- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Hayırdır canım sebebi ne acep?Çok iyiyim süperim yerimde duramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canım sebebi ne acep?Çok iyiyim süperim yerimde duramıyorum
Gösterim mi sebebiniHayırdır canım sebebi ne acep?
İlişki esnasında rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden yasaklıyorlarmış doktorlar canım. Doktoruna veya merkeze soruver. Bize tedavi kapsamında yasak demişlerdiKızlar şöyle bir sorum olacak ki ben şimdi rahim kalınlaştırmadayım transfer bekliyorum bu dönemde cinsel ilişki yasak mı acaba bi zararı olur mu
Bekliyorum meraklaGösterim mi sebebini
Teşekkür ederim canımİlişki esnasında rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden yasaklıyorlarmış doktorlar canım. Doktoruna veya merkeze soruver. Bize tedavi kapsamında yasak demişlerdi
Ben de merak ettimGösterim mi sebebini
Ayy ayyy şükürler olsunn bebiş geliyoo aklıma gelen tam da buydu, gözün aydın canım benim Sağlıkla koyulaşıp katlanmaya devam etsin değerin
İnşallah canım ya inşallah cumadan beri yapıyorum bugün bi tık daha koyulaştı sanki. İnşallah koyulaşarak da devam ederAyy ayyy şükürler olsunn bebiş geliyoo aklıma gelen tam da buydu, gözün aydın canım benim Sağlıkla koyulaşıp katlanmaya devam etsin değerin
Ayyy çok heyecanlı hayırlı olsun canım
Ayyyy tam bir pazara sekeri gerçektende
Maşallah kuzucum amin inşallah sağlıklaa devam etsin yarın mı kan vereceksin?İnşallah canım ya inşallah cumadan beri yapıyorum bugün bi tık daha koyulaştı sanki. İnşallah koyulaşarak da devam eder
Sıra sende canımAyyy çok heyecanlı hayırlı olsun canım
Evet darısı sana 1 1mucize1umut , inşallah yarın senden de güzel haberler alırız canımSıra sende canım
Yarın inşallah benimki deSıra sende canım
İnşallah canım inşallahEvet darısı sana 1 1mucize1umut , inşallah yarın senden de güzel haberler alırız canım
O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünküMaşallah kuzucum amin inşallah sağlıklaa devam etsin yarın mı kan vereceksin?
Ben devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gitmiştim. En boş doktoru seçtim sabaha erken gittim hatta doktor gelmeden bile sekreter kana gönderiyor. Bir iki saat içinde elimdeki barkoddan sonucu görüyordum.O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü
Fly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedim çok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah
Gözünaydın canım hatırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Kendimin olmuş kadar sevindim yaaaa