- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Hayirlisi olsun canimKızlar sonucum 179 çıktı,geliyor inşallah
Canım bebeği nasıl hissediyorsun ki bu neredeyse imkansız. Bebek hareket etsede biz bunu hissedemeyiz. Senin için çok erken. Ben henüz hissetmedim.Merhaba ben bisey sormak istiyorum 6,5 haftada ve 8. haftalarda bebeğin kalp atışını duydum
hatta ben bazen bebegi hissettiğimi düşünüyorum ama o haftadan sonra bebeğimi sanki hissetmemeye başladım 9. haftadayım bu normal mi ? siz bebeğin olduğunu hissediyor musunuz ?
hatta çocuk düştü mü diye çok düşündüm kanama olur dediler
doğrudur ben şişlik gibi hissediyordum orada olduğunu düşünüyordum. Doktora 8. haftada gittim bir daha 1 ay sonra çağırdı o yüzden çok tedirgin oluyorum sanki görmezsem emin olamıyorum orada olduğundan ..Canım bebeği nasıl hissediyorsun ki bu neredeyse imkansız. Bebek hareket etsede biz bunu hissedemeyiz. Senin için çok erken. Ben henüz hissetmedim.
Bende ayda 1 gidiyorum. Evet insan sürekli görmek istiyor her gittiğinde daha da büyümüş olması hareketleri meraklndriyor insanı. Ama bebek iyi olduğu sürece ayda 1 normal birde malum covid vardoğrudur ben şişlik gibi hissediyordum orada olduğunu düşünüyordum. Doktora 8. haftada gittim bir daha 1 ay sonra çağırdı o yüzden çok tedirgin oluyorum sanki görmezsem emin olamıyorum orada olduğundan ..
eve ultrason almayı düşünüyorum
evet var haklısın daha 20 günüm var nasıl sabredeyim bilmiyorumBende ayda 1 gidiyorum. Evet insan sürekli görmek istiyor her gittiğinde daha da büyümüş olması hareketleri meraklndriyor insanı. Ama bebek iyi olduğu sürece ayda 1 normal birde malum covid var
bir an önce senin haftana gelmek istiyorumBende ayda 1 gidiyorum. Evet insan sürekli görmek istiyor her gittiğinde daha da büyümüş olması hareketleri meraklndriyor insanı. Ama bebek iyi olduğu sürece ayda 1 normal birde malum covid var
Büyük ihtimal kız demişti ama kesin değil. 1 hafta sonra kontrolüm var insallahh o zaman kesinlesecekbir an önce senin haftana gelmek istiyorum
cinsiyetini öğrendiniz mi ?
Oy cok tatlış insallah benimde biraz olsun göbeğim çıksın.bir an önce senin haftalarina geleyim zaman geçmiyor.Büyük ihtimal kız demişti ama kesin değil. 1 hafta sonra kontrolüm var insallahh o zaman kesinlesecek
Kendini fazla dinleme çok belirti yoksa ne güzel rahat bir hamilelik demek ki. Bende çok belirti olmadı yemeklerden tiksinme oldu senin haftalarında yavaş yavaş geçti. Su an hiç bir şeyim yok. Göğüslerim yeni yeni büyümeye başladı. Bi ordan anlıyorum bir de minicik sadece kendimin gördüğü bir göbeğim var
Bugün 10. Gündü canımKaçıncı gündü canım senin
Canım nasıl bir şişlik kabızlık falan mı var.Teşekkür ederim kızlar.Haftaya Cumaya da randevu verdi doktor tam 35 günlük oluyor inşallah kese kalp birlikte görürüz
Bu arada benim feci şişkinliğim var patlayacak davul gibi karnım çok kötüyüm.. Siz böyle oldunuz mu olduysanız nasıl geçirdiniz yardımınıza ihtiyacım var
Kabızlık yok canım ilginç bir şekilde.Canım nasıl bir şişlik kabızlık falan mı var.
Bu arada rapor işini ne yaptın?
Gebeliktendr gaz muhtemelen. İstersen duphalac iç belki rahatlatır biraz.Kabızlık yok canım ilginç bir şekilde.
Gaz varama çok fena aynı opudan sonraki akşam gibi oldum pat diye ortadan ikiye yarılcam sanki. Duphalac iyi gelir mi??
Evet progesterondan dolayı oluyormuş neden olduğunu biliyoruz da çaresi yok mu çaresiiiGebeliktendr gaz muhtemelen. İstersen duphalac iç belki rahatlatır biraz.
Opu sonrasındaki kadar olmasa da gaz hep oluyor canım. Bu ara özellikle dikkat et gaz yapmayacak şeyler yemeye, çok rahatsız hissettiğinde de duphalac tan içebilirsin, rahatlatır biraz seni. Progesteron kullanmamayı sorabildin mi doktoruna?Evet progesterondan dolayı oluyormuş neden olduğunu biliyoruz da çaresi yok mu çaresiiihiç böyle hayal etmemiştim ben bu işi
Bu süreçte olur canım. O gaz bende bu ara çok var progestan da kullanmıyorumEvet progesterondan dolayı oluyormuş neden olduğunu biliyoruz da çaresi yok mu çaresiiihiç böyle hayal etmemiştim ben bu işi
Duphalac fayda ediyor mu?? Bugün almıştım içeyim o zaman ya çünkü normal idare edilebilecek düzeyde değil hani baya kıvrandırıyorOpu sonrasındaki kadar olmasa da gaz hep oluyor canım. Bu ara özellikle dikkat et gaz yapmayacak şeyler yemeye, çok rahatsız hissettiğinde de duphalac tan içebilirsin, rahatlatır biraz seni. Progesteron kullanmamayı sorabildin mi doktoruna?
Ben son iki gündür dikkat etmedim Karnabahar yedim katı beslendim falan canım herhalde onun ceremesini çekiyorumBu süreçte olur canım. O gaz bende bu ara çok var progestan da kullanmıyorum
İlk zamanlar gaz kasık ağrıları falan oluyor normal bunlar. Sen yiyeceklerine dikkat et bu ara yinede fazla gaz yapacak şeyler yeme.