Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah senin amh kötü gelmezInsal
İnşallah bebeginiz size tutunur. Bende 27 yasindayim ilk tüp bebek denemesinde 4 yumurta oluştu 3 ü boş birisi de tam olgunlasmamis şok oldum ve amh yapmadı doktorum yaşım küçük diye şimdi amh baktiracagim kendim. İnşallah tekrarlamaya gerek kalmaz size
Canım yarın sabahtan tekrarlatıcamGünaydın kızlar
K Kavsss canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah benim gittiğim gün tedaviye başlandı ama aynı gün tahlil alıyorlar prolaktin lh değerlerine bakılıyor ve e2 ye. Eğer sorun yoksa devam ediyorsun varsa iğneler iptal diyorlar
kofi yaa çok sevindim senin adına daha önce bir forumda konuşmuştuk covid olduğunu söyleyip ertelendi demiştin demek rabbim sana o virüsü bebeğin için göndermiş her şerde bir hayır vardır kelimesinin yürüyen halisin şu an
O Oyku61 canım testini tekrarladın mı bir daha?
S Sabr-Sukur-Dua canım geçmiş olsun sana da bugün ararlar inşallah embriyoların hepsi güzel ve kaliteli olsunlar
Ben dün öğrendim gebeliğimi progestan fitil progestan dex iğne estrofem prednol coraspin gebyfoll içiyodum hala da içiyorum doktorum ilaçlarına özenle devam dedi. Lütfen ilaçlarınızı aksatmayın doktor bıraktıracağı zamanı biliyor zaten sevgilerTüp bebek yaptıranlar gebelik belli olunca hangi ilaçlara devam ettiler acaba ? Oksapar iğne, coraspin, estrofem, progestan fitil ne kadar devam edecek bunlar
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :) gerçekten sıktı biraz tedavi bitti iğnelere veda derken oksapar eklendi canım acıyorBen dün öğrendim gebeliğimi progestan fitil progestan dex iğne estrofem prednol coraspin gebyfoll içiyodum hala da içiyorum doktorum ilaçlarına özenle devam dedi. Lütfen ilaçlarınızı aksatmayın doktor bıraktıracağı zamanı biliyor zaten sevgiler
Amin beybi hep birlikte sağlıcakla inşaallahYa canım gözün aydın ne güzel bi haberHerşeyde bi hayır var işte bak.. Sağlıkla kucağına da alırısn inşallah
Cok tesekkur ederim canım inşallahSağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :) gerçekten sıktı biraz tedavi bitti iğnelere veda derken oksapar eklendi canım acıyortaze transfer miydi kaçıncı gün öğrenmiş oldunuz
Evet gerçekten öyle olduGünaydın kızlar
K Kavsss canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah benim gittiğim gün tedaviye başlandı ama aynı gün tahlil alıyorlar prolaktin lh değerlerine bakılıyor ve e2 ye. Eğer sorun yoksa devam ediyorsun varsa iğneler iptal diyorlar
kofi yaa çok sevindim senin adına daha önce bir forumda konuşmuştuk covid olduğunu söyleyip ertelendi demiştin demek rabbim sana o virüsü bebeğin için göndermiş her şerde bir hayır vardır kelimesinin yürüyen halisin şu an
S Sabr-Sukur-Dua canım geçmiş olsun sana da bugün ararlar inşallah embriyoların hepsi güzel ve kaliteli olsunlar
Bana cuma günü (10. Gün) belli olur dediler 5. Gün embriyosu ama çatlamazsam o güne kadarCok tesekkur ederim canım inşallahevet haklısın benim göbek mosmor artık yer bulamıyorum iğneyi yapıcak taze transfer canım transfer günü de dahil 12. Günde kanda 13. Günde idrarda öğrendim. 3. Gün embriyosuydu. Rabbim sanada bu güzel haberi almayı nasip etsin. Sen ne zaman yapıcaksın test
Canım bu ilaçlara aynen devam gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyorTüp bebek yaptıranlar gebelik belli olunca hangi ilaçlara devam ettiler acaba ? Oksapar iğne, coraspin, estrofem, progestan fitil ne kadar devam edecek bunlar
Canm gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alBen dün öğrendim gebeliğimi progestan fitil progestan dex iğne estrofem prednol coraspin gebyfoll içiyodum hala da içiyorum doktorum ilaçlarına özenle devam dedi. Lütfen ilaçlarınızı aksatmayın doktor bıraktıracağı zamanı biliyor zaten sevgiler
Canım yasin çok genç. Mutlaka amh baktir. Ve sağlıklı beslen. Yumurta kalitesi için takviye kullan. Böyle durumda 3 ay kadar takviye kullanıp faydasını gören var. Kilon varsa mutlaka vermeye çalış. Rabbim yardım etsin sana en yakın zman da insallah güzel haber alirsinInsal
İnşallah bebeginiz size tutunur. Bende 27 yasindayim ilk tüp bebek denemesinde 4 yumurta oluştu 3 ü boş birisi de tam olgunlasmamis şok oldum ve amh yapmadı doktorum yaşım küçük diye şimdi amh baktiracagim kendim. İnşallah tekrarlamaya gerek kalmaz size
Insallah canimGünaydın kızlar
Yok daha bekliorum, kaci dollendi merak ediorum vallahi
Yaaaaa gerçekten miCanım bu ilaçlara aynen devam gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyorbenim ilk başta hafif kanamam olunca kan sulandiriciyi bırakmıştım. Estrofem ve progestani daha bu hafta bıraktım.
Çok heyecanlı bekleyişYok daha bekliorum, kaci dollendi merak ediorum vallahi
Çok teşekkür ederim ideal kilomun biraz uzerindeyim şimdi takviye, spor ve diyete başladım. Amh cokk merak ediyorum bakalim ne çıkacak teşekkür ederim önerileriniz içinCanım yasin çok genç. Mutlaka amh baktir. Ve sağlıklı beslen. Yumurta kalitesi için takviye kullan. Böyle durumda 3 ay kadar takviye kullanıp faydasını gören var. Kilon varsa mutlaka vermeye çalış. Rabbim yardım etsin sana en yakın zman da insallah güzel haber alirsin