Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah razı olsu
Ekstra bişe almamıştım yanımda canım sadece su koydum cantama 2 küçük şişe beklerken içtim.
Büyük gün gelmiş kuzu çok şükür, bebişini al gel🥰🥰 sımsıkı tutunsun annesine inşallah güzel haberini bekliyoruz🤲🏻🤲🏻
n inşallah tutunur bebislerim sımsıkı allah hepimize yardım etsin 🤲💞

Canım ne güzel artış olmuş masallahh 🧿 bu kadar bekledin 1 ay geçer önemli olan sonu güzel olsun 🙏🏻 💕

Maşallah canım ne güzel artmış yumurtaların🙏🏻💕 önümüzdeki hepsini aynı anda gelişip büyümesini sağlar doktor ilaçla, şansın artacak, çok güzel haber kuzum😍🧿
Çok sag olun kızlar. Evet yumurtalarim artmış bende bu duruma çok sevindim 😍 inşallah daha da artar 😊

Gunaydin kizlar😍
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis🤲🏻
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah🐣🐣
Ay çok sevindim canım 😘 daha da güzel ilerlerken umarım 😊

Günaydın kızlar 😍
Topiğe bir bakayım dedim, Bahara giderken Bahara giderken transfer mi oldun canım güzel haberler al inşallah 😍
Optimussprime Optimussprime canımcım senin de opun varmış mükemmel geçsin süper yumurtalar çıksın hayırlı olsun tedavin 😍
Canımm çok teşekkürler ☺️ aminn inşallah güzel haberi alıp vermek nasip olsun 🙏🏻

Opudan eve geldim kızlar🤗😍 çok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum 🤣😅 senin bilinçaltında bu var diyor🤪🙈
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozuldu 🙄 istemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz:işsiz:

Opudan eve geldim kızlar🤗😍 çok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum 🤣😅 senin bilinçaltında bu var diyor🤪🙈
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozuldu 🙄 istemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz:işsiz:
Çok şükür canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim🧿😍 ben de çıkınca boşa stres yapmışım demiştim.
Sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah🙏🏻

Gözünaydin canım. Atlattin şükür 🙏🏻 ilaçlar bitmiyor malesef hiç şikayet etme 😂 kaç yumurta toplanmis

Canım gözün Aydın ilk adımı geçtin şimdi diğerlerinde 😂 inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olsun 🖤🖤

X