- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Amin canim Allah razı olsun inşallahEvet canım benim de 6 kasım ben sanırım 4+5 bugün oldum benimki 3.gün embriyosuydu
Çok çok iyi bir sayı maşallah, kaliteleri iyiymiş demek ki inşallah güzel olur da tutunurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Allah razı olsun inşallahEvet canım benim de 6 kasım ben sanırım 4+5 bugün oldum benimki 3.gün embriyosuydu
Çok çok iyi bir sayı maşallah, kaliteleri iyiymiş demek ki inşallah güzel olur da tutunurlar
Olabilir canım hafif lekelenmeleri önemsemiyo doktorlar da. Bende de oluyo.Günaydın kızlar
Hafif lekelenmem var gibi, vajinal muayene kaynaklı olabilir mi ?
Canım benim dualarımız seninlee Güzel düşün sen de güzel olsun hayırlısıylaKızlar 2 tane iyi kalite embriyodan biyopsi alınmış 2 taneside blastokist aşamasına gelmek üzere dedi drum gelirse onlardan da biyopsi alınıp kısmetse 4 tane ngsye embriyo gidicek. Lütfen dua edin bana elbette nasip ama sayı ne kadar artarsa sağlıklı yumurta gelme şansım o kadar artar
Çok sevindim canım senin adına karından mı baktı vajinal mi kaç artı kaçsın sen şuanOlabilir canım hafif lekelenmeleri önemsemiyo doktorlar da. Bende de oluyo.
Bu haftadan itibaren proluton depot iğneye başladım ben haftalık vurdurcam.
Bu sabah keseyi ve icinde oluşmuş yolk sac ı gördüm ultrasonda şükürler olsun
kalp atışı haftaya duyarız inşallah
Benim eşim de kötü etkileneceksin diyordu canım bilmiyorlar ki burada herkes birbirine moral veriyor. Tecrübeli biriyle konuşmak öyle rahatlatıyor ki insanı, yalnız değilmişim diyorsunhoşbuldum canım . 2 aydır falan buralardayım . anca bu sürece gelebildim .
eşim destek oluyor ignelerimi bile o vurdu :)
allah razı olsun . ama ben bazen cok sinirleniyorum . sakinleşeceğim .
buraya giriyorum diye kızıyor ama buradaki herkes bana çok iyi geliyorr <3
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım Rabbim yüzünü güldürsünKızlar 2 tane iyi kalite embriyodan biyopsi alınmış 2 taneside blastokist aşamasına gelmek üzere dedi drum gelirse onlardan da biyopsi alınıp kısmetse 4 tane ngsye embriyo gidicek. Lütfen dua edin bana elbette nasip ama sayı ne kadar artarsa sağlıklı yumurta gelme şansım o kadar artar
Canım çoğu arkadaşın oluyor bu ilk süreçlerde. Senin de öyle bir şeydir büyük ihtimal ama için rahat etmesi işin sen yine de doktoruna söyle belki progestan iğne falan verir bilmiyorum kullanıyor musun daGünaydın kızlar
Hafif lekelenmem var gibi, vajinal muayene kaynaklı olabilir mi ?
Merhaba canım benimki yanlış galiba ya ben transfer tarihine göre hesaplatmıştım burada 6 haftalık görünüyor ama değilim aslında. Düzeltmem lazım ama sonuç olarak gebeliğimiz devam ederse tahmini aynı zamanlarda doğacaklar irtibatta olalım gerçi benim lekelenmem var ama bakalım Allah bilirSelam canm seninle bebıslerımızı dogum gunu suan aynı gıbı
Ayy canım maşallah ona ve sana sırada gümbür gümbür bir kalp atışı varOlabilir canım hafif lekelenmeleri önemsemiyo doktorlar da. Bende de oluyo.
Bu haftadan itibaren proluton depot iğneye başladım ben haftalık vurdurcam.
