- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Insallah canım Rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıkla inşallahŞansın artacak canım ne güzel ikizler gelir inşallah sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım Rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıkla inşallahŞansın artacak canım ne güzel ikizler gelir inşallah sağlıkla
Günaydın canım, hadi inşallah güzelce katlanmıştır değerinGünaydın kızlar ikinci kanı verdim bugün bakalım kaç çıkacak değer
İnşallah canim bundan sonra sıkıntı olmaz inşallah yaGünaydın canım, hadi inşallah güzelce katlanmıştır değerin
Hadi gözün aydın sen doktora ne zaman gidiyorsun?1528 çıktı bu sefer kızlar
Yani yeni gonderdim sonucu bakalım ne diyeceklerHadi gözün aydın sen doktora ne zaman gidiyorsun?
Darısı isteyen bekleyen herkese olsun canımHadi gözün aydın sen doktora ne zaman gidiyorsun?
Güzel katlanmış canim. Pazartesi keseyi görürsün1528 çıktı bu sefer kızlar
Canım sen de yarın verecek misin kan istedi mi doktorHadi gözün aydın sen doktora ne zaman gidiyorsun?
Masallah canim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤1528 çıktı bu sefer kızlar
Oh çok güzel maşallah sırada kese ve kalp atışı şimdi çok heyecanlı süreçler1528 çıktı bu sefer kızlar
Haftaya Çarşamba günü randevu aldım o zaman gidicem inşallah görmeyeGüzel katlanmış canim. Pazartesi keseyi görürsün
Sağolasın canım amin inşallah darısı isteyen herkese olsunMasallah canim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Çok şükür canım hem de nasıl heyecan liOh çok güzel maşallah sırada kese ve kalp atışı şimdi çok heyecanlı süreçler
Yok kuzu benden tekrar istemediler dün sormuştum. Gününe göre değerin gayet iyi böyle olanlarda istemiyoruz dediler. İyi oldu kurtuldum gene gene kan vermektenCanım sen de yarın verecek misin kan istedi mi doktor
Hafif ağrı var canım yukarı fln kaldırınca. Yarına geçer artık heraldeKriel agri sızı var mı kolunda canım
Geçer canım normal zaten bu aşıda ağrı olur. Benim arkadaşımın kolu kütük gibi olmuştu ama bir kaç güne geçiyor. Tahlillerin çıktı mı. Bizim burada ersi gün çıkıyor sonuçlarHafif ağrı var canım yukarı fln kaldırınca. Yarına geçer artık heralde