- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Çok güzel gidiyolar maşallah hayırlı haberler olsun inşallahBu arada beni de az önce aradılar. Şimdilik devam ediyorlar dedi. 7 si de mi devam dedim evet ama şu an 6 tanesi iyi kalite yarın daha detaylı Bilgi verip dondurucaz dediler. Allahım inşallah kaliteli kaliteli bebişlerim olsun
Amin canım allah razı olsunÇok güzel gidiyolar maşallah hayırlı haberler olsun inşallah
Canım 35 yaş altina 3.denemede çift embriyo transfer ediliyor yasal olarak hakkın var.Bir de bir şey sorucam bilen varsa cevaplayabilir mi? Şimdi ben 32 yaşındayım bu 2. Denemem olduğu için 1 tane embriyo transfer edebilirler. Diyelim ki nasip olmadı tutmadı. Kalan embriyom olursa onlardan artık 3. Deneme olduğu için 2 tane koydurma hakkım var mı? Acaba
Teşekkür ederim canımCanım 35 yaş altina 3.denemede çift embriyo transfer ediliyor yasal olarak hakkın var.
Gözün aydın cnmBu arada beni de az önce aradılar. Şimdilik devam ediyorlar dedi. 7 si de mi devam dedim evet ama şu an 6 tanesi iyi kalite yarın daha detaylı Bilgi verip dondurucaz dediler. Allahım inşallah kaliteli kaliteli bebişlerim olsun
Ayyyyy ne çabuk geldiiiiKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Taşınıyo musun kızBiz daha toplanmaya başlamadık bi şuanki ev bi diğeri koşturup duruyorum
Ayyy fulyam çok sevindim hadi bakalım yeni yıla yeğenle gireceğiz inşallah
Bebişini kap gell inşallahMerkezden aradılar yarın 12:30’da olacakmışım transferiAyh çok heyecanlı
Canım saolAyyyyy ne çabuk geldiiiihadi hayırlısı inşallah çok heyecanlandım. Neler dedi dr? Birde çift mi??
Canım gözün aydın hadi senin Bi şey kalmadı artık yarın bebis seninleMerkezden aradılar yarın 12:30’da olacakmışım transferiAyh çok heyecanlı
Bence de çiftle şansını arttırman çok iyi. İkisi de tutar inşallah ama en kötü biri tutmazsa biri tutar benim gibiCanım saolevet çift dedi ama çözüldüğü gün bakarız kalitesi iyi ise çift koyarız dedi. Tam kesin değil büyük ihtimal çift olacak. Bana da sen istiyor musun çift dedi. İkiz olsun diye değil ama şansım artsın diye istiyorum dedim bakalım. Hayırlı sonuca ulaşmak nasip olsun. Sevgili Hamiş arkadaşlarım dualarınıza talibim
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı olsun ya inşallah güzel haberler alırız çok heyecanlı süreç ya benimde hep içim kıpır kıpır çok fazla umutlanmak istemiyorum tutmama ihtimalide var ama malesef yine çok heyecanliyim ya bakalım bana hangi gün vericek transfer içinMerkezden aradılar yarın 12:30’da olacakmışım transferiAyh çok heyecanlı
Evet canısı tadilat başladık, şimdi de kuzularıma oda siparişinden geliyorum çok tatlı heyecanlarTaşınıyo musun kız
Benim 2. Tedavim canım. 4 denemede hep negatif mi oldu yoksa kimyasal gebelik falan yaşadın mı. Problem var mı olmamasi için?4 negatif denemeden sonra tekrar yeni bir başlangıç yapıp 5. Denemeye başlayacağım aralıkta. Sonuç ne olur bilmem. Var mı benim gibi fazla denemesi olan.
Benim 2. Tedavim canım. 4 denemede hep negatif mi oldu yoksa kimyasal gebelik falan yaşadın mı. Problem var mı olmamasi için?
Eşinin spremleri normal mi canim dna hasarına falan bakıldı mi2. Denemem pozitifti kişi görüldükten sonra düştü. Tutunduğu yer tüpün ucuydu onunla alakalı bir düşüş oldu.
Birde 4. Denemem transferin 9. Günü beta hcg 20 çıktı sonra 7 çıktı adet oldum. Yani kimyasal bile denilemez sanırım. Büyük problemler yok. 15 yumurta toplanıyor 2 tane embriyo kalıyor biraz kalite problemi var. Rahîm filmi histeroskopi temiz çıkıyor