Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Monodoksu kullanmaman lazım, antibiyotik o.kızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
Bende iki defa taze oldum, ikisindede transferden sonra monodoka iptal gerisine devam dedi. Doktora sor canım bir yanlışlık var bunda. Ağrı kesici vermeyen antibiyotik mi verecek.bana bunları hemşiresi dedi .
ben tazd transfer olacagım büyük ihtimalle ondan öyle oldu glba
Oh maşallah erken erken ne güzelGünaydınnnnnn
Biz yollara düştük güzel haberlr vermek nasip olsun insallah
Beynen yoruluyorum kuzumYokluğun belli oluyo kuzum. Çok yorma kendinii
Fulyam hadi bakalım güzel haberlerle gelGünaydınnnnnn
transfere kadar mondoka yı kullanacakmışım işlem oldu ya . gerisinde hasar falan kalmasın diye .Bende iki defa taze oldum, ikisindede transferden sonra monodoka iptal gerisine devam dedi. Doktora sor canım bir yanlışlık var bunda. Ağrı kesici vermeyen antibiyotik mi verecek.
canım bana da transfer günü içmeyeceksin dedi monokoyu sonrasında da içmicem bırakcam . beni şu esfetron mu ne o şaşırtı . bana o ilacı transferden sonra baslıcaz sana dediler. burda bir kaç kişi teansfer öncesinde de atmış daBende iki defa taze oldum, ikisindede transferden sonra monodoka iptal gerisine devam dedi. Doktora sor canım bir yanlışlık var bunda. Ağrı kesici vermeyen antibiyotik mi verecek.
estrofemi transferden önce mi kullandın yoksa transferden sonra mı başladın ?? canım benim aslında bunu sormak istedim :):)Monodoksu kullanmaman lazım, antibiyotik o.
Ayy hadi hayırlı haberlerle gel rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinGünaydınnnnnn
Canım çok güzel sayı, inşallah sapasağlam ilerlerlercanım oldum :) dönüş yolundayız şimdi .
11 yunurta toplanmış 7 si iyi kalite olgun 2 si orta kalite m1 dedi . 2 tanesine noldu bilmiyorum boş cıktı belki :)
opudan sonra kanamam oldu azıcık adet agrısı gibi agrıdı . serum agrı kesici yaptılar.
progestronu falan yazdı antibiyotik yazdı coraspin yazıldı. embryolora göre karar verilcek ama ben her ihtimale karsı ignelerimş vurulcam
Sen de mi Aslı, ben de taşınmaya çalışıyorum ama arafta kaldım ne taşınabiliyorum ne burada rahat edebiliyorum Her yer her yerde evde şuanAy kızlar ben pek aktif olamıyorum taşınma işleri ustalarla telefonda konuşmaktan pek siteye giremiyorum
Ben estrofem hiç kullanmadım canım ne transfer öncesi ne transfer sonrası verdi. Her hastanın durumu farklı olduğu gibi her doktorun tarzı da farklı oluyor anladığım kadarıylakızlar bana estrofem i transferden sonra uygulanacak diye vermişler
transferden önce coraspin progestron igne prednol mododoks vermişler normal mi ?estrofemi transferden önce kullanan varmı
Canım yol 1 saat çok uzk degil ama doktora randevu bulmak çok zor o yuzden ilk sıraya alalım diye 7de burdayım ama 8.sirayi verdiler nasıl iştir anlamdım
Biri merkezin wcsinde “sabah ilk sıra benim olmalı” diye uyumuş herhaldeCanım yol 1 saat çok uzk degil ama doktora randevu bulmak çok zor o yuzden ilk sıraya alalım diye 7de burdayım ama 8.sirayi verdiler nasıl iştir anlamdım
Sistem 7de açılıyor önümde kimse yoktu torpil baba devreye girmiş galibaBiri merkezin wcsinde “sabah ilk sıra benim olmalı” diye uyumuş herhalde
sagol canım bence de öyle :)Canım çok güzel sayı, inşallah sapasağlam ilerlerler
Sen de mi Aslı, ben de taşınmaya çalışıyorum ama arafta kaldım ne taşınabiliyorum ne burada rahat edebiliyorum Her yer her yerde evde şuan
Ben estrofem hiç kullanmadım canım ne transfer öncesi ne transfer sonrası verdi. Her hastanın durumu farklı olduğu gibi her doktorun tarzı da farklı oluyor anladığım kadarıyla