Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ondada çok büyük problemler yok dna hasarı %5 altında. 65 70 milyon çıkıyor değerleri. Sadece morfoloji %4 ama tüp bebekte onun önemi yokmuş.
Yani evet canım sprem de iyi aslında o zaman sizinki tamamen sebepsiz oluyor. Rabbim en yakın zmanda sağlıklı gebelik nasip etsin 🙏🏻 💕

Evet canısı tadilat başladık, şimdi de kuzularıma oda siparişinden geliyorum çok tatlı heyecanlar 🙈🙈 Sen nasılsın napıyosun ❤️
İyiyim kuzum napayım bi kaç parça şey aldım ben de çok değişik şeylermiş ya😂 tabi internet üstünden😒 gönül isterdi geze geze alalım ama😂. Hayırlı olsun nereye yine başakşehir mi? Odaya falan nereden baktın🙈

Canım saol 😍 evet çift dedi ama çözüldüğü gün bakarız kalitesi iyi ise çift koyarız dedi. Tam kesin değil büyük ihtimal çift olacak. Bana da sen istiyor musun çift dedi. İkiz olsun diye değil ama şansım artsın diye istiyorum dedim bakalım. Hayırlı sonuca ulaşmak nasip olsun. Sevgili Hamiş arkadaşlarım dualarınıza talibim 😁💕🙏🏻
Ay olmaz mı dualarımızdasınız hep❤️❤️
Hadi hayırlısı bakalım yaa 🙈 heyecanlıyız. İğne vs verdi mi

Kızlar dişim çok ağrıyor ya. Günde kaç kez parol içebilirim dayanamıyorum
Günde 3 kez içebiliyosun canım. Ya bu hamilelikte dişler azıtıyo. Ki bana dr transferdenden saç diş ne yaptıracaksan yaotır demişti yaptırmama rağmen geçen yine ağrıyodu😂 neyseki geçti Allah a şükür

4 negatif denemeden sonra tekrar yeni bir başlangıç yapıp 5. Denemeye başlayacağım aralıkta. Sonuç ne olur bilmem. Var mı benim gibi fazla denemesi olan.
Canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Umarım bu deneme son denemeniz olur 🙏🏻 Sağlıkla alırsınız bebeğinizi 🥰

İçsem mi dayansam mı bilemedim
canım evet ağrı çekmek çok zor ama bence dayanabilirsin. Ben yıllardır ağrı kesici içmiyorum çok ağrı çektiğim zamanlar da oldu. Rahatlatıcı tütsüler falan var onlardan yakabilirsin ya da iyi gelen bir bitki çayı eğer çok dayanamayacak olursan o zaman iç derim ben. Zaten bir sürü ilaç içiyoruz bu süreçlerde 🤷🏻‍♀️

canım evet ağrı çekmek çok zor ama bence dayanabilirsin. Ben yıllardır ağrı kesici içmiyorum çok ağrı çektiğim zamanlar da oldu. Rahatlatıcı tütsüler falan var onlardan yakabilirsin ya da iyi gelen bir bitki çayı eğer çok dayanamayacak olursan o zaman iç derim ben. Zaten bir sürü ilaç içiyoruz bu süreçlerde 🤷🏻‍♀️
Dayanamadım canım doktora sordum içebilirsin parol yada minoset dedi. Çok kötü ya hala geçirmedi sadece hafifledi azcık dayanacak hale geldi

İyiyim kuzum napayım bi kaç parça şey aldım ben de çok değişik şeylermiş ya😂 tabi internet üstünden😒 gönül isterdi geze geze alalım ama😂. Hayırlı olsun nereye yine başakşehir mi? Odaya falan nereden baktın🙈
Evet Başakşehirde yine canım anneme daha yakın malum ikizler geliyor 🙈 Öyle ya zor döneme denk geldik virüs pik yaptı ama aslında tam çocuk doğurmalık zaman zaten evde olacaktık bari çocuklarla zaman geçer 😂😂

Günaydın kızlar❤️ Çok şükür kardeşimin 14.gün testi negatifleşti... bir rahatladım annemleri özledim baya çünkü 🙈
13.00de de randevumuz var bakalım bebişler ne alemde 1 ayda 😍
Oh çok şükür canım çok geçmiş olsun🙏🏻 Bebişler de sağlıkla büyümüşlerdir biraz daha inşallaah♥️

X