Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 😊 bende rahim dinlendirme yaptım 2 ay sonra transfer oldu dün test yaptım pozitif çıktı bende hamileyim sayılır yarın tekrar test günü 🥰
Heyecanlı bekleyiş oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Size de iğne başladılar mı

Evet bugün soracağım ama bir türlü ikna olamıyorum bunlara devam ettirilmesine. Sorun var mı yok mu bakın yoksa kullandırtmayın yahu çok mu zor🤷🏻‍♀️
Katılıyorum sana, belki gerek yok boşa mı ilaç alıyoruz vücudumuza diye benim de düşündüğüm olmuştu. Ama riske de atamıyor insan işte. Sor bakalım doktorun ne dicek..

Ne guzel boyle pozitifler gormek iyi geliyo😍
Hayirli olsun canim, saglikla kucagina al insallah🤲
artik doktorlarin sıkça uyguladigi biseymis bu dinlendirme, bana tempoya ara vermek iyi geldi insallah sonuda sizler gb guzel olur 🐣
Rabbim isteyen herkese bebek sevincini yaşatır inşallah 😇Garantiye almak için dinlendirme yapılıyormuş, sonuç güzel olsun da bekleriZ🥰

Sen anaokulu öğretmeni değil miydin? Aklımda öyle kalmış🤔15 şubattan beri açık onlar .
Ben de Bursa’da öğretmenim bizim de açıldı bugün ama program yok ortada plan yok müdür çarşambadan itibaren gelin dedi. Napacağımı bilemiyorum doktora soracağım bakalım çalış diyecek mi
Evet canım, ama ilköğretim ana sınıfındayım ben. Anaokulları acılmıştı 15inde, ana sınıflarıysa bugün başladı.
Benim arada lekelenmelerim de oluyodu o yüzden istirahat tavsiye ediyo hep. Sen de başlicaksan çift maske ile çok dikkat et koru kendini canım

Yazarım canım mutlaka 😘
Size bir de birşey soracağım. Doktorunuz gebelik tahliliyle birlikte progesteron değerinize de baktı mı?
Ben diyorum ki buna da baktırayım gerek yoksa ilaç kullanmayım öyle değil mi?
Dünden beri aşırı gergin karnım çok kötüyüm ne yesem taş gibi öğütmüyor sanki midem 😞 Şişkinlik,hazımsızlık yaşıyorum
Canım ben baktırmıştım. Sadece fitil kullaniyordum ama değerim Birz düşuktu birde iğne eklendi. Yani değerin güzel olsada fitile devam edersin.

Evet canım, ama ilköğretim ana sınıfındayım ben. Anaokulları acılmıştı 15inde, ana sınıflarıysa bugün başladı.
Benim arada lekelenmelerim de oluyodu o yüzden istirahat tavsiye ediyo hep. Sen de başlicaksan çift maske ile çok dikkat et koru kendini canım
Hiç bilemiyorum canım ya başlayıp başlamama konusunu, lekelenmem olursa direk rapor alacağım da şimdiden almayım bi duruma bakayım dedim🤔 Ders yüküm de çok fazla sürekli ayakta kalmak sıkıntı oluşturur mu acaba? Bir yandan hastalık da var. Okul çok kalabalık olacak bütün kademeleri birden açtılar böyle bir şeyi hiç beklemiyordum dün şok oldum !🙄

Hiç bilemiyorum canım ya başlayıp başlamama konusunu, lekelenmem olursa direk rapor alacağım da şimdiden almayım bi duruma bakayım dedim🤔 Ders yüküm de çok fazla sürekli ayakta kalmak sıkıntı oluşturur mu acaba? Bir yandan hastalık da var. Okul çok kalabalık olacak bütün kademeleri birden açtılar böyle bir şeyi hiç beklemiyordum dün şok oldum !🙄
Sen doktorunla bunu bi konuş canım belki istirahat uygun görür sana da. Dediğin gibi çok kalabalık okullar, çok ayakta kaldığını da söylersin. İnşallah anlayışlı biridir.

Ben de baktırayım bakalım bakarlarsa tabi😁
Acil bakmıyor kadın doğuma çıkacaksan o bakar 😁
Bence rapor al daha gebeliğin yeni riske atma. Doktoruna söylesen zaten rapor verir diye düşünüyorum. Hem okul kalabalık hem ayakta kalicm uzun süre diyorsun. Sen bilirisn tabi ama ben senin yerinde olsam bu süreci rapor ile geçirirdm 😍

Acil bakmıyor kadın doğuma çıkacaksan o bakar 😁
Bence rapor al daha gebeliğin yeni riske atma. Doktoruna söylesen zaten rapor verir diye düşünüyorum. Hem okul kalabalık hem ayakta kalicm uzun süre diyorsun. Sen bilirisn tabi ama ben senin yerinde olsam bu süreci rapor ile geçirirdm 😍
Yok kız kendi hastanemde yaptıracağım ya bugün tahlili ona ilavaten talep edeceğim. Doktor istersem rapor verir onda sıkıntı olmaz da sıkıntı yoksa çalışmak isterim ben aslında 🤔 bakayım canım doktorla bir paylaşayım durumu ne diyecek çok yoğun oluyor o da inşallah bi aralık anlatırım derdimi

X