Yapma tabiki deGünaydın güzelliklerhavalar ne kadar guzel kaç gündür tam pırıl pırıl güneş sıcacık tam bahar gelmiş gibi cam kapı silmeklik ama no no no diyo eşim her yandan kendini zor tutuyorum bu bahar havasinda temizlik yapmamak için
Moralini boş yere bozmuşlar canım şimdiden belli olmaz ki. İnşallah sağlıkla giderler 5. Güne. Güzel düşün sen de.Hanımlar bende pwrsembe günü opu sonrası 24 yumurta toplandı.bunların 10 tanesi olgunmus ve ertesi gün aradılar 5 tanesi döllenmiş.bende başka bir embriyologa sordum.neden bu kadar az olmuş ki 5.güne gidemeyebilirler dedi o kadar üzüldüm ki moralim bozuldu salı günü belli olacak herşey sizce çok mu az gerçekten gitmez mi o gune kadar.
Aynen vallaha çok güzel yaptığım çorbayı bile önceki gün yapamadımYapma tabiki deben resmen tembellestim iş yapmaya yapmaya şimdi içimden yapmak bile gelmiyor
Ben de vallaYapma tabiki deben resmen tembellestim iş yapmaya yapmaya şimdi içimden yapmak bile gelmiyor
Bizim evde de durum aynı yemek bulaşık çamaşır okadarAynen vallaha çok güzel yaptığım çorbayı bile önceki gün yapamadımiyice dustum formumdan ev desen üstün körü saldım herşeyi sırf bebişim benimle olsun diye her şeyi bıraktım resmen sadece ufak çaplı yemek bulaşık çamaşır 3 u zorunlu diye galiba hayatımızda o yuzden yoksa onları da salcam heralde
Onlarda zorunlu ihtiyaç tolere edilmiyo keşke edilseBizim evde de durum aynı yemek bulaşık çamaşır okadar
Benim yemegimide annem yapıyor ben yürüyüş olsun diye çıkıp gidip alıyorum gel al servisi gibiBizim evde de durum aynı yemek bulaşık çamaşır okadar
Ah bacimm anacığınin yakın olması ne güzel gel al servis de süpermiş bizimki yanına cagiriyo evi napicaksam benBenim yemegimide annem yapıyor ben yürüyüş olsun diye çıkıp gidip alıyorum gel al servisi gibihafta sonu yapıyorum mecburi ama artık oda zor geliyor neyseki makineler çamaşırı bulaşığı yıkıyor hani bide yerlerine yerlesseler
Bence de gelsin o KatyaOnlarda zorunlu ihtiyaç tolere edilmiyo keşke edilsebirer Katya gelecek bu gidişle evlere galiba
Anne yemeği enn güzeliBenim yemegimide annem yapıyor ben yürüyüş olsun diye çıkıp gidip alıyorum gel al servisi gibihafta sonu yapıyorum mecburi ama artık oda zor geliyor neyseki makineler çamaşırı bulaşığı yıkıyor hani bide yerlerine yerlesseler
Eşime diyorum bı Katya bulalım diye olur hemen bulalım akşam a herseyinden faydalaniriz diyo pisBence de gelsin o Katya
Anne yemeği enn güzeli
Çamaşıra bulaşığa eşim yardımcı sağolsun. Bi yemek kalıyo bana. İyice alıştık rahata kızlar
Bak yaEşime diyorum bı Katya bulalım diye olur hemen bulalım akşam a herseyinden faydalaniriz diyo pis
Canım benim de 11 toplandı 6 sı güzel olgundu ama 3 ü döllendi yarı yarıya yani....5.güne 1 tane kaldı çok şükürHanımlar bende pwrsembe günü opu sonrası 24 yumurta toplandı.bunların 10 tanesi olgunmus ve ertesi gün aradılar 5 tanesi döllenmiş.bende başka bir embriyologa sordum.neden bu kadar az olmuş ki 5.güne gidemeyebilirler dedi o kadar üzüldüm ki moralim bozuldu salı günü belli olacak herşey sizce çok mu az gerçekten gitmez mi o gune kadar.
Ayyy aman aman kayınvalide görümce deme uzak kalsınlarAh bacimm anacığınin yakın olması ne güzel gel al servis de süpermiş bizimki yanına cagiriyo evi napicaksam benicguveysi gidecez artık galiba kv bi sokak aşağıda görümce bı sokak yukarda hiç bı faydaları olmadı tüp e başladığımdan beri faydasizlar aramiyolar bile hastane haricinde biz yarım saat mesafedeyiz araba ile ama malesef habire gidilmiyo transferi hep orda geçirdim kraliçe gibi sağolsun baktı anneciğim bu ay resmen evde durmadım nasıl hantallasmisim ama ordan gelince sanki yeni gelin edasindaydim herşeye yabancı gibi evet yerleşen inde çıkması lazım içinden bı kol çıkıp robot gibi herşeyi yerleştirmesi lazım yaparlsr inşallah bı gün
esimin spermlerinde sorun var demediler hiç cnm sadece ileri hareketimiz düşüktüGitmez diye Bir şey yok canım neden gitmesin ki. Eşinin spremlerinde sorun yoksa büyük ihtimal gider. Ama takip etmeleri lazım eğer gelişim yavassa 3.gun embriyo transferi yapabilirler.
