Bu süreçte olabildiğince pozitif olmak gerekir. Bekledigin transfer geliyor insallahh her şey yolunda gidecek. Arada ufak tefek pürüzler moralini bozmasın canımKızlarr çok teşekkür ederim pozitifliğim geri geldi mesajlarınız sayesindeinşallah rabbim nasip eder Tabiki doktorlar ilaçlar birer vesile bunları biliyorum ama bazen unutuveriyorum işte bir de benim toksoplazma testlerim eksikti pazartesi vericem ama hemşire devlette hemen çıkmayabilir dedi. Yoksa çarşamba günü progestan değerime baktırırken onu da verirsin dediler.
Çok şükür kistlerden kurtulmana sevindimKızlar merhaba uzun zamandır yoktum malesef. Oldukça yoğun ve stresli bir ay geçirdim.İş yerimde aşırı yoğunluk ve gerginlikler yaşadım üstelik yumurtalarım toplandıktan sonra folikül kistleri çıkması moralimi çok bozdu. Zoladex denen çuvaldız kadar bir iğneyi iki defa oldum. Bu gün doktordan döndük şükür ki kistler gitmiş. Doktor başlayabiliriz dedi estrofem verdi coraspirin ve prednol verdi. kan aldılar östrojen ve progesteron için. Cuma günü çağırdı kontrol için henüz transfer için gün vermedi. Nar suyu içmemi söyledi karbonhidrattan ve tuzdan uzak durmamı söyledi. Sizin bu süreçte tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı canlar yaaa????
Kist olmamasi çok güzel canım. Yeni tedavin hayırlı olsun insallahh güzel haberler veririisn. Bir dahaki kontrolde transfer günü belli olur. Nar suyu bende icmistim. Fakat çok fazla içme çünkü estrofemde rahimi kalinlastiriyor nar suyuda. Tüp bebek sürecinde doğal beslenmek protein ağırlıklı beslenmek önemli. Paketli gıdalar yağlı gıdalardan bir süre uzak durmaya çalış. Çiğ badem ceviz fındık tüket. Kuru kayısı kuru erik tarzı ara öğün yapabilirsin. Her zman önemli ama transfer ve sonraki süreçte bol su içmeye dikket et. Bakliyat ve yesillikte çok önemli. Birde ben transfer zamanı kabak çekirdeği ve havuç yemiştim.Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum malesef. Oldukça yoğun ve stresli bir ay geçirdim.İş yerimde aşırı yoğunluk ve gerginlikler yaşadım üstelik yumurtalarım toplandıktan sonra folikül kistleri çıkması moralimi çok bozdu. Zoladex denen çuvaldız kadar bir iğneyi iki defa oldum. Bu gün doktordan döndük şükür ki kistler gitmiş. Doktor başlayabiliriz dedi estrofem verdi coraspirin ve prednol verdi. kan aldılar östrojen ve progesteron için. Cuma günü çağırdı kontrol için henüz transfer için gün vermedi. Nar suyu içmemi söyledi karbonhidrattan ve tuzdan uzak durmamı söyledi. Sizin bu süreçte tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı canlar yaaa????
Yaaa bende mart adetimi bekliyorum bende yasmin kullanıyorum. Benimkilerde dondu bekliyor hastanede, düşündükçe ağlayasım geliyor. Orda yalnız bırakmışım gibi geliyor saçma biliyorum ama elimde değil kaç kez ağladım bir an önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorumGünaydın güzel annelerşu hafta sonlarının farklı bir ağırlığı var sanki zaman duruyor bana Doğum kontrol hapına başlayacağım kuzular bir de kan sulandırıcı hap mart adetimi beklicem sonra hastanede bir tane bık bık beni bekliyor
Canım benim aynı duyguları yaşıyoruz hatta buradaki bütün arkadaşlarla da aynıYaaa bende mart adetimi bekliyorum bende yasmin kullanıyorum. Benimkilerde dondu bekliyor hastanede, düşündükçe ağlayasım geliyor. Orda yalnız bırakmışım gibi geliyor saçma biliyorum ama elimde değil kaç kez ağladım bir an önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorum
Allah kolaylık versin canım inşallah sende eşini bebeğinle karşılarsınCanım benim aynı duyguları yaşıyoruz hatta buradaki bütün arkadaşlarla da aynıdüşünme öyle bak ben de kendimi bir bırakırsam strese girerim diye bu dönem çok önemli kavuşacağız bebeğimize ve inşallah pozitif olacak annesi bak benim eşim de yanımda yok şuan göreve gitti ve transferde de olmayacak biz güçlü olacağız ki bebeğimiz bize tutunsun
