Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar şöyle bir sorum olacak ki ben şimdi rahim kalınlaştırmadayım transfer bekliyorum bu dönemde cinsel ilişki yasak mı acaba bi zararı olur mu🙈
İlişki esnasında rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden yasaklıyorlarmış doktorlar canım. Doktoruna veya merkeze soruver. Bize tedavi kapsamında yasak demişlerdi

Eklentiler

• BF097B35-8500-496C-92E4-7D6A69ABFE02.jpeg
    BF097B35-8500-496C-92E4-7D6A69ABFE02.jpeg
    209,8 KB · Görüntüleme: 39
Ayy ayyy şükürler olsunn bebiş geliyoo🧿😍😍 aklıma gelen tam da buydu, gözün aydın canım benim🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla koyulaşıp katlanmaya devam etsin değerin🥰🥰
İnşallah canım ya inşallah🥰 cumadan beri yapıyorum bugün bi tık daha koyulaştı sanki. İnşallah koyulaşarak da devam eder 🤲

Fly3646 Fly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi ☺️
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedim😅 çok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah 🤲🐣

Maşallah kuzucum amin inşallah sağlıklaa devam etsin🥰🥰 yarın mı kan vereceksin?
O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü 🙄

O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü 🙄
Ben devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gitmiştim. En boş doktoru seçtim sabaha erken gittim 😂 hatta doktor gelmeden bile sekreter kana gönderiyor. Bir iki saat içinde elimdeki barkoddan sonucu görüyordum.

Fly3646 Fly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi ☺️
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedim😅 çok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah 🤲🐣

Gözünaydın canım hatırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲🏼🤲🏼 Kendimin olmuş kadar sevindim yaaaa 😍🎊🎊🎊

X