Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızz sende mi usluuu durun diyoru size beni dinleyin 😁 birlikte konusuyoruz işte kendinizle konsuusp hayatı karmaşık hale getirmeyin 😂
Kuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heralde🤣
Aman sağlıklı olsun da bebiş razıyım ben😍

Kuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heralde🤣
Aman sağlıklı olsun da bebiş razıyım ben😍
Ayy canım Allah sağlık versin ya yatmakta zor gerçekten. Ne durumda peki geliyor mu daha lekelenme

kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz yaa üzülme lütfen inşallah o 2 si sapasağlam gelsinler 🙏🏻🙏🏻 Bilmiyorum belki benim de senin gibi olacak. Çünkü ilkinde de 5. Güne giden kalmıyordu, eşimin hareket ve morfoloji sorunu var sanırım bunun olumsuz bir etkisi oluyor 🤷🏻‍♀️ Ne diyelim rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🌸

kızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüş 🤔 bu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Ay maşallah çok güzel sonucun daha güzel sonuçların olsun inşallah 🤲

kızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
Canım ben transfer hazırlıgı için gittigim adetle birlikte başlamıştım estrofeme

X