Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızz sende mi usluuu durun diyoru size beni dinleyin birlikte konusuyoruz işte kendinizle konsuusp hayatı karmaşık hale getirmeyin
Kuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heralde
Aman sağlıklı olsun da bebiş razıyım ben

Kuzum sürekli yatıyorum ya akıntılardan dolayı , hiç kolay değilmiş hep yatmak. Duvarlaran sonra koltuklara geçerim heralde
Aman sağlıklı olsun da bebiş razıyım ben
Ayy canım Allah sağlık versin ya yatmakta zor gerçekten. Ne durumda peki geliyor mu daha lekelenme

kirmizipatiklikiz yaa üzülme lütfen inşallah o 2 si sapasağlam gelsinler Bilmiyorum belki benim de senin gibi olacak. Çünkü ilkinde de 5. Güne giden kalmıyordu, eşimin hareket ve morfoloji sorunu var sanırım bunun olumsuz bir etkisi oluyor Ne diyelim rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

kızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüş bu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Ay maşallah çok güzel sonucun daha güzel sonuçların olsun inşallah

kızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
Canım ben transfer hazırlıgı için gittigim adetle birlikte başlamıştım estrofeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…