Oh çok şükür canım çok geçmiş olsunBebişler de sağlıkla büyümüşlerdir biraz daha inşallaah
Sağolun canlarımGözünüz aydın aslım
Aynen kuzum
Canım hadi GözünaydinKızlar selam bugün benimde randevum vardı herşey yolunda gidiyor bi sorun yok ilaç verdi bugun başlıyoruz salı günü tekrar kontrol var
Folikasite devam dedi dekort ve coraspin verdiCanım hadi Gözünaydinhangi ilacı verdi
Öksürükle halsizlik devam canım. Bugün yataktan ciktim şükürGünaydın kızlar. Bugün transfer olacaklara ve test yaptıracaklara bol şans dilerimkofi nasılsın canım biraz daha iyimisiniz? İlaçlar iyi geldi mi?
Güzel Bi gelişmeÖksürükle halsizlik devam canım. Bugün yataktan ciktim şükür
Dekort u ilk defa duydum hayretFolikasite devam dedi dekort ve coraspin verdi
Masallahh canım ilaç verdiler mi şu günde 8 tane içilen den. Esın ne durumda bu arada o iyi miÖksürükle halsizlik devam canım. Bugün yataktan ciktim şükür
Yaa çok az kaldı süper çok sevindim canımKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Toplanmak dağılmakla eşdeğerBiz daha toplanmaya başlamadık bi şuanki ev bi diğeri koşturup duruyorum
Ayyy fulyam çok sevindim hadi bakalım yeni yıla yeğenle gireceğiz inşallah
Canım pozitif mi çıktın, çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunÖksürükle halsizlik devam canım. Bugün yataktan ciktim şükür
Yaa ben bu mesajı bile daha yeni gördüm bazen saçmalıyor benim buCanım saolevet çift dedi ama çözüldüğü gün bakarız kalitesi iyi ise çift koyarız dedi. Tam kesin değil büyük ihtimal çift olacak. Bana da sen istiyor musun çift dedi. İkiz olsun diye değil ama şansım artsın diye istiyorum dedim bakalım. Hayırlı sonuca ulaşmak nasip olsun. Sevgili Hamiş arkadaşlarım dualarınıza talibim
İnşallah sona doğru emin ve güzel adımlarFolikasite devam dedi dekort ve coraspin verdi
Evet canım yaşdan dolayı tek embriyo hayırlısı bakalımİnşallah sona doğru emin ve güzel adımlarSenin tek embriyo transferi mi olacak canım
Aynen canım insallahh cıft embriyo olucam. Bende zaten ikiz olmasından ziyade şansım artsın diye istiyorum. İlk denememde tek ti doktor artık çift koyabiliriz dediYaa ben bu mesajı bile daha yeni gördüm bazen saçmalıyor benim buçift embriyo mu hadi hayırlısı inşallah
Bir de çift embriyo nun ikiz olmasa bile şansı artırma gibi bir durumu var mıymış bilmiyordum