Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba arkadaşlar bende gebelik için ilk defa ilaç tedavisi görücem doktor olmazsa aşılama ve tüp bebek dedi. Yalnız bende gitmeyen bir kist var kistin türünü bilmiyorum doktorum kan testi istedi bu akşam e nabızdan baktım. Kanser teşhisi ile ilgili kan testi istemiş şüphelendiği için midir? Rutin bi kontrol mü? Daha önceki doktorlar böyle bişey istemedi. Uyuyamıyorum...endişelendim😕

Çok şükür canım bende iyiyim 2. tedaviye başladık perşembe günü kontrolüm var transfer günü belli olucak inşallah 🤲
Canım hayırlısı olsun yeni tedavin. Bizede haber ver mutlaka. Bu sefer her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 💕

Merhaba arkadaşlar bende gebelik için ilk defa ilaç tedavisi görücem doktor olmazsa aşılama ve tüp bebek dedi. Yalnız bende gitmeyen bir kist var kistin türünü bilmiyorum doktorum kan testi istedi bu akşam e nabızdan baktım. Kanser teşhisi ile ilgili kan testi istemiş şüphelendiği için midir? Rutin bi kontrol mü? Daha önceki doktorlar böyle bişey istemedi. Uyuyamıyorum...endişelendim😕
Canım doktorun her türlü ihtimale karşı bakmıştır. Şimdiden endiselenme. Benden istenmedi o tarz bir tahlil fakat. Senin kistinden dolayı önceden önlem alma amaçlı yapılmış olabilir. İnsallahh sonuçlar güzel gelir hayirlisi ile tedavini olursun 🙏🏻🥰

Canım doktorun her türlü ihtimale karşı bakmıştır. Şimdiden endiselenme. Benden istenmedi o tarz bir tahlil fakat. Senin kistinden dolayı önceden önlem alma amaçlı yapılmış olabilir. İnsallahh sonuçlar güzel gelir hayirlisi ile tedavini olursun 🙏🏻🥰
İnşallah sonuç temiz çıksın da... teşekkür ederim yorumunuz için 🥰

Doktorlar her ihtimale karşı bakabiliyorlar canım, hayırlısıyla bi sıkıntı cıkmayacaktır🙏🏻
inşallah tedavin sorunsuz başlar, tüpe gerek bile kalmadan görürsün pozitifi ☺️☺️

Oldum aşımı, zor bi yanı yokmuş☺️
Aynen ben de kan ve idrar da verdim. Bebişin kalp atışını da dinledik🥰 çok şükür☺️
Bizim burda idrar tahlili yapılmıyor ya mecbur hastaneye gidiyorum. Bende tsh baktrmk için gittim.

Yaa o kalp atışı duymayı mecbur değilse yaptrmicm iki arkadaşımın kalp atışı duyulmadı ağlayarak hastaneye gittiler Bi şey mi var diye. Şükür bebeklerde Bi sey yoktu Aletler eski diye duyulmuyormus bazen seninde aklında olsun bir dahakine yine dinlerler.

Atlattin ne güzel agri olsada olmasada mecbur vurulcaz 😁

Bizim burda idrar tahlili yapılmıyor ya mecbur hastaneye gidiyorum. Bende tsh baktrmk için gittim.

Yaa o kalp atışı duymayı mecbur değilse yaptrmicm iki arkadaşımın kalp atışı duyulmadı ağlayarak hastaneye gittiler Bi şey mi var diye. Şükür bebeklerde Bi sey yoktu Aletler eski diye duyulmuyormus bazen seninde aklında olsun bir dahakine yine dinlerler.

Atlattin ne güzel agri olsada olmasada mecbur vurulcaz 😁
Benim kanda neye bakılcak söylemedi, rutin tahliller dedi.
İlk defa sağlık ocağında kalp dinledik, başta bulamadı kalp atışını bi sağdan denedi, bi soldan derken duyduk neyse şükür. Dediğin gibi eski bi alet bakılmasa da olur yani.
Hiç korkma kuzum bikaç saniyelik bişe dayanılmicak gibi değil. 2. doza korkmadan giderim artık☺️ Herşey bebişler için♥️

X