İnşallah canım bebeğim 2 aylık olmuş olucak o zamanaAllah kolaylık versin canım inşallah sende eşini bebeğinle karşılarsınbende özel bir kurumda öğretmenim transfere kadar çalışacağım zaman daha çabuk geçer belki
İnşallah benimki de pozitif olursa mesai saatlerimi azaltacağım. Anlaşırsak devam edeceğim. Önceliğim bebeğim gerisi olsa da olur olmasa da olurİnşallah canım bebeğim 2 aylık olmuş olucak o zamanaRabbim nasp ederse Çalışmak kimi zaman çok daha iyi geliyor canım doğrusun benim okulum artık kabak tadı veriyor ve beni oldukça kasıyordu ama güzel bir ortamın varsa arkadaşlıkların iyiyse çalışmak candır
Kesinlikle canım ben de bu tedavi sürecimde olumsuz etkilenmek istemediğim için ayrıldım doktor gerilmiceksin rahat olursan bebek seninle dedi ne kadar önemli rahat olmak işteİnşallah benimki de pozitif olursa mesai saatlerimi azaltacağım. Anlaşırsak devam edeceğim. Önceliğim bebeğim gerisi olsa da olur olmasa da olur
Amin inşallah sende canım hayırlı haberlerini bekliyorumKesinlikle canım ben de bu tedavi sürecimde olumsuz etkilenmek istemediğim için ayrıldım doktor gerilmiceksin rahat olursan bebek seninle dedi ne kadar önemli rahat olmak işteinşallah canım emeğinin karşılığını alıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Canım çok geçmiş olsun aynı gün sayılır seninle transfer günümüz ana da haftaya pazartesi yada salı demişlerdiKızlar çıktım doktordan rahim kalınlığı 6 küsür dedi.iyidir herhalde. Haftaya pazartesi transfer günün dedi inşallahGünde 3 e çıkardı estrofem i nasıl dayanacaksam ona bir de çarşambadan sonra günde 3 fitil olarak progestan verdi. Ne corasprin dedi ne folik asit dedi. Tansiyon işini anlatmaya çalıştım nefroloji doktorunla görüş dedi. Aylardır bu doktora gidiyorum hala bana aynı soruyu soruyor bu tansiyon ne zamandan beri var. Her seferinde de en son ki gebeliğimde preaklempsi yaşadığımdan beri var diyorum. Bugün iyice sinir oldum. İçeri girmeden dosyama şöyle bir göz atsa görecek her şeyi. Ne bileyim biraz üzüldüm bugün bu doktorla başladığım için. Sonuçta yaşadığım bir sürü olumsuz şey var en önemlisi gebelik zehirlenmesiyle ölü doğum yapmış Kendimde ölümden dönmüş bir hastasıyım. Ama sanki ilk gebelik için uğraşan bir hasta gibi davranması hikayemin içine girememesi ekstra ne yapabilirizi konuşmaması beni üzdü. Öyle karmaşık geldim evime
Bende çatlatma iğnesi kullanmadim canım. Senin gibi estrofem kullandım transfer oldum birde progestanGünaydınn bebişler
1 1mucize1umut canım senin kalınlığın süper ötesiymiş de ondanbenim 2 küsürdü ilk gittiğimde. Yaşın daha küçük olduğu için sanırım ve daha önce rahimle ilgili bir işlem yapılmadığı belli oluyor şanslısın Bu gittiğimde 6 küsür olmuştu işte. Bir de kızlar bana çatlatma iğnesi falan bir şey demedi bir daha muayeneye de çağırmadı. Pazartesi transfere gel dedi sadece
Ay iyi hadi içim rahatladıBende çatlatma iğnesi kullanmadim canım. Senin gibi estrofem kullandım transfer oldum birde progestan
Bi gebe kalda sonra saydir içinden gelenleri şimdilik doktora iyi davranAy iyi hadi içim rahatladıyoksa yine saydıracaktım doktora
Doğru söylüyorsunBi gebe kalda sonra saydir içinden gelenleri şimdilik doktora iyi davran
Ben anlamıyorum nasıl kalınlık filan doktora bırakmışız ne nasıl olması gerekiyorsa öyle yapılsın diye :)) evet daha önce hiç bir işlem ameliyat filan olmadım tek bi sefer hsg çektirdik onun harici birşey yokGünaydınn bebişler
1 1mucize1umut canım senin kalınlığın süper ötesiymiş de ondanbenim 2 küsürdü ilk gittiğimde. Yaşın daha küçük olduğu için sanırım ve daha önce rahimle ilgili bir işlem yapılmadığı belli oluyor şanslısın Bu gittiğimde 6 küsür olmuştu işte. Bir de kızlar bana çatlatma iğnesi falan bir şey demedi bir daha muayeneye de çağırmadı. Pazartesi transfere gel dedi sadece