Yaptır kuzu icin rahat etsinBenimki de illa sunu iç demediben kendim dedim. Bunun içiyorum içeyim mi diye daha doğrusu içim rahat etmedi simdi okuyunca kendimi strese soktum gideyim bir kan vereyim dedim. Kan vermek benim içim sonuçta
Şöyleee masa dolu dolu güzel bi kahvaltı hazırlayan olsa da yesemmmhazırladıgımı begenmiyorum
Annem olsa yapar da ben henüz söylemedim, kalp atışı duymayı bekliyorum
Senn gel bana burda hazırlaaaayaaa kıyamam gel ben hazırlarım 2.5 saatlik yol ne olcak canım
cevap verecek bişey bulamadım ekran karşısında kaldım öylece kahkaha attımSenn gel bana burda hazırlaaaaolmaz mı
Baya biii hemen dekan vermek bağımlılık yaptı sende fuli
Teklif ettin gidecen artık el mahkumcevap verecek bişey bulamadım ekran karşısında kaldım öylece kahkaha attım
Tatlım ama ben önümüzde ki ay aşılama düşünüyorken sen vakit kaybetmeyin aşılama ile diyorsun.Güzel öğretmen.. Tedavinde sonucunda topiğinde hayırlı olsun
Bende şuracıkta yerimi alayım...
Erkek infertilitesi ve bir negatif çipli aşılamam var... Erkek infertilitesi arkadaşlara önerim vakit kaybetmemeleri aşılamayla.. Ben ettm onlar etmesn
Dipnot: sorunun kimde olduğunun önemi yok, eşlerimizle biriz ve bu hayatı birlikte yaşıyoruz ve sorun kimde olursa olsun bütün iğneleri hormonları biz kadınlar alıyoruz ve daha hassasız..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
erkek infertilitesimi var sizdeTatlım ama ben önümüzde ki ay aşılama düşünüyorken sen vakit kaybetmeyin aşılama ile diyorsun.
Aklımı neden karıştırıyorsunuz ki
söz uçar yazı kalır
erkek infertilitesimi var sizde
Tmm tmm hazırlamış kadar oldun kuzusöz uçar yazı kalır
önce ben teklif ettim
Kriel canım bu arada öğretmenler günün kutlu olsun
seneye kucağında evlatlarında kutlamak nasip olsun sağlıkla inşallah
Uzun zaman önce böyleydi. Bugün sağlık ocağına gidip sorucam tahlil yaparlar mı diyeCanım değerlerin çok mu yüksek bende daha önceki yıllarda hasimato idim ama ilaçla düşüyor sen vakit kaybetmeden baktr ilaca başlarsın
Teşekkürler canım benimm
Ayy boşver kalsınn Allah korusun. Çok içtim diyosan bu ara içme, transferle beraber başlarsın.Sağlık ocağındaki hemsire korona olmuş bütün hemşireler karantinada ve laboratuvar kapalı geri döndüm korktum gitmem kalsın folik asit
Aynen ara vermiştim ama dis gebelikten beri içiyorum kalsın. Zaten normal gebelikte hamile olduğunu öğrenenler öğrendiği zman başlıyor. Öğrenince bile içsem olurAyy boşver kalsınn Allah korusun. Çok içtim diyosan bu ara içme, transferle beraber başlarsın.