- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Ayyy sorma yaa tam alıştım günde 3 taneye çıktı ee alışayim derken progestron fitile başlıcamYaaa ben sana kıyamammmmmm
İçmeden sarhoş olanlardansn sen fulimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy sorma yaa tam alıştım günde 3 taneye çıktı ee alışayim derken progestron fitile başlıcamYaaa ben sana kıyamammmmmm
İçmeden sarhoş olanlardansn sen fulimmm
Inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın canım hayırlı haberler olsun inşallahcanım oldum :) dönüş yolundayız şimdi .
11 yunurta toplanmış 7 si iyi kalite olgun 2 si orta kalite m1 dedi . 2 tanesine noldu bilmiyorum boş cıktı belki :)
opudan sonra kanamam oldu azıcık adet agrısı gibi agrıdı . serum agrı kesici yaptılar.
progestronu falan yazdı antibiyotik yazdı coraspin yazıldı. embryolora göre karar verilcek ama ben her ihtimale karsı ignelerimş vurulcam
Yanlislik olmus canim ben yeni basladim bugun tedavimin 4.gunuPardon ben transfer oldun sandım.
Hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsinYanlislik olmus canim ben yeni basladim bugun tedavimin 4.gunu
İyiyim ben kuzu sen nasılsın bugün görünmedin pek?Bugün herkes iyimi
Güzel anne adayları
Çok güzel maşallah sağlıkla devam etsin canımkızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüş bu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Ben de yata yata sersem olanlardanım kaçta gidiyosun yarın doktora?İyiyim canım benim şükür halimize sen nasılsın estrofemle sersemligin tadını cikartiyorum tabi yarın kontrol var transfer günü için heycanlıyım
Maşallah canım gayet iyikızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüş bu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Canım doktora randevu bulamadım çok erken saatte hastanede olucaz erkene sıra almaya calisicam. Bazen kontrolleri doktr gelince hemen çağırıyorlar. Umit ediyorum ki erkenden işimizi halledelimBen de yata yata sersem olanlardanım kaçta gidiyosun yarın doktora?
Bekletmeden hemen alırlar inşallah. Güzel haberler ver bize yarınCanım doktora randevu bulamadım çok erken saatte hastanede olucaz erkene sıra almaya calisicam. Bazen kontrolleri doktr gelince hemen çağırıyorlar. Umit ediyorum ki erkenden işimizi halledelim
YAaa hepimizin inşallaaaaaahhhÇok güzel maşallah sağlıkla devam etsin canım
Teşekkür ederim canım allah hepimizim yardımcısı olsunHayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsin
Oooooo devamı geliyorAyyy sorma yaa tam alıştım günde 3 taneye çıktı ee alışayim derken progestron fitile başlıcam
Maşallah ikiz bencekızlaaaaaaar bu gün sonucu aldım kan testi doktorum aradı değerim 2000 üstüymüş bu gün 14. Gün iki günü sonra tekrar test için bekliyorlar sonucun gayet iyi dedi bana biraz yüksek gibi geldi sanki
Araftayım kuzumİyiyim ben kuzu sen nasılsın bugün görünmedin pek?
Ayyy kızz kendinle mi konuştun övseydin kendini bu ara moda buOooooo devamı geliyor
Maşallah ikiz bence
Araftayım kuzum
Kendi kendimle knuştum bugün
benim kafam ona cok basmıorAyyy kızz kendinle mi konuştun övseydin kendini bu ara moda bu
Al benden de o kadar yata yata geçiyo her gün duvarlarla konuşuyorumOooooo devamı geliyor
Maşallah ikiz bence
Araftayım kuzum
Kendi kendimle knuştum bugün
Ayyy aferin canım benim zaten usluuu bir kızsın zatenbenim kafam ona cok basmıor
Usluuuu usluuu oturuyorum
Kızz sende mi usluuu durun diyoru size beni dinleyin birlikte konusuyoruz işte kendinizle konsuusp hayatı karmaşık hale getirmeyinAl benden de o kadar yata yata geçiyo her gün duvarlarla konuşuyorum
Ne olacak bizim bu halimizAl benden de o kadar yata yata geçiyo her gün duvarlarla konuşuyorum
kıskanmaAyyy aferin canım benim zaten usluuu bir kızsın zaten