Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Evet ben özellikle paket gıda yemedim 3 aydır da yemiyorum. Vücudumun rahatladığını hissettim gerçekten inanılmaz fark var. İnşallah daha da yemem biraz zor ama 🙈
Yaa maşallah ne güzel, ben aşılama diye başladığım için ve olmayacağını düşündüğüm için hiç dikkat etmiyordum 🤷🏻‍♀️ Şimdi artık anca dikkat etmeye çalışıyorum ama alışkanlığı yıkıp başka bir rutin oluşturmak çok zor 😊

Bu süreçte nelere dikkat ettiniz nasıl beslendiniz kızlar
Ben ağırlıklı sebze yedim,meyve kuruyemiş vs tükettim.Paketli ve hazır gıda tüketmemeye özen gösterdim.Zaten meyve suyu vs içmezdim o tarz şeyleri de tüketmedim.Bol bol yürüdüm bir de :)

Canım bu süreçte Akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Ve her zamn olması gerekir ama ozellikle bu zmanda paketli gıdalardan uzak durmalisin. Bol su iç badem ceviz kabak çekirdeği tüket ve yürüyüş yap imkanın varsa
Gün içerisinde işte oluyorum yürüyüş yapma imkanım yok ama evde eliptik bisiklet var onu kullansam sıkıntı olur mu acaba

Günaydın kızlar🌸 beni de az önce aradılar yine. Maşallah bebişlerimin 7 si de 3. Güne gelmişler 🙈🤩 ama sonrasında azalma olur dediler biz yarın yine sizi ararız dediler. İnşalalh çok kaybım olmasın amin 🙏🏻🙏🏻🥰
Benim 3. gün 7 taneydi sonr 6'ya düştü senin de inşallah en fazla 1 tane kaybın olur :)

Günaydın şekerler 🍀Transfere son 2 günüm. Sürece öyle alıştım ki bazen normal muayeneye gidecekmişim gibi geliyor sonra ay belki de anne olmaya son 15 gün diyorum🥳 Zaten duygularım nirvana yaptı onu hiç söylemiyorum bile😅Ne acayip bir dönemmiş ya 🤪
Ayyy hadi hayırlısı valla büyük heyecan bakalım bana ne dicek c.tesi kontrol 😍

Slm kızlar nasılsınız? benim modum çok düşük bugün yazamadım 2 embriyo kaldı 5. Güne onlar gidicek ngsye sağlıklı çıkarsa inşallah transfer olucak 😞 3. Gün 8di 5 e anca 2 kaldı. Belkide eşimede sperm dna testi yaptırmak lazım ya da hepsi translokasyondan mı bilmiyorum. Bahara giderken Bahara giderken hayırlı olsun cnm inşallah hepsi gider 5. Güne 🙏🏻

tugce9192 tugce9192 canım naptın oldu mu opu nasılsın 😍
canım oldum :) dönüş yolundayız şimdi .
11 yunurta toplanmış 7 si iyi kalite olgun 2 si orta kalite m1 dedi . 2 tanesine noldu bilmiyorum boş cıktı belki :)
opudan sonra kanamam oldu azıcık adet agrısı gibi agrıdı . serum agrı kesici yaptılar.
progestronu falan yazdı antibiyotik yazdı coraspin yazıldı. embryolora göre karar verilcek ama ben her ihtimale karsı ignelerimş vurulcam

Slm kızlar nasılsınız? benim modum çok düşük bugün yazamadım 2 embriyo kaldı 5. Güne onlar gidicek ngsye sağlıklı çıkarsa inşallah transfer olucak 😞 3. Gün 8di 5 e anca 2 kaldı. Belkide eşimede sperm dna testi yaptırmak lazım ya da hepsi translokasyondan mı bilmiyorum. Bahara giderken Bahara giderken hayırlı olsun cnm inşallah hepsi gider 5. Güne 🙏🏻
Canım inşallah 2 embriyon ngs den sağlıklı dönerse canını sıkacağın hiçbişe yok🙏🏻

İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın cnm, 🙏

X