Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aslimuu93 aslıcım canım yazamadım dün benim de tansiyon problemim oldu normalde yüksek tansiyondan gözleri kararan ben, bu sefer tansiyon yerlere düşünce baya bir sarsıldım Doğum günün kutlu olsun güzel defne ve yakışıklı keremin le eşinle musmutlu yılların olsun daha da genceciksin maşallah

Aynen
Olgunlari sayiyo sadece sanirim 5 tanesini olcuyo ikidir. Adetin ilk gunu daha cok sayiyodu. Bugun adetin 6.gunu e2 243 cikmis nasil ki bu deger. Normal mi deil mi?
Aricaz dediler de sonuc cikti mesaji gelince girdim baktim tabi
Normal canım heralde. Benimki fazla yükselmişti o anormaldi.
Aradıklarında söylerler zaten. Hadi sürecin sağlıkla sorunsuz devam etsin inşallah

Geçmiş olsun canım tansiyonun düştüğünü doktoruna söyledin mi? Belki ilaç etkisindense değiştirir ilaçlarını.
Dikkat et kendinee bu ara

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah Bu gidişle ikizler beni yaşlandıracak

Yok söylemedim canım yarın söyleyim bari Akşam üstü de yine aynısı oldu kafam kalkmıyor resmen yatıyorum.
Estrofem baş ağrısı yapmıştı bana çoğu kişide de yapar. Ama tansiyon düşmesini görmedim canım. Hatta benim tansiyonum hep dusuktr hiç o konuda etkilemedi beni. Aynı zmanda tansiyon ilacı aliyorsan fazla mı etkileşime girmiş oluyor acaba. Doktorun numarası varsa ulaş olmazsa.

Aynen
Olgunlari sayiyo sadece sanirim 5 tanesini olcuyo ikidir. Adetin ilk gunu daha cok sayiyodu. Bugun adetin 6.gunu e2 243 cikmis nasil ki bu deger. Normal mi deil mi?
Aricaz dediler de sonuc cikti mesaji gelince girdim baktim tabi
Genelde sayilandan fazla çıkıyor yumurta insallahh sende de öyle olur başladın mı geçiyor süreç opu geliveriyor hemen e2 yumurta sayına göre normal canım artmaya da devam edecek opuya kadar

Benim de ilk iki gun çok yoğun geçer zaten 4 gün sürer de birden bu kadar azalmasını ilaca yordum ben yinede sizlere sormak istedim

Genelde sayilandan fazla çıkıyor yumurta insallahh sende de öyle olur başladın mı geçiyor süreç opu geliveriyor hemen e2 yumurta sayına göre normal canım artmaya da devam edecek opuya kadar
Insallah insallah
Aradilar hemsirede normal dedi degere :)

Kizlaaaar salı günü akşama randevu aldım para verince doktorun saati de degisiyo şaka bı yana nobetciymis ya salı günü iyi denk geldi salı ya perşembe dedim perşembe 5 e kadar varmış ama salı günü nobetciymis 10 bucuga kadar bende 8 e aldım boşu boşuna işten izin almaz eşcagzim yemekten sonra gider dinleriz inşallah Allah nasip ederse atışları

Kızlar selam, bende haftaya tedaviye başlıyorum, hersey yolindaysa şubat sonu mart başı transfer var daha önce Kasım grubundaydim, oradan bir çok arkadaşı gördüm burada. Herkes icin çok mutlu oldum. İnsallah kucağınıza sag salim alırsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…