Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba ben bisey sormak istiyorum 6,5 haftada ve 8. haftalarda bebeğin kalp atışını duydum
hatta ben bazen bebegi hissettiğimi düşünüyorum ama o haftadan sonra bebeğimi sanki hissetmemeye başladım 9. haftadayım bu normal mi ? siz bebeğin olduğunu hissediyor musunuz ?
hatta çocuk düştü mü diye çok düşündüm kanama olur dediler

Merhaba ben bisey sormak istiyorum 6,5 haftada ve 8. haftalarda bebeğin kalp atışını duydum
hatta ben bazen bebegi hissettiğimi düşünüyorum ama o haftadan sonra bebeğimi sanki hissetmemeye başladım 9. haftadayım bu normal mi ? siz bebeğin olduğunu hissediyor musunuz ?
hatta çocuk düştü mü diye çok düşündüm kanama olur dediler
Canım bebeği nasıl hissediyorsun ki bu neredeyse imkansız. Bebek hareket etsede biz bunu hissedemeyiz. Senin için çok erken. Ben henüz hissetmedim.

Canım bebeği nasıl hissediyorsun ki bu neredeyse imkansız. Bebek hareket etsede biz bunu hissedemeyiz. Senin için çok erken. Ben henüz hissetmedim.
doğrudur ben şişlik gibi hissediyordum orada olduğunu düşünüyordum. Doktora 8. haftada gittim bir daha 1 ay sonra çağırdı o yüzden çok tedirgin oluyorum sanki görmezsem emin olamıyorum orada olduğundan ..
eve ultrason almayı düşünüyorum :olamaz:

doğrudur ben şişlik gibi hissediyordum orada olduğunu düşünüyordum. Doktora 8. haftada gittim bir daha 1 ay sonra çağırdı o yüzden çok tedirgin oluyorum sanki görmezsem emin olamıyorum orada olduğundan ..
eve ultrason almayı düşünüyorum :olamaz:
Bende ayda 1 gidiyorum. Evet insan sürekli görmek istiyor her gittiğinde daha da büyümüş olması hareketleri meraklndriyor insanı. Ama bebek iyi olduğu sürece ayda 1 normal birde malum covid var 😁

Bende ayda 1 gidiyorum. Evet insan sürekli görmek istiyor her gittiğinde daha da büyümüş olması hareketleri meraklndriyor insanı. Ama bebek iyi olduğu sürece ayda 1 normal birde malum covid var 😁
evet var haklısın daha 20 günüm var nasıl sabredeyim bilmiyorum
bir ara belirtim vardı kayboldu diye koştum doktora
sonra bu gayet normal dedi doktor belirtisi olup kaybolduğundan herhangi bişey olmuyor dedi doktor rahatlattı sağolsun
gene de korkuyor insan

bir an önce senin haftana gelmek istiyorum
cinsiyetini öğrendiniz mi ?
Büyük ihtimal kız demişti ama kesin değil. 1 hafta sonra kontrolüm var insallahh o zaman kesinlesecek 😍
Kendini fazla dinleme çok belirti yoksa ne güzel rahat bir hamilelik demek ki. Bende çok belirti olmadı yemeklerden tiksinme oldu senin haftalarında yavaş yavaş geçti. Su an hiç bir şeyim yok. Göğüslerim yeni yeni büyümeye başladı. Bi ordan anlıyorum bir de minicik sadece kendimin gördüğü bir göbeğim var 😁

Büyük ihtimal kız demişti ama kesin değil. 1 hafta sonra kontrolüm var insallahh o zaman kesinlesecek 😍
Kendini fazla dinleme çok belirti yoksa ne güzel rahat bir hamilelik demek ki. Bende çok belirti olmadı yemeklerden tiksinme oldu senin haftalarında yavaş yavaş geçti. Su an hiç bir şeyim yok. Göğüslerim yeni yeni büyümeye başladı. Bi ordan anlıyorum bir de minicik sadece kendimin gördüğü bir göbeğim var 😁
Oy cok tatlış insallah benimde biraz olsun göbeğim çıksın.bir an önce senin haftalarina geleyim zaman geçmiyor.
Evet bende ilk haftalarda inanılmaz belirtiler vardi
Simdi ac karnına su içince bir mide bulantısı oluyor.Onun haricinde belirtim yok diye üzülmüştüm.

