Evet sadece ondan getirdiler ilaç. Iyi onda bişey yok. Evde takılıyo işteMasallahh canım ilaç verdiler mi şu günde 8 tane içilen den. Esın ne durumda bu arada o iyi mi
Malesef evet. Iptal oldu transferim deCanım pozitif mi çıktın, çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canımÖksürükle halsizlik devam canım. Bugün yataktan ciktim şükür
Canım nası gidiyo? İyisin di mi kuzucum, doktor kontrolun ne zamana?Toplanmak dağılmakla eşdeğerİnşallah biz yarın taşınacağız artık bunun bir de yerleşmesi var ki gözüm korkuyor ama yapacak bir şey yok
Inşaallah hayatim cok sağolÇok geçmiş olsun canımHızlıca toparlarsın inşallah.
Hiç bozmaa moralini hepimize lazım olan 1 sağlıklı embriyo. Onunla sonuna kadar gideceğine inan, pozitifi göreceksin inşallahYaa moralim çok bozuldu1 tane iyi kalitede embriyo dondurmuşlar diğerlerini duruma göre yarın arayıp haber vericeklermiş ama hiç ümitli konuşmadı
Evet hiç moralini bozma hepimiz için 1 tane olsa yeter umutsuzluğa kapılma embriyoların kaçıncı günü bugünYaa moralim çok bozuldu1 tane iyi kalitede embriyo dondurmuşlar diğerlerini duruma göre yarın arayıp haber vericeklermiş ama hiç ümitli konuşmadı
Ay maşallah canım ya sağlıkla gelsinler inşallahKızlar çıktık doktordan1150 gram olmuşuz ikisi de Artık kontroller sıkılaşacak 2 haftada bir gideceğim nstye başlayacağız 30.haftada
Gözün aydın canım maşallahlari var ptirciklarinKızlar çıktık doktordan1150 gram olmuşuz ikisi de Artık kontroller sıkılaşacak 2 haftada bir gideceğim nstye başlayacağız 30.haftada
Bugündü
Geçmiş olsuun inşallah pozitif haberin alırız tez zamandaBugündüGeldim eve güzel geçti bundan sonrası artık bekleme
Hiç hiç üzülme bize gerekn zaten 1 tane sağlıklı embriyo .O sana sımsıkı tutunsun diye dua edeceğizYaa moralim çok bozuldu1 tane iyi kalitede embriyo dondurmuşlar diğerlerini duruma göre yarın arayıp haber vericeklermiş ama hiç ümitli konuşmadı
Üzülme cnm 1 yumurta yetiyor bize yeterki sağlıklı olsun. 6. Gün transfer olanda çok var inşallah sende pozitif haberini alırsın tez zamandaYaa moralim çok bozuldu1 tane iyi kalitede embriyo dondurmuşlar diğerlerini duruma göre yarın arayıp haber vericeklermiş ama hiç ümitli konuşmadı
Oy maşallaah miniklereKızlar çıktık doktordan1150 gram olmuşuz ikisi de Artık kontroller sıkılaşacak 2 haftada bir gideceğim nstye başlayacağız 30.haftada
Heyecanlı bekleyiş başlasınBugündüGeldim eve güzel geçti bundan sonrası artık bekleme
Ay maşallah canım ya sağlıkla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım maşallahlari var ptirciklarin
Sağolun kızlar gerçekten az kaldıOy maşallaah minikleresonra doğru yaklaşıyosun Aslım çok heyecanlı
Sağlıklaa alcaksın kucağına inşallahSağolun kızlar gerçekten az kaldı
Canım Gözünaydin pozitif haber almak nasip olsunBugündüGeldim eve güzel geçti bundan sonrası artık bekleme