Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Daha onceki mesajlarda estrofemi 3 e cikardi demistin ya canim bana bi cizelge hazırladı ilk 3 gün günde iki defa 4 gün boyunca günde 3 defa 2 günde sabah iki akşam iki 4 tane kullan dedi ilaç bitince de kontrole çağırdı östrojen ve progesteron seviyesine bakalim dedi

Canım her doktor farklı veriyor anladığım kadarıyla bu ilaç dozunu. Benim de progesteron değerine çarşamba günü bakılacak.

Selamlar bende sizdenim suan transferin 5 günü. Beklemek cok zor bende amh düşüklüğü var oyuzden tüp bebek denedik insallah olumlu sonuç alırız. Sizler hamilesiniz sanırım rabbim o güzel duyguyu banada nasip etsin sizlerede evlatlarımıza sağlıklı bir ömür diliyorum. Sizleri tüp bebeğe iten sorun neydi paylasabilir misiniz? Belki banada Umut olur. Sevgililer

Merhaba hoşgeldin aramıza transfer sonrası beklemek en zoru sabır diliyorum İnşallah pozitifi görmek nasip olur
Ben yaşım daha ilerlemeden bebiş olsun diye istedim tüp bebeği, 36 yaşındayım.

Ever en zoru insan düşünmeden edemiyor cok tesekkur ederim insallah bende sizler gibi güzel haber alırım benim rezerv azlığı yüzünden bakalım pozitif sonuc alabilecekmiyim. Birde bir şey sorucam transferimin 4. Günü beta baktırdım 1.29 çıktı bu catlatma iğnesinin yalancı değeri olabilir mi. Bu değer yükselir mi acaba gebelik başlar mı bu konu hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım çatlatma iğnesi olduysan onun etkisi ile cikmistr o değer. Çatlatma iğnesinden 10 ~12 gün sonra beta doğru sonuç verir. Hayirlsii olsun insallahh pozitif haber alirisn

Canım selam hoşgeldin Kasım grubundan hatırladım ben de seni. Umarım herşey yolundadır, transferin sorunsuz gerçekleşir, bu sefer güzel haberleri alırsın
Amin canim inşallah herseye en baştan başlıyorum, umarım güzel bir süreç geçiririm
Hosgeldin canım hatırladım tabi ki seni çok teşekkür ederim. Seninde yeni tedavin hayırlısı olsun insallah sende pozitif haberini paylasacaksin bizimle
Çok sag ol canım benim senin bebeğin cinsiyet belli mi

K Kavsss canım bende hatırladım seni kasım da tedaviye başlamıştım bende anca transferim olacak nasipse Senin embriyon kalmış mıydı dondurulmuş transfer mi olacaksın şimdi yoksa en baştan mi
Senin tedavinde hayırlı olsun canım. Bu süreçte bir sürü aksaklıklar çıkıp süreç uzuyor ama sonu güzel olucak inşallah benim hiç dondurulmuş kalmadı, yeniden yumurta toplama yapılacak. Bu seferki doktor sizin dondurulunca embriyolarda sorun oluyor olabilir taze transfer yapalım dedi. Bu aralar adet olup tedaviye başlayacağım inşallah

Canım bir sürü insan 3. Gün embriyosu transfer olup hamile kalıyor. Hem anne rahmi gibi değil hiç bir laboratuvar. O yüzden hiç üzülme, üzme kendini hatta benim doktorum neredeyse hep 3. Gün transferi yapıyor. Allah nasip edecekse zaten olucak, sıkma canını

Ayy transfer tarihin belli olmuş en heyecanlı zaman gelmiş canım. Pit diye koyacaklar yavrunu rahmine Allah kucağına da kondursun yavrunu canım evet ne yazık ki yoğunlukta doktorların çoğu bu şekilde, neyse az kaldı. En kısa sürede hamile kalıp ilgili doktorlara gecicez

Amin canim inşallah herseye en baştan başlıyorum, umarım güzel bir süreç geçiririm

Çok sag ol canım benim senin bebeğin cinsiyet belli mi
Yok canım henüz cinsiyet belli değil salı günü ikili test için gideceğiz cinsiyet için erken ama belki sürpriz olur öğreniriz

Canım Hosgeldin. Benim hem amh düşük hem sperm sorunumuz var. Hiç üzme kendini. Amh bi şekilde hallediliyor. Senin yaş kaç ve amh değerin ne

Ayy hayırlısı olsun canım ne kadar heyecanlı süreçler ya, resmen senin için kalbim pir pir oldu Allah kucağına kondursun yavrun canım
Canım çok saol Allah razı olsun enn yakın zamanda hayırlısı ile tedavini atlatıp sana da nasip olsun
Basladin mi tedaviye adet mi bekliyorsun ne durumdasın

Canım çok saol Allah razı olsun enn yakın zamanda hayırlısı ile tedavini atlatıp sana da nasip olsun
Basladin mi tedaviye adet mi bekliyorsun ne durumdasın
Amin canim adet bekliyorum zanim, bugün yarın olurum inşallah doktor bu sefer taze transfer yapalım dedi. Hersey planlanan gibi olursa bu ay sonunda transfer olmuş olucak

Amin canim adet bekliyorum zanim, bugün yarın olurum inşallah doktor bu sefer taze transfer yapalım dedi. Hersey planlanan gibi olursa bu ay sonunda transfer olmuş olucak
Tedaviye başlayınca zaten hemen geçiyor birde taze transfer olunca hızlı bir şekilde ilerliyor hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bizi habersiz bırakma dualarim seninle ay sonu bebeğin seninle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…