Bu sabah keseyi ve icinde oluşmuş yolk sac ı gördüm ultrasonda şükürler olsun
kalp atışı haftaya duyarız inşallah
Oh canım maşallah çok iyi inşallah sonuçları da tertemiz gelir 4 tanesi iyi kalite diğer 4 ü yetişemedi mi anlamına geliyor acaba buKızlar 2 tane iyi kalite embriyodan biyopsi alınmış 2 taneside blastokist aşamasına gelmek üzere dedi drum gelirse onlardan da biyopsi alınıp kısmetse 4 tane ngsye embriyo gidicek. Lütfen dua edin bana elbette nasip ama sayı ne kadar artarsa sağlıklı yumurta gelme şansım o kadar artar
sizin de taze transgfer mıydı ?Benim eşim de kötü etkileneceksin diyordu canım bilmiyorlar ki burada herkes birbirine moral veriyor. Tecrübeli biriyle konuşmak öyle rahatlatıyor ki insanı, yalnız değilmişim diyorsun
Kullanmıyorum canım fitil ve duphaston tablet vermişti sadece. Artarsa arayacağım bakalım doktoru şuan yattım bekliyorum öyleCanım çoğu arkadaşın oluyor bu ilk süreçlerde. Senin de öyle bir şeydir büyük ihtimal ama için rahat etmesi işin sen yine de doktoruna söyle belki progestan iğne falan verir bilmiyorum kullanıyor musun da
Canım 9 kasımda transfer olmuştum 5+0 gösteriyo program. Doktor bgn 4+5 gibi bişe dedi stresten tam dinleyemedim.Çok sevindim canım senin adına karından mı baktı vajinal mi kaç artı kaçsın sen şuan
Akşam başlamıştı şuan biraz daha artmış gibi, artarsa doktora söyleyeceğim çünkü ben iğne kullanmıyorum, progestan fitil ve duphaston tablet kullanıyorum sadece.
İğne çok daha etkili sanırım.
Canım allah yardımcımız olsun inşallah Evet olumsuz oldukça doktorlar yeni bir şeyler denemek istiyor ve bunların hepsi de çok maliyetli bunlara dayanacak maddi Manevi her şeyimizi zorluyoruz inşallah bu son tedavinde rabbim muradınızı nasip ederKızlar daha önce yapdım bu topiğe. Yaş 38 ilk tüp bebek denememde kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum. 2. denemem 5 kasımda oldu 2 tane iyi kalitede 5. gün embriyosu transfer oldum tutmadı maalesef. Dün doktoruma gittim 4 aralıkta histereskopi yapacak ayrıca rahime çizik atacağını söyledi. Bir de bana 1 iğne verdi histereskopiden 10 gün sonra vurulacakmışım. Aralık ayında adet olunca başlıycaz tekrar tedaviye. Rahiminin durumuna göre bakıcam taze transfer de yapabilirim dedi. Genelde dondurulmuş olması daha iyi diyorlar ya o yüzden tereddütte kalıyorum. Gerçi herkesin rahimi farklı tabi. Genetiğe de göndermek istiyor bu sefer o da çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum valla.. Kafam karmakarışık oldu
Canım 7 tane bebis demek Gözünaydin. Dondurulmuş tranfser mi olacaksınBu arada az önce aradılar yine laboratuardan dün 7 tanesi döllendi bileğisin vermişlerdir. Bugün de 7 sinin de embriyo haline geldiklerini söylediler. Bu ne demek pek anlamasam da sayının henüz düşmemiş olmasına sevindim
Canım gerçekten masraflı bir iş birde deneyince tutmayınca bir dahakini nasıl yaparım endişesi oluyor. Histeroskopi den sonra pozitif alan da çok var. Maddi olarak kaldirsbilceksiniz genetiğe gönderin ama maddi olarak gücün yetmiyorsa histereskopi sonrası deneme yap. Rabbim zorunu kolayslatrsin. Aralıkta güzel haber almak nasip olsunKızlar daha önce yapdım bu topiğe. Yaş 38 ilk tüp bebek denememde kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum. 2. denemem 5 kasımda oldu 2 tane iyi kalitede 5. gün embriyosu transfer oldum tutmadı maalesef. Dün doktoruma gittim 4 aralıkta histereskopi yapacak ayrıca rahime çizik atacağını söyledi. Bir de bana 1 iğne verdi histereskopiden 10 gün sonra vurulacakmışım. Aralık ayında adet olunca başlıycaz tekrar tedaviye. Rahiminin durumuna göre bakıcam taze transfer de yapabilirim dedi. Genelde dondurulmuş olması daha iyi diyorlar ya o yüzden tereddütte kalıyorum. Gerçi herkesin rahimi farklı tabi. Genetiğe de göndermek istiyor bu sefer o da çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum valla.. Kafam karmakarışık oldu