Canım transfer günün hayırlı olsun. Sen takılma doktora. Malesef bazen ilgisiz kalabiliyorlar. Su an önemli olan transfer zmani. Estrofem rahim kalınlığı içinde önemli. Gebelik oluncada devam edecksin.bence tansiyon icin diğer doktoruna gidip durumu anlat kullandığın ilaclari söyle o bir düzenleme yapacaktır. Şimdi kadın doğumcu sana tansiyonla ilgili ne söylese yetersiz kalacaktır.Kızlar çıktım doktordan rahim kalınlığı 6 küsür dedi.iyidir herhalde. Haftaya pazartesi transfer günün dedi inşallahGünde 3 e çıkardı estrofem i nasıl dayanacaksam ona bir de çarşambadan sonra günde 3 fitil olarak progestan verdi. Ne corasprin dedi ne folik asit dedi. Tansiyon işini anlatmaya çalıştım nefroloji doktorunla görüş dedi. Aylardır bu doktora gidiyorum hala bana aynı soruyu soruyor bu tansiyon ne zamandan beri var. Her seferinde de en son ki gebeliğimde preaklempsi yaşadığımdan beri var diyorum. Bugün iyice sinir oldum. İçeri girmeden dosyama şöyle bir göz atsa görecek her şeyi. Ne bileyim biraz üzüldüm bugün bu doktorla başladığım için. Sonuçta yaşadığım bir sürü olumsuz şey var en önemlisi gebelik zehirlenmesiyle ölü doğum yapmış Kendimde ölümden dönmüş bir hastasıyım. Ama sanki ilk gebelik için uğraşan bir hasta gibi davranması hikayemin içine girememesi ekstra ne yapabilirizi konuşmaması beni üzdü. Öyle karmaşık geldim evime
Şu aşamada canını sıkmalarına izin verme canım..Artık o doktora yapacak bir şey yok değiştiremiyosun şartları çok az kaldıı yüzdün yüzdünKızlar çıktım doktordan rahim kalınlığı 6 küsür dedi.iyidir herhalde. Haftaya pazartesi transfer günün dedi inşallahGünde 3 e çıkardı estrofem i nasıl dayanacaksam ona bir de çarşambadan sonra günde 3 fitil olarak progestan verdi. Ne corasprin dedi ne folik asit dedi. Tansiyon işini anlatmaya çalıştım nefroloji doktorunla görüş dedi. Aylardır bu doktora gidiyorum hala bana aynı soruyu soruyor bu tansiyon ne zamandan beri var. Her seferinde de en son ki gebeliğimde preaklempsi yaşadığımdan beri var diyorum. Bugün iyice sinir oldum. İçeri girmeden dosyama şöyle bir göz atsa görecek her şeyi. Ne bileyim biraz üzüldüm bugün bu doktorla başladığım için. Sonuçta yaşadığım bir sürü olumsuz şey var en önemlisi gebelik zehirlenmesiyle ölü doğum yapmış Kendimde ölümden dönmüş bir hastasıyım. Ama sanki ilk gebelik için uğraşan bir hasta gibi davranması hikayemin içine girememesi ekstra ne yapabilirizi konuşmaması beni üzdü. Öyle karmaşık geldim evime
Yaa transfer günün de belli oldu kuzum bişe de kalmadı gününeKızlar çıktım doktordan rahim kalınlığı 6 küsür dedi.iyidir herhalde. Haftaya pazartesi transfer günün dedi inşallahGünde 3 e çıkardı estrofem i nasıl dayanacaksam ona bir de çarşambadan sonra günde 3 fitil olarak progestan verdi. Ne corasprin dedi ne folik asit dedi. Tansiyon işini anlatmaya çalıştım nefroloji doktorunla görüş dedi. Aylardır bu doktora gidiyorum hala bana aynı soruyu soruyor bu tansiyon ne zamandan beri var. Her seferinde de en son ki gebeliğimde preaklempsi yaşadığımdan beri var diyorum. Bugün iyice sinir oldum. İçeri girmeden dosyama şöyle bir göz atsa görecek her şeyi. Ne bileyim biraz üzüldüm bugün bu doktorla başladığım için. Sonuçta yaşadığım bir sürü olumsuz şey var en önemlisi gebelik zehirlenmesiyle ölü doğum yapmış Kendimde ölümden dönmüş bir hastasıyım. Ama sanki ilk gebelik için uğraşan bir hasta gibi davranması hikayemin içine girememesi ekstra ne yapabilirizi konuşmaması beni üzdü. Öyle karmaşık geldim evime
Pozitif ol tabiki kuzum biz sana böyle alıştık hepKızlarr çok teşekkür ederim pozitifliğim geri geldi mesajlarınız sayesindeinşallah rabbim nasip eder Tabiki doktorlar ilaçlar birer vesile bunları biliyorum ama bazen unutuveriyorum işte bir de benim toksoplazma testlerim eksikti pazartesi vericem ama hemşire devlette hemen çıkmayabilir dedi. Yoksa çarşamba günü progestan değerime baktırırken onu da verirsin dediler.