Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Herkese günaydın
Ya bismillah deyip başladık bizde dualarınızı esirgemiyin burdan yazdiklariniz okuyorum için kıpır kıpır oluyor inşallah rabbim dileyen herkese nasip eder bu güzel duyguları

Aslimuu93 son güzel uykularını uyuyor galiba

rahatsız ettik geliyor
Ay gece siz de 626363737 kere kalksanız uyursunuz canlarım
Günaydın hepiciğinizee
Kardeşimin dün gece karantinası bitti devlet ikinci teste gerek yok demiş, maske takıp çıkabilirsin demişti. O da dün gece özelde verdi yine ne olur ne olmaz diye pozitif çıkmış yine Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani devletin işi... Annem de üzülüyor kadıncağız beni çok özlemiş ona moralim bozuldu sabah sabah

Benim doktorum adayın ikici günü gittiğimde endometrium tabakan kalın dedi başlamadı 4.gün çağırdı incelmiş dedi başladık benim gibi olan var mı aranızda

Ayy. Duymadım bunu her yere sürülüyor mu bende alayım olmaza sen dene Bi kan sulandırıcı morartiyor çok fazla,
Şimdiii iğneden sonra 3 sefer falan sürdüm masaj yapar gibi,benim kolum hemen morarır etim de o şekilde hiçbir morarma yok.İğnenin acısı da 23:00 gibi acı gibi değil de bir yere vurmuşum gibi oldu.Morarmanın olmamasına sevindim.Bence denenebilir.

gerçekten devletin işine anlam verilmiyor...
işte duyarlı insan.......
kaç kişi devlet gerek yok diyince özelde gidip yaotırıyorkiiiiiii ?

Devlete güvenilmez 14 gün geçince çıkın diolar sonra neden bu vakalar bu kadar artıyor göz göre göre pozitif insanlrij disarda gezmesine izin veriyorlr.bi 4 5 gün daha gecsij canım. Annen özlemiştir ama en azından kardeşinij durumu iyi hafif atlattı

Aa güzelmiş o zamn canım eczaneden mi aldın doktor mu yazdı kremi

Herkese günaydın
Ya bismillah deyip başladık bizde dualarınızı esirgemiyin burdan yazdiklariniz okuyorum için kıpır kıpır oluyor inşallah rabbim dileyen herkese nasip eder bu güzel duyguları
Hosgeldin canım hayırlısı olsun. Her türlü kafana takılan soru için buradayız

Canım çok geçmiş olsun Kaç kişi böyle duyarlı davranıp gidip özelde test yaptırcak ki. Ondan heryeri sardı. Kardeşin çok iyi yapmış, çabucak negatife döner inşallah.

Öyle kuzum çok şükür
Canım çok geçmiş olsun Kaç kişi böyle duyarlı davranıp gidip özelde test yaptırcak ki. Ondan heryeri sardı. Kardeşin çok iyi yapmış, çabucak negatife döner inşallah.
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…