Teşekkür ederim kızlar.☺️ Haftaya Cumaya da randevu verdi doktor tam 35 günlük oluyor inşallah kese kalp birlikte görürüz🙏🏼
Bu arada benim feci şişkinliğim var patlayacak davul gibi karnım çok kötüyüm.. Siz böyle oldunuz mu olduysanız nasıl geçirdiniz yardımınıza ihtiyacım var 😢

Teşekkür ederim kızlar.☺️ Haftaya Cumaya da randevu verdi doktor tam 35 günlük oluyor inşallah kese kalp birlikte görürüz🙏🏼
Bu arada benim feci şişkinliğim var patlayacak davul gibi karnım çok kötüyüm.. Siz böyle oldunuz mu olduysanız nasıl geçirdiniz yardımınıza ihtiyacım var 😢
Canım nasıl bir şişlik kabızlık falan mı var.
Bu arada rapor işini ne yaptın?

Doktorum çalışmak istersen çalışabilirsin kişiye göre değişir bu dedi. Rahatsızlık görülmezse çalışılmasını normal yaşantıya tamamen dönülmesini istiyoruz Ama sana bağlı istersen yazarız dedi. Ben de çalışmayı istediğim için yazdırmadım. İnşallah sorun yaşamam derkeeen bu oldu 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Kabızlık yok canım ilginç bir şekilde.
Gaz var 🙈 ama çok fena aynı opudan sonraki akşam gibi oldum pat diye ortadan ikiye yarılcam sanki. Duphalac iyi gelir mi??
Gebeliktendr gaz muhtemelen. İstersen duphalac iç belki rahatlatır biraz.

Evet progesterondan dolayı oluyormuş neden olduğunu biliyoruz da çaresi yok mu çaresiii 🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣 hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işi🙄
Opu sonrasındaki kadar olmasa da gaz hep oluyor canım. Bu ara özellikle dikkat et gaz yapmayacak şeyler yemeye, çok rahatsız hissettiğinde de duphalac tan içebilirsin, rahatlatır biraz seni. Progesteron kullanmamayı sorabildin mi doktoruna?

Evet progesterondan dolayı oluyormuş neden olduğunu biliyoruz da çaresi yok mu çaresiii 🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣 hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işi🙄
Bu süreçte olur canım. O gaz bende bu ara çok var progestan da kullanmıyorum 😂
İlk zamanlar gaz kasık ağrıları falan oluyor normal bunlar. Sen yiyeceklerine dikkat et bu ara yinede fazla gaz yapacak şeyler yeme.

Opu sonrasındaki kadar olmasa da gaz hep oluyor canım. Bu ara özellikle dikkat et gaz yapmayacak şeyler yemeye, çok rahatsız hissettiğinde de duphalac tan içebilirsin, rahatlatır biraz seni. Progesteron kullanmamayı sorabildin mi doktoruna?
Duphalac fayda ediyor mu?? Bugün almıştım içeyim o zaman ya çünkü normal idare edilebilecek düzeyde değil hani baya kıvrandırıyor 😕 Onu da sordum canım malesef değerin normal bile olsa mutlaka 8 haftaya kadar kullandırıyoruz dedi. Ben de tahlil yaptırmadım öyle deyince. Ama şimdi bu şişkinlik hali olunca günde 2 yapayım diye geçiyor aklımdan 🤪🤪

Bu süreçte olur canım. O gaz bende bu ara çok var progestan da kullanmıyorum 😂
İlk zamanlar gaz kasık ağrıları falan oluyor normal bunlar. Sen yiyeceklerine dikkat et bu ara yinede fazla gaz yapacak şeyler yeme.
Ben son iki gündür dikkat etmedim Karnabahar yedim katı beslendim falan canım herhalde onun ceremesini çekiyorum 🤦🏽‍♀️ Şu günler bir geçsin bundan sonra çok dikkat edeceğim. Sabahları bile böyle karnımın içleri acıyarak uyanıyorum😞

X