- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Anladım canım kat kat katlansin inşallah canımBugün 10. Gündü canım
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor?Selam kızlar nerdeyse 1 haftadır giremedim sayfaya biraz uzak kaldım umarım herkes iyidir nasılsınız herşey yolunda mı?
Çok şükür canım bende iyiyim 2. tedaviye başladık perşembe günü kontrolüm var transfer günü belli olucak inşallahİyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor?
Canım bencede kurtul rahatlaGünaydın kızlar
Ben birazdan tetanoz aşısına gidiyorum, olayım da kurtulayım..
Canım hayırlısı olsun yeni tedavin. Bizede haber ver mutlaka. Bu sefer her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür canım bende iyiyim 2. tedaviye başladık perşembe günü kontrolüm var transfer günü belli olucak inşallah
Canım doktorun her türlü ihtimale karşı bakmıştır. Şimdiden endiselenme. Benden istenmedi o tarz bir tahlil fakat. Senin kistinden dolayı önceden önlem alma amaçlı yapılmış olabilir. İnsallahh sonuçlar güzel gelir hayirlisi ile tedavini olursunMerhaba arkadaşlar bende gebelik için ilk defa ilaç tedavisi görücem doktor olmazsa aşılama ve tüp bebek dedi. Yalnız bende gitmeyen bir kist var kistin türünü bilmiyorum doktorum kan testi istedi bu akşam e nabızdan baktım. Kanser teşhisi ile ilgili kan testi istemiş şüphelendiği için midir? Rutin bi kontrol mü? Daha önceki doktorlar böyle bişey istemedi. Uyuyamıyorum...endişelendim
İnşallah sonuç temiz çıksın da... teşekkür ederim yorumunuz içinCanım doktorun her türlü ihtimale karşı bakmıştır. Şimdiden endiselenme. Benden istenmedi o tarz bir tahlil fakat. Senin kistinden dolayı önceden önlem alma amaçlı yapılmış olabilir. İnsallahh sonuçlar güzel gelir hayirlisi ile tedavini olursun
Amin inşallah canim Allah razı olsunCanım hayırlısı olsun yeni tedavin. Bizede haber ver mutlaka. Bu sefer her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Oldum aşımı, zor bi yanı yokmuşCanım bencede kurtul rahatlabende sağlık ocağına kan vermeye gıdıcem birazdan
Hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer sağlıkla gelsin bebişinÇok şükür canım bende iyiyim 2. tedaviye başladık perşembe günü kontrolüm var transfer günü belli olucak inşallah
Doktorlar her ihtimale karşı bakabiliyorlar canım, hayırlısıyla bi sıkıntı cıkmayacaktırMerhaba arkadaşlar bende gebelik için ilk defa ilaç tedavisi görücem doktor olmazsa aşılama ve tüp bebek dedi. Yalnız bende gitmeyen bir kist var kistin türünü bilmiyorum doktorum kan testi istedi bu akşam e nabızdan baktım. Kanser teşhisi ile ilgili kan testi istemiş şüphelendiği için midir? Rutin bi kontrol mü? Daha önceki doktorlar böyle bişey istemedi. Uyuyamıyorum...endişelendim
Amin canım Allah razı olsun inşallah bu sefer 2 embriyo transferi olucak onun heyecani basladi şimdidenHayırlı olsun canım, inşallah bu sefer sağlıkla gelsin bebişin
Bizim burda idrar tahlili yapılmıyor ya mecbur hastaneye gidiyorum. Bende tsh baktrmk için gittim.Oldum aşımı, zor bi yanı yokmuş
Aynen ben de kan ve idrar da verdim. Bebişin kalp atışını da dinledikçok şükür
Şansın artacak canım ne güzelAmin canım Allah razı olsun inşallah bu sefer 2 embriyo transferi olucak onun heyecani basladi şimdiden
Benim kanda neye bakılcak söylemedi, rutin tahliller dedi.Bizim burda idrar tahlili yapılmıyor ya mecbur hastaneye gidiyorum. Bende tsh baktrmk için gittim.
Yaa o kalp atışı duymayı mecbur değilse yaptrmicm iki arkadaşımın kalp atışı duyulmadı ağlayarak hastaneye gittiler Bi şey mi var diye. Şükür bebeklerde Bi sey yoktu Aletler eski diye duyulmuyormus bazen seninde aklında olsun bir dahakine yine dinlerler.
Atlattin ne güzel agri olsada olmasada mecbur vurulcaz
Çok teşekkür ederim inşallahDoktorlar her ihtimale karşı bakabiliyorlar canım, hayırlısıyla bi sıkıntı cıkmayacaktır
inşallah tedavin sorunsuz başlar, tüpe gerek bile kalmadan görürsün pozitifi