- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Normal canım heralde. Benimki fazla yükselmişti o anormaldi.Aynen
Olgunlari sayiyo sadece sanirim 5 tanesini olcuyo ikidir. Adetin ilk gunu daha cok sayiyodu. Bugun adetin 6.gunu e2 243 cikmis nasil ki bu deger. Normal mi deil mi?
Aricaz dediler de sonuc cikti mesaji gelince girdim baktim tabi
Geçmiş olsun canım tansiyonun düştüğünü doktoruna söyledin mi? Belki ilaç etkisindense değiştirir ilaçlarını.Aslimuu93 aslıcım canım yazamadım dün benim de tansiyon problemim oldu normalde yüksek tansiyondan gözleri kararan ben, bu sefer tansiyon yerlere düşünce baya bir sarsıldım Doğum günün kutlu olsun güzel defne ve yakışıklı keremin le eşinle musmutlu yılların olsun daha da genceciksin maşallah
Bekleyim bakalim, amin insallah canimNormal canım heralde. Benimki fazla yükselmişti o anormaldi.
Aradıklarında söylerler zaten. Hadi sürecin sağlıkla sorunsuz devam etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineAslimuu93 aslıcım canım yazamadım dün benim de tansiyon problemim oldu normalde yüksek tansiyondan gözleri kararan ben, bu sefer tansiyon yerlere düşünce baya bir sarsıldım Doğum günün kutlu olsun güzel defne ve yakışıklı keremin le eşinle musmutlu yılların olsun daha da genceciksin maşallah
Yok söylemedim canım yarın söyleyim bariGeçmiş olsun canım tansiyonun düştüğünü doktoruna söyledin mi? Belki ilaç etkisindense değiştirir ilaçlarını.
Dikkat et kendinee bu ara
Estrofem baş ağrısı yapmıştı bana çoğu kişide de yapar. Ama tansiyon düşmesini görmedim canım. Hatta benim tansiyonum hep dusuktr hiç o konuda etkilemedi beni. Aynı zmanda tansiyon ilacı aliyorsan fazla mı etkileşime girmiş oluyor acaba. Doktorun numarası varsa ulaş olmazsa.Yok söylemedim canım yarın söyleyim bariAkşam üstü de yine aynısı oldu kafam kalkmıyor resmen yatıyorum.
Genelde sayilandan fazla çıkıyor yumurta insallahh sende de öyle olurAynen
Olgunlari sayiyo sadece sanirim 5 tanesini olcuyo ikidir. Adetin ilk gunu daha cok sayiyodu. Bugun adetin 6.gunu e2 243 cikmis nasil ki bu deger. Normal mi deil mi?
Aricaz dediler de sonuc cikti mesaji gelince girdim baktim tabi
Benim de ilk iki gun çok yoğun geçer zaten 4 gün sürer de birden bu kadar azalmasını ilaca yordum ben yinede sizlere sormak istedim1 1mucize1umut canım ilaçtan da olabilir ama benim zaten ilk iki gün yoğun geçer sonra baya azalır o yüzden kendimde farkına varmadım. Normalde benim yüksek tansiyon problemim var ama iki günden beri aşırı düşük çıkıyor dün elim ayağım boşandı bi ölçtüm 10-7normalde benim küçük tansiyon 10 gelirdi şok oldum görünce. Acaba ilacın buna da etkisi olmuş olabilir mi? Bugünde Her şeyi ilaçtan Bildik çok şükür
Bende önemli olduğunu dusunmedim de yine de için rahatlasın sadece bende olmadıysa diye sormak istedimHormon aldığın için olabilir canım. Ben gonal f kullanırken de kesiliyordu doktor önemli değil demişti
Insallah insallahGenelde sayilandan fazla çıkıyor yumurta insallahh sende de öyle olurbaşladın mı geçiyor süreç opu geliveriyor hemen e2 yumurta sayına göre normal canım artmaya da devam edecek opuya kadar
Canım kontrolün bugün müydü senin? Nasıl oldun tansiyon düşmeye devam mıHayırlı cumalar
Canım seni görmek çok iyi geldiGünaydın kızlar