Ayyyy kıskandığım çok mu belli olduNe olacak bizim bu halimiz
kıskanma
Kuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heraldeKızz sende mi usluuu durun diyoru size beni dinleyinbirlikte konusuyoruz işte kendinizle konsuusp hayatı karmaşık hale getirmeyin
Ayy canım Allah sağlık versin ya yatmakta zor gerçekten. Ne durumda peki geliyor mu daha lekelenmeKuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heralde
Aman sağlıklı olsun da bebiş razıyım ben
Proluton iğne kesti canım çok şükür, 3 gündür de yatıyorum pek gelmediAyy canım Allah sağlık versin ya yatmakta zor gerçekten. Ne durumda peki geliyor mu daha lekelenme
Oooo fuliii cok pozitif gördüm seniAyyyy kıskandığım çok mu belli oldubende kendimle konuşurum belki transferden sonra baksana Kriel baslamis ama kendime hitap etmek için isim düşünüyorum
Ohhh masallahhProluton iğne kesti canım çok şükür, 3 gündür de yatıyorum pek gelmedi
ProlutonBen
Koltuk wc arası bolbol yürümüş oluyorum gün içindeOhhh masallahhcanım çok hareketsizde kalma rahime kan akışı olsun evin içinde yürü
Saol kuzum o senin pozitifliginOooo fuliii cok pozitif gördüm seni
Harikasın müthişsin
Bu sürecin her anı ayrı heyecan stres ondan normal seninki deKriel canım ben henüz senin levelde değilim ama bende evde kendi kendime konuşma modundayım erken mi girdim acaba ama yatman fayda etmiş bak lekelenme gelmemiş
Ay maşallah çok güzel sonucun daha güzel sonuçların olsun inşallahkızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüşbu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Yokluğun belli oluyo kuzum. Çok yorma kendiniiAy kızlar ben pek aktif olamıyorum taşınma işleri ustalarla telefonda konuşmaktan pek siteye giremiyorum
Canım ben transfer hazırlıgı için gittigim adetle birlikte başlamıştım estrofemekızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
hımm neden öyle oldu bilmiyorum artık :)Canım ben transfer hazırlıgı için gittigim adetle birlikte başlamıştım estrofeme
Vardır bildiği canım. Ben de sorgulamadan ne dese tamam dedim hephımm neden öyle oldu bilmiyorum artık :)