- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim nasip etsin inşallah saglikla hayırla evlat sahibi olursunuzKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Yaaa süper Bizim bebekler peş peşe gelecek gör de bakKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Harikaa Bebişini almana çok az kaldı çok şükürKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Harika haber buKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Yumurta toplamadan sonra başladım estrofem, folik, monodoks ve progestan fitil. Transferde de monodoks iptal diğerlerine devam ettim canım.estrofemi transferden önce mi kullandın yoksa transferden sonra mı başladın ?? canım benim aslında bunu sormak istedim :):)
Çok güzel maşallaahkızlar 9 yumurtadan 7 si döllenmiş inş böyle devam bin şükür :):)
Ne ettin miii ayyyyyyy resmen sen entepli olmuşsan 3 sene öncesine geri döndüm gözümde anılar canlandı hey gidi günler heyOptimussprime ne ettinnnnnnn
Harika çok sevindim canım rast gitsin işlerin inşallahKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Ne vardı 3 sene önce gıııııı.Ne ettin miii ayyyyyyy resmen sen entepli olmuşsan 3 sene öncesine geri döndüm gözümde anılar canlandı hey gidi günler hey
iyilik sağlık şükür şimdilik canım senden naber?
gerçekten mi çok mutluyum . embryolog arayana kadar delirdim :)Çok güzel maşallaah
Üfffff ne yoktu kiii her gün ekşın Gaziayıntapta günler çok hareketli geçiyor idi şimdiki gibi değilNe vardı 3 sene önce gıııııı.
Canım saol darısı sana insallahHarika çok sevindim canım rast gitsin işlerin inşallah
Biz daha toplanmaya başlamadık bi şuanki ev bi diğeri koşturup duruyorumCanım çok güzel sayı, inşallah sapasağlam ilerlerler
Sen de mi Aslı, ben de taşınmaya çalışıyorum ama arafta kaldım ne taşınabiliyorum ne burada rahat edebiliyorum Her yer her yerde evde şuan
Ben estrofem hiç kullanmadım canım ne transfer öncesi ne transfer sonrası verdi. Her hastanın durumu farklı olduğu gibi her doktorun tarzı da farklı oluyor anladığım kadarıyla
Ayyy fulyam çok sevindim hadi bakalım yeni yıla yeğenle gireceğiz inşallahKızlar salı günü saat 13.30 da transferim var
Allah seniÜfffff ne yoktu kiii her gün ekşın Gaziayıntapta günler çok hareketli geçiyor idi şimdiki gibi değil