Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Transfer yok bugun kizlar. Vucut hormonlari atamamis dinlensin adetle vucudu hazirlayalim dedi, 3 embriyo kalmis ve tek transfer olcakmis ilk deneme oldugu icin ve yasim gencmis.
Merhaba, ben de tüp bebek tedavisine başladığımda ilk ay transfer yapmadılar rahim dinlerdimesi yapmışlardı 3 adet dönemi bekledik
Bu ay transfer yapıldı şimdi hamileyim

Merhaba, ben de tüp bebek tedavisine başladığımda ilk ay transfer yapmadılar rahim dinlerdimesi yapmışlardı 3 adet dönemi bekledik
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bende rahim dinlendirme yaptım 2 ay sonra transfer oldu dün test yaptım pozitif çıktı bende hamileyim sayılır yarın tekrar test günü

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bende rahim dinlendirme yaptım 2 ay sonra transfer oldu dün test yaptım pozitif çıktı bende hamileyim sayılır yarın tekrar test günü
1 adet dönemi de ben beklemiştim. Sağlıkla kucaklarımıza da alırız bebişleri inşallah kızlar

Ne guzel boyle pozitifler gormek iyi geliyo
Hayirli olsun canim, saglikla kucagina al insallah
artik doktorlarin sıkça uyguladigi biseymis bu dinlendirme, bana tempoya ara vermek iyi geldi insallah sonuda sizler gb guzel olur

Koyulaşmış canım baya belirgin Güzel bi değer çıkacaktır, sonuç alınca yaz bize de
Yazarım canım mutlaka
Size bir de birşey soracağım. Doktorunuz gebelik tahliliyle birlikte progesteron değerinize de baktı mı?
Ben diyorum ki buna da baktırayım gerek yoksa ilaç kullanmayım öyle değil mi?
Dünden beri aşırı gergin karnım çok kötüyüm ne yesem taş gibi öğütmüyor sanki midem Şişkinlik,hazımsızlık yaşıyorum

Benim yalnızca beta-hcg bakılmıştı. Progesterona hiç bakmadılar. Genelde her ihtimale karşı progesteronu 10. Haftaya kadar kullandırıyolar diye biliyorum. Estrofemi kalp atışı duyunca bırakanlar da oluyodu. Bence doktoruna sor progesteron ile ilgili düşünceni, kendi kendine bırakma derim canım.

Evet bugün soracağım ama bir türlü ikna olamıyorum bunlara devam ettirilmesine. Sorun var mı yok mu bakın yoksa kullandırtmayın yahu çok mu zor

Öğretmenim canım ben, okullar açıldı ya bugün, heyet raporu aldım 24. haftaya kadar. Sonrası da zaten devletin verdiği idari covid izni.
Sen anaokulu öğretmeni değil miydin? Aklımda öyle kalmış15 şubattan beri açık onlar .
Ben de Bursa’da öğretmenim bizim de açıldı bugün ama program yok ortada plan yok müdür çarşambadan itibaren gelin dedi. Napacağımı bilemiyorum doktora soracağım bakalım çalış diyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…