Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Güzel öğretmen.. Tedavinde sonucunda topiğinde hayırlı olsun🎈
Bende şuracıkta yerimi alayım...
Erkek infertilitesi ve bir negatif çipli aşılamam var... Erkek infertilitesi arkadaşlara önerim vakit kaybetmemeleri aşılamayla.. Ben ettm onlar etmesn :KK70:

Dipnot: sorunun kimde olduğunun önemi yok, eşlerimizle biriz ve bu hayatı birlikte yaşıyoruz ve sorun kimde olursa olsun bütün iğneleri hormonları biz kadınlar alıyoruz ve daha hassasız..

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🎈
Tatlım ama ben önümüzde ki ay aşılama düşünüyorken sen vakit kaybetmeyin aşılama ile diyorsun. :110::110:
Aklımı neden karıştırıyorsunuz ki :KK66::KK66:

söz uçar yazı kalır
önce ben teklif ettim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK70: :KK70:

Kriel Kriel canım bu arada öğretmenler günün kutlu olsun :21::21:
seneye kucağında evlatlarında kutlamak nasip olsun sağlıkla inşallah
Tmm tmm hazırlamış kadar oldun kuzu🤣🤣
Canım çok teşekkür ederim amin inşallaah seneye artık hepimizin bebeleri kucağındaa olsun🤲🏻

Canım değerlerin çok mu yüksek bende daha önceki yıllarda hasimato idim ama ilaçla düşüyor sen vakit kaybetmeden baktr ilaca başlarsın
Uzun zaman önce böyleydi. Bugün sağlık ocağına gidip sorucam tahlil yaparlar mı diye

Eklentiler

• 748D4506-F326-4C34-8DE0-B04DFEC52527.jpeg
    748D4506-F326-4C34-8DE0-B04DFEC52527.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 40
Ayy boşver kalsınn Allah korusun. Çok içtim diyosan bu ara içme, transferle beraber başlarsın.
Aynen ara vermiştim ama dis gebelikten beri içiyorum kalsın. Zaten normal gebelikte hamile olduğunu öğrenenler öğrendiği zman başlıyor. Öğrenince bile içsem olur

X