Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

bana bunları hemşiresi dedi .
ben tazd transfer olacagım büyük ihtimalle ondan öyle oldu glba
Bende iki defa taze oldum, ikisindede transferden sonra monodoka iptal gerisine devam dedi. Doktora sor canım bir yanlışlık var bunda. Ağrı kesici vermeyen antibiyotik mi verecek.

Bende iki defa taze oldum, ikisindede transferden sonra monodoka iptal gerisine devam dedi. Doktora sor canım bir yanlışlık var bunda. Ağrı kesici vermeyen antibiyotik mi verecek.
transfere kadar mondoka yı kullanacakmışım işlem oldu ya . gerisinde hasar falan kalmasın diye .
size transfere kadar hangi iilaçları verdiler bunlar transfere kadar olan kısım

canım bana da transfer günü içmeyeceksin dedi monokoyu sonrasında da içmicem bırakcam . beni şu esfetron mu ne o şaşırtı . bana o ilacı transferden sonra baslıcaz sana dediler. burda bir kaç kişi teansfer öncesinde de atmış da

Canım çok güzel sayı, inşallah sapasağlam ilerlerler
Ay kızlar ben pek aktif olamıyorum taşınma işleri ustalarla telefonda konuşmaktan pek siteye giremiyorum
Sen de mi Aslı, ben de taşınmaya çalışıyorum ama arafta kaldım ne taşınabiliyorum ne burada rahat edebiliyorum Her yer her yerde evde şuan
kızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
Ben estrofem hiç kullanmadım canım ne transfer öncesi ne transfer sonrası verdi. Her hastanın durumu farklı olduğu gibi her doktorun tarzı da farklı oluyor anladığım kadarıyla

Günaydın
Fly3646 güzel haberlerini bekliyorum canım uzak mı gidiyorsunuz siz de bizim gibi
Canım yol 1 saat çok uzk degil ama doktora randevu bulmak çok zor o yuzden ilk sıraya alalım diye 7de burdayım ama 8.sirayi verdiler nasıl iştir anlamdım

sagol canım bence de öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…