Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar selam, bende haftaya tedaviye başlıyorum, hersey yolindaysa şubat sonu mart başı transfer var 💃 daha önce Kasım grubundaydim, oradan bir çok arkadaşı gördüm burada. Herkes icin çok mutlu oldum. İnsallah kucağınıza sag salim alırsınız kızlar 🥰🥰
Canım selam hoşgeldin☺️ Kasım grubundan hatırladım ben de seni. Umarım herşey yolundadır, transferin sorunsuz gerçekleşir, bu sefer güzel haberleri alırsın 🙏🏻🥰

Günaydın güzel anneler🥰 şu hafta sonlarının farklı bir ağırlığı var sanki zaman duruyor bana🤦🏼‍♀️Doğum kontrol hapına başlayacağım kuzular bir de kan sulandırıcı hap mart adetimi beklicem sonra🤗hastanede bir tane bık bık beni bekliyor🐥
Çalışırken iple çektiğimiz hafta sonlarının gelmesini bile istemiyoruz şimdi, zaman zor geçiyor gerçekten 2 gün.
İlaçlarını güzelce kullan kuzu az kaldı bebişe kavuşmana🥰😍

Canım seni görmek çok iyi geldi 🤩🤩 Maşallah bebegi büyümüşsün ya 😍 Kucağına sağlıkla al inşallah canım 😘 Kasım transfer grubundan ben 🙈
Hosgeldin canım 💞 hatırladım tabi ki seni 😍 çok teşekkür ederim. Seninde yeni tedavin hayırlısı olsun insallah sende pozitif haberini paylasacaksin bizimle 🙏🏻

Çalışırken iple çektiğimiz hafta sonlarının gelmesini bile istemiyoruz şimdi, zaman zor geçiyor gerçekten 2 gün.
İlaçlarını güzelce kullan kuzu az kaldı bebişe kavuşmana🥰😍
Ben bir de özel okulda çalışıyordum kuzu canımızı çıkarır gibi çalıştırırlardı sadece pazar günüm vardı dualar ederdik cumadan😬şimdii böylee 😁aynı saatte alıyorum ilaçları alarm da kurdum 🥰🙋🏼‍♀️

Günaydın güzel anneler🥰 şu hafta sonlarının farklı bir ağırlığı var sanki zaman duruyor bana🤦🏼‍♀️Doğum kontrol hapına başlayacağım kuzular bir de kan sulandırıcı hap mart adetimi beklicem sonra🤗hastanede bir tane bık bık beni bekliyor🐥
Yaa evet bir kasvetlik çöküyor insana zman geçmiyor belki yasak olmasa yine dışarı çıkmayız ama yasak olunca disarisi cazip geliyor 😁
Az kaldı canım seninde dogum kontrol ile adette gecikmemis olur bak gör transfer zamanı gelicek hemen 🙏🏻💞

Yaa evet bir kasvetlik çöküyor insana zman geçmiyor belki yasak olmasa yine dışarı çıkmayız ama yasak olunca disarisi cazip geliyor 😁
Az kaldı canım seninde dogum kontrol ile adette gecikmemis olur bak gör transfer zamanı gelicek hemen 🙏🏻💞
Ayyy kuzum inşallah hemencecik olsun o gün🥰hayırlı haberler yazacağım inşallah size

Günaydın kızlar 🌸 Fly3646 Fly3646 canım bugün benim kontrolüm birazdan çıkıcam evden. Aynen tansiyon düşüklüğü devam alfameti bırakmama rağmen 🤷🏻‍♀️ Yani kendimden emin olmasam hamileyim diye dolanırdım bu tansiyonun düşmesini başka bir şeye bağlayamazdım 😂 Bakalım doktorcuk ne diyecek estrofem bu kadar etki eder mi insan vücuduna bilmiyorum sersem gibi geziniyorum evin içinde 😂

Hafta içi olsa keyfi dışarı çıkmayız😄 ama hafta sonu psikolojisi bi acayip oluyo. Burda hava da şahane pırıl pırıl güneş ılık, evden cıkamamak böyle daha zor sanki.

K Kavsss canım bende hatırladım seni kasım da tedaviye başlamıştım bende anca transferim olacak nasipse ☺️ Senin embriyon kalmış mıydı dondurulmuş transfer mi olacaksın şimdi yoksa en baştan mi

Günaydın kızlar 🌸 Fly3646 Fly3646 canım bugün benim kontrolüm birazdan çıkıcam evden. Aynen tansiyon düşüklüğü devam alfameti bırakmama rağmen 🤷🏻‍♀️ Yani kendimden emin olmasam hamileyim diye dolanırdım bu tansiyonun düşmesini başka bir şeye bağlayamazdım 😂 Bakalım doktorcuk ne diyecek estrofem bu kadar etki eder mi insan vücuduna bilmiyorum sersem gibi geziniyorum evin içinde 😂
Estrofem Bi dengeyi bozuyor zaten 😁 bir hafta 10 güne vücut alışıyor. Hayırlı haberle gel canım bekliyoruz 🙏🏻😍

Ben bir de özel okulda çalışıyordum kuzu canımızı çıkarır gibi çalıştırırlardı sadece pazar günüm vardı dualar ederdik cumadan😬şimdii böylee 😁aynı saatte alıyorum ilaçları alarm da kurdum 🥰🙋🏼‍♀️
Canım sen şimdi opu sonrası adet oldun dimi. Bir adet daha beklicez diyordun sanki neden ilaçlara başladınız ben mi yanlış anladım acaba

Hafta içi olsa keyfi dışarı çıkmayız😄 ama hafta sonu psikolojisi bi acayip oluyo. Burda hava da şahane pırıl pırıl güneş ılık, evden cıkamamak böyle daha zor sanki.
Yaa evet bizim burada da bir bahar havası var. Birde disarda kimse yok ya sanki o sakinlikte çıkıp yuruyesi geliyor insanın markette çok yakın eve 😁

Canım sen şimdi opu sonrası adet oldun dimi. Bir adet daha beklicez diyordun sanki neden ilaçlara başladınız ben mi yanlış anladım acaba
Evet kuzu opu adeti bu.kan sulandırıcıya başlattı doğum kontrolü de 21 gün içicem adet olduğumda doktora haber vericem 2 adet gelmiş olacak öyle dedi farklı mı oldu kuzum siz de?

Canım güzel haberler duyarsın inşallah doktorundan🤲🏻 Tansiyon işini iyice bi sor doktoruna bugün. Estrofem fena sersemletiyo bilirim.
Bunca emeğe, çektiklerine, o bebiş buraya gelecek inşallaah🥰🥰

Hanımlar bende pwrsembe günü opu sonrası 24 yumurta toplandı.bunların 10 tanesi olgunmus ve ertesi gün aradılar 5 tanesi döllenmiş.bende başka bir embriyologa sordum.neden bu kadar az olmuş ki 5.güne gidemeyebilirler dedi o kadar üzüldüm ki moralim bozuldu salı günü belli olacak herşey sizce çok mu az gerçekten gitmez mi o gune kadar.

Günaydın güzellikler 💕 havalar ne kadar guzel kaç gündür tam pırıl pırıl güneş sıcacık tam bahar gelmiş gibi cam kapı silmeklik ama no no no diyo eşim her yandan kendini zor tutuyorum bu bahar havasinda temizlik yapmamak için 😂😂

Hanımlar bende pwrsembe günü opu sonrası 24 yumurta toplandı.bunların 10 tanesi olgunmus ve ertesi gün aradılar 5 tanesi döllenmiş.bende başka bir embriyologa sordum.neden bu kadar az olmuş ki 5.güne gidemeyebilirler dedi o kadar üzüldüm ki moralim bozuldu salı günü belli olacak herşey sizce çok mu az gerçekten gitmez mi o gune kadar.
Gitmez diye Bir şey yok canım neden gitmesin ki. Eşinin spremlerinde sorun yoksa büyük ihtimal gider. Ama takip etmeleri lazım eğer gelişim yavassa 3.gun embriyo transferi yapabilirler.

X