevindim canım inşallah yarın güzel şeyler duyarsın 😘 o gün dinlenince lekelenmem geçti, bir daha da olmadı çok şükür ama her lavaboya gittiğimde endişeyle çamaşıra bakıyorum🤷🏻‍♀️ Bana iğne vermedi kuzum, sadece fitile devam meraklanmayın dedi

Sevindim canım inşallah yarın güzel şeyler duyarsın 😘 o gün dinlenince lekelenmem geçti, bir daha da olmadı çok şükür ama her lavaboya gittiğimde endişeyle çamaşıra bakıyorum🤷🏻‍♀️ Bana iğne vermedi kuzum, sadece fitile devam meraklanmayın dedi
Bidaha da hiç olmasın inşallah canım🙏🏻 Wc korkusu bende de oluyo zamanla cıkarız bu psikolojiden umarım😊

Selam kızlar ben bugun gebelıgımde 5+5
Dün ve bugun adet olurken bacaklara agrı vurur ya oyle agrılarım oluyor ara ara yanı 1 dakika falan suruyor gecıo Baska agrım sacım yok varmı bu durumu yasayan 😔gebeler

Aslimuu93 Aslimuu93 yaa senin bebişler ne güzel büyümüşler annesi 😍 karnın nasıl çok çıktı mı çok güzel olmuştur büyük ihtimalle 🥰
Çıktı canım baya 😍 Bu aydan sonra daha çok çıkacakmış da nereye çıkacak bilemiyorum kaburgalarımda hissediyorum artık 🙈

X