Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Adetimin 7.gunu akıntım var yumurtalama mi olacak acaba. Cuma 10. Gün olucak. Geçen transferde de böyle olmuştu. Galiba çabuk kalinlasiyor benim rahim. Problem olur mu acaba

Adetimin 7.gunu akıntım var yumurtalama mi olacak acaba. Cuma 10. Gün olucak. Geçen transferde de böyle olmuştu. Galiba çabuk kalinlasiyor benim rahim. Problem olur mu acaba
Yok kuzum hiç olmadı kendiliğinden gelişen yumurta döllenip tutunur belki şansa 😂😂

Onu anlamak icin transferden bikaç gün önce sanki kan tahlili yapmıştı bana. Yumurtlama olup olmadıgını anlamak icin, olmaması lazım ama kan ile kesinleştirelim öyle yapalım transferi demişti. Böyle bişeler hatırlıyorum yanılmıyosam. Akıntı ilaçlardan oluyodur belki.

Onu anlamak icin transferden bikaç gün önce sanki kan tahlili yapmıştı bana. Yumurtlama olup olmadıgını anlamak icin, olmaması lazım ama kan ile kesinleştirelim öyle yapalım transferi demişti. Böyle bişeler hatırlıyorum yanılmıyosam. Akıntı ilaçlardan oluyodur belki.
Progestron a bakılıyor galiba canım bana da bakılıyor cuma yapar belki tranfser günüde tahlil yapılıyor. Evet ilaçta yapıyor olabilir. Neyse yaşayıp görelim adet bitiminde de akıntı gelir benim ama bu sefer fazla gibi geldi 😁

Günaydın kızlar tsh anti tpo değerlerinden anlayan var mı? Benim bu değerler yüksek çıkmıştı yaklaşık bir yıl önce ama dr normal demişti. Şimdi bi yerde okuyorum anti tpo ve anti teoglobulin antikor yüksekliği haşimato demekmiş ve düşüğe sebep oluyomuş 😰
Canım yüksek derken mesela tsh kaç çıkmış

Fly3646 Fly3646 bende aynı senin gibiyim 🙈 bir sürü kan verince eve huzurlu bir şekilde geliyorum oh diyorum nasıl rahatladım 😂😂 allah sonumuzu hayır etsin 😂 boşver folik asit için sağlık ocağına gitme. İçmesen de olur şimdilik. Çünkü uzun süre kullanmışsın hemen sıfırlanan bir değer o. Tsh gibi nankör değil 😬

Tsh yüksek değil aksine düşüktü 0,001 di sonra ilaçsız takiple düzeldiğini gördük ama bi kaç ay sonra kontrol amaçlı verdiğim tahlilde tah normal anti tpo ve anti tg yüksek çıkmıştı
Canım senin için rahat etsin sen onu tekrar yaptır ve doktoruna danış gönderdiğin testlerde referans aralığının baya üstünde çıkmış 🤷🏻‍♀️

4,5 yıldır hastanelerde koşturuyorum 2 kere histeroskopi, 6 kez kalınlaşma için parça alımı, 1 kez tüp bebek yaptırdım 8 hafalık düşük derken çok yorucu bir süreç oldu geçen hafta yeni bir histeroskopi oldum 2 ay sonra da transfer olacak inşallah allah herkesin yüzünü güldürsün insallah gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan :KK43:

Bugün verdim sağlık ocağında kanı bakalım ne çıkcak. Senin yumoşlar nasıl 😁
Ay bende sana soracaktım bugün aradılar mı diye 🙈beni daha aramadılar telefonun başında nöbetteyim çok heyecanlıyım 🤩 inşallah sayı fazla olur 🙏🏻🙏🏻 İlk tüp denemede bir tane 5. Güne gitti oda tutmadı elimiz boş kaldı. Bunda inşallah birden fazla olur diye dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻🥰

4,5 yıldır hastanelerde koşturuyorum 2 kere histeroskopi, 6 kez kalınlaşma için parça alımı, 1 kez tüp bebek yaptırdım 8 hafalık düşük derken çok yorucu bir süreç oldu geçen hafta yeni bir histeroskopi oldum 2 ay sonra da transfer olacak inşallah allah herkesin yüzünü güldürsün insallah gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan :KK43:
Canım allah kolaylık versin rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlatla versin 🙏🏻☺️

Canım çok geçmiş olsun. Zor bir süreçten geçmişsin rabbim en yakın zamanda güzel haber almayı nasip etsin 🙏🏻 💕

İ
Ay bende sana soracaktım bugün aradılar mı diye 🙈beni daha aramadılar telefonun başında nöbetteyim çok heyecanlıyım 🤩 inşallah sayı fazla olur 🙏🏻🙏🏻 İlk tüp denemede bir tane 5. Güne gitti oda tutmadı elimiz boş kaldı. Bunda inşallah birden fazla olur diye dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻🥰
İnşallah bu sefer kavuşursun bebeğine🤲🏻 Bu başlık uğur getirsin hepimize inşallah ❤️❤️ Benim yumoşlar için kimse aramıyor ben druma msj atıyorum o cvplıyor. Bugün 4. Gün ama msj atmak istemedim korkuyorum söyliceklerinden 🙈 o yüzden kendimi yarına hazırladım inşallah yarın ngsye gidicek çok güzel yumoşlarımız olucak 🤲🏻 en son 3. Güne devam eden 8 yumoşumuz vardı

X