Aynen canım yaa bir süre içtim depolarda vardr diye düşünüyorum sonuçta gebelik başlayınca başlanan bir takviye bakalım artık ilaç içmekten bıktım zatenFly3646 bende aynı senin gibiyim bir sürü kan verince eve huzurlu bir şekilde geliyorum oh diyorum nasıl rahatladım allah sonumuzu hayır etsin boşver folik asit için sağlık ocağına gitme. İçmesen de olur şimdilik. Çünkü uzun süre kullanmışsın hemen sıfırlanan bir değer o. Tsh gibi nankör değil
Ben hamileyim diye çok hassas davrandı sağolsun. Aynen canım annem babam kardeşim beraberler. Annemle babamda birşey yok ama onlar da şimdi emin olamıyor haftasonu hep beraber test verelim diyorlar bakalım inşallah sıkıntısız atlatırlarAslimuu93 canım kardeşini tebrik ediyorum yine de gidip test yaptırdığı için Bazı kişilerin vücudundan hemen atılmıyormuş oda öyle galiba. Annenle aynı evde mi yaşıyorlar seninle görüşmediklerine göre
AMİN CANIM İNŞALLAHCanım çok geçmiş olsun. Zor bir süreçten geçmişsin rabbim en yakın zamanda güzel haber almayı nasip etsin
amin canım herkese inşallahCanım allah kolaylık versin rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlatla versin
Aynen progesterona bakılıyo diye biliyorum ben de. Embriyonu istiyoo rahmin onun akıntısı oProgestron a bakılıyor galiba canım bana da bakılıyor cuma yapar belki tranfser günüde tahlil yapılıyor. Evet ilaçta yapıyor olabilir. Neyse yaşayıp görelim adet bitiminde de akıntı gelir benim ama bu sefer fazla gibi geldi
Olabilir onu düşünmemiştim hiç bir hafta kaldıAynen progesterona bakılıyo diye biliyorum ben de. Embriyonu istiyoo rahmin onun akıntısı o
Bekleyince gelmeyeceği tutar, diğer türlü olsa erkenden gelirTransfer günü için sabirsizlaniyorum bende adetim 3. Gün geçti bekliyorum ya olamadım bi türlü normalde hep erken olurdum
İnşallah çok çok sağlıklı yumurtalar olsun da döllensin, haber ver bize deAy bende sana soracaktım bugün aradılar mı diyebeni daha aramadılar telefonun başında nöbetteyim çok heyecanlıyım inşallah sayı fazla olur İlk tüp denemede bir tane 5. Güne gitti oda tutmadı elimiz boş kaldı. Bunda inşallah birden fazla olur diye dua ediyorum
İyi tabi cnmŞimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur
Güzel canım önemli olan kaliteli olması. İnşallah 5.gune gider hepsiŞimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur
Şimdilik gayet iyi 7 tane döllenmesi malesef kalitesini söylemiyorlar bana en son 5.gün söylemişlerdi kaliteli diye heralde garanti olunca söylüyorlarŞimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur
Çok şükür iyi gidiyo canımmŞimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur
Bana kalite hiç söylememişlerdi. 2. Günden itibaren hücre sayısı söylemişlerdi onu da ben anlamamıştımŞimdilik gayet iyi 7 tane döllenmesi malesef kalitesini söylemiyorlar bana en son 5.gün söylemişlerdi kaliteli diye heralde garanti olunca söylüyorlar
Bana kalite hiç söylememişlerdi. 2. Günden itibaren hücre sayısı söylemişlerdi onu da ben anlamamıştım
Aynen bende öyleydim bugün sabahtan beri gözüm telefondaydı haber veririm tabikiÇok heyecanlı bi bekleyiş ya telefonu yanımdan ayirmiyodum bende valla arıcaklar diye
Hergün yaz bize sende haberdar et gelişmeleri rabbim hayırlısını nasip etsin
Evet ya hücre bölünmelerini söylediler banada sayı olarak değilde bölünmeleri gayet iyi gidiyo demişlerdi bende bilmiyorum ya ne bulunuyo demiştim kendi kendimeBana kalite hiç söylememişlerdi. 2. Günden itibaren hücre sayısı söylemişlerdi onu da ben anlamamıştım
Teşekkür ederim allah razı olsunHoşgeldinAllah gönlüne göre versin